Bildirim
Lee sin yardım (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: delgado101
Jungle için rune setin varsa oyna yoksa bosver. Armor pent ve Attack demage runeleri ile jungle oynayabilirsin. İyi Demage yapmak istiyorsan iyi para bulursan atmayı hmn al. Bulamazsan warmog>atma>trinty Force>Last whisper> Ve gerekli defansif itemi al Banshee uygun olcaktır. Gerisi senin oyununa kalmıs. İlk skili degdirdigin adam yakıınındaysa ulti at sonra yanına uc ve slowla sonra slow oldugu için ilk skill i tekrar hit etmen kolay olcaktır ve bu böyle adam ölene kadar sürer.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Illuminati-
quote:
Jungle için rune setin varsa oyna yoksa bosver. Armor pent ve Attack demage runeleri ile jungle oynayabilirsin. İyi Demage yapmak istiyorsan iyi para bulursan atmayı hmn al. Bulamazsan warmog>atma>trinty Force>Last whisper> Ve gerekli defansif itemi al Banshee uygun olcaktır. Gerisi senin oyununa kalmıs. İlk skili degdirdigin adam yakıınındaysa ulti at sonra yanına uc ve slowla sonra slow oldugu için ilk skill i tekrar hit etmen kolay olcaktır ve bu böyle adam ölene kadar sürer.
bu chicekin yazdıklarını bi okuyayım dedim de yok abi bu kadar mı itici olunur adam pasif yazacağına uzatıp passive falan yazıyor yaa
-
-
Aga bence Lee sin al alışında tadından yenmiyor ben aldım mutluyum -
quote:
Orijinalden alıntı: -Illuminati-
quote:
komik olan ne acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
Rune
Mark of Desolation (ArP)
Seal of Vitality (HP per Level)
Glyph of Strength (AD)
Quintessence of Strength (AD)
Mastery 21-9-0(Offense'dan Ignite + Minionlara fazla damage açık olsun)
Speller Flash + Ignite
Itemlerde tipik Off-tank AD itemlerinden gideceksin pek fark yok.
Eğer supportla aynı lane gideceksen Doran's Blade, eğer solo gideceksen en düşük lifesteal itemiyle başla. W'nin ikinci skilliyle gelen buffdaki lifesteal ile lanede daha fazla kalabilirsin.
İşine yarayan itemler ofansif için Bloodthirster, Frozen Mallet, Youmuu, Last Whisper
Defansif için FoN, Thornmail, Banshee, Guardian Angel
Bot ise karşıya göre Ninja veya Mercury.
Solo lane giderken gold per 10sec itemlerini unutma.
Kendisiyle son maçım;
yeni gördüm ağlayasım geldi bide hava atmak için koymussun 17 kil 64k damage ne güzel ksler atmıssın gözüküo orda.
-
Damage dealt ile kill almanın pek ilgisi yok çünkü damage dealt minionlara vurduğun damage'i de içerir ama adam fazla farm yapmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 8 Ağustos 2011; 16:39:16 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X