Şimdi Ara

Lee'ye ilk frozen mallet almak mantıklımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wriggle in altındaki pençe adını hatırlayamadım
    mercury sightstone sunfire frozen mallet bt gidiyorum.Yakışıklı oluyor.
  • CC yok ? forum ölü
  • lee hakkında fikri yok bu sayfaya yazı yazmıs olanların yarısının gege wepe
  • Hayır ilk item olarak çıkılması mantıksız . Çok pahalı hatta hiç çıkmayın derim ben .
  • o gün lee sinim e ye basacam elim r ye deydi taam mı sonra baktım adam ucmus gitmiş cok üzüldüm sakın r ye basmayın qnqlar
  • Lee Sin'de mobility ağırlıklı olduğundan Frozen Mallet , IB vb ataklar sonrası yavaşlatma etkisi veren eşyalar çok gereksiz. Sonuçta bu oyunda lee sin'den sıçra kullanmadan kaçabilecek 100 küsür şampiyonda sadece 4-5 şampiyon var.

Oyun içerisinde skilleri tutturmamak her zaman bir ihtimal ama unutmayın ki lee sin için melee range e girip Frozen Mallet ile adam yavaşlatmak hiçbir zaman doğru bir tercih değildir. Can mı istiyorsun Warmog çıkarsın, yavaşlatmak mı istiyorsun E basarsın , hasar mı vereceksin Brutalizer alırsın. Kısacası bana göre FM lee sin için çok da kullanışlı bit eşya değil.

Çok feedlendiyseniz 6. eşya olarak fantazi amaçlı alınabilir.
  • Lantern'in alt itemi-mercury treads-Locket of the iron solari-warmog-randuin-lw-bc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanterni çek sonra iron solari brutilayzır randuin last whisper hatta belki botrk da olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.