Şimdi Ara

LeEco (LeTV) LE 2(X620) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.107
Cevap
30
Favori
65.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm beyler bende x620 model aldım saibinden.com'dan şarjı hızlı şarj özellikli ve 1.5 saat içinde %100 yapıyor ama tam terside erken şarj bitiyor bu şarj olayına nasıl bir çözüm bulabilirim.EUI Sürümü 5.9.020 S (Kararlı) yazıyor???
  • bnzr4268 B kullanıcısına yanıt
    hocam selam aleykm benim tel şarjı çok erken bitiyor bu bahsettiğin rom'u yüklersem şarj düzelir mi? Ayrıca dil seçenekleri, camera, parmak iz okuyucu özelliği düzgün çalışır mı? Cevabınız evet ise bana yardımcı olabilir misiniz?
  • cemal.baran C kullanıcısına yanıt
    Bb72 20s şu an en stabil olan sürüm yani kumanda parmak izi bildirim hepsi sorunsuz çalışan sürüm hemen hemen komplesi türkçe pil süresi ne gösteriyor bide cihazı sıfır mı ikinci el mi aldınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat_akkan S kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz konularda sıkıntı yok çok şükür dediğiniz gibi stabil çalışıyor ama şarj konusunda istenilen performansı alamadım sabah 8'de şarjım %50 iken 2-3 saat sonra %20'lere kadar gerileme gözlemledim. Bu arada tel.i 2. el olarak sahibinden.com'dan aldım ve aldığım kişi telefonu 1 hafta önce sıfır olarak aldığını beyan etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal.baran -- 1 Şubat 2017; 23:0:49 >
  • yüzde yüz türkçe rom var mı?bir de ekranın üzerinde kısayol tuşları neden yok acaba?
  • Ben gece takip sabah cikariyorum gün içerisinde sürekli wifi ve aktif olarak face whatsapp instagtam ve tel görüşmesi yapiyorum aksam eve dönüşte %40 civarı oluyo şarj

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_akkan

Emre abinin gösterdiği yol ile baseband sorunu çözüldü ve hat kopmalarıda son buldu sabahtan beri test ediyorum hic kopma olmadı net açıkken arama yaptığımda takılma bile olmadı hat kopması yaşayanlar deneyebilirler. Yanlız imei konusunu tam bilmiyorum silinme olur yada olmaz bilmiyorsanız önce o yolu öğrenin

tarif edermsin bizde faydalanalım
    can kardeşim
    kopmalar hakikaten nefret ettiriyor
  • salih028 kullanıcısına yanıt
    1 s lerde war sadece

mhl checker app.

desteklemediğini söylüyor..
  • Kopma yaşayan Arkadaşlar...

Öncelikle imeilerinizi bir kenara kaydedin ve imei yazmayı bilmiyorsanız bu işleme başlamayın çünkü işlem sonrası imeileriniz uçacaktır.

Root explorer programı ile adımları izleyerek 3 mavi renkteki klasörleri silin cihazı yeniden başlatın şebeke kısmında geçersiz imei yazdığını göreceksiniz sonra maui meta ile imeilerinizi tekrar yazın ve hat kopmalarınız son bulacaktır. Ben bu şekilde hallettim takıldığınız yerde iletişime geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_akkan -- 9 Şubat 2017; 21:23:48 >

• Arkadaslar herkese merhaba bb72 14s surumunu kullaniyorum. Neredeyse tum forumu okudum ama isin icinden cikamadim.

Acaba adim adim bb72 14s den bb72 20s surumume nasil gecerim yazabilecek biri varmi?

Diger bir husus bb72 14s surumunden sikildim orjinal romlari kullanmak istiyorum diyelim nasil yaparim bunlari biri madde madde yazarsa cok mutlu olurum. Tesekkurler simdiden.

• bb72 14s kullanıyorsan yapman gereken çok basit bb72 20s romu indir telefonun hafızasına daha sonra wipe data, cache ve system yap arkasından da 20s'i yükle bu kadar fakat yedeklerini almayı unutma 14s 5.6 sürümüydü 20s 5.9 sürümü , sürüm farkından dolayı temiz kurulum yapmak zorundasın.Orjinal romu hiç düşünme bile, ben ingilizce kullanırım , gereksiz çince uygulamalar beni rahatsız etmez, şarj süreside o kadar önemli değil :) diyorsan Orjinal romu yükleyebilirsin tabi.
    Ayrıca bir tercih yapacaksan bb72 18s yükle derim ben, bu arada yeni Cm13 rom çıktı gayet güzel duruyor telefonda, tercih edecek arkadaşlar olabilir.
  • Hizli cevap icin tesekkur ederim. Twrp ile ilgili yapilmasi gereken birsey varmi peki?

• TWRP ile ilgili tek olması gereken 5.6 romda isen 5.6 recovery 5.8-5.9 rom da isen 5.8 recovery gerekiyor sadece MIUI yüklemek için mobileuncle TWRP yüklemen gerekiyor.
    Burada senin durumunda 5.6 romda olduğun için üzerindeki 5.6 TWRP ile rom yüklemesi yapacaksın.
  • Emre abi cm13 denedin mi cihaza

• Arkadaşa yükledim çok memnundu ama şarj az gidiyor diye geri döndü. Gerçi hattı vodafone sürekli şebeke arıyor şarjın anasını bekliyor.

• Teşekkürler abi bi deniyim bende

• Cm13 bildirim sorunu yok rom sorunsuz kuruluyor ve tamamen türkçe play store yok gapps kurulumunu yapiyosunuz. Kamera sorunlu fotoğraf çektikten sonra kapanıyor ama ayarlardan izinleri kapalı onu açınca sorun kalmıyo genel olara güzel hata falan vermiyor. Sadece şarj az gidiyor o kadar

• serhat_akkan S kullanıcısına yanıt
    Selamun aleykum hocam hattım ara ara kopuyor. Resimli anlatımınızdaki gibi NVRAM'ı root explorer ile arama yapıyorum ama bulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
  • İmei yazmayı biliyomusunuz

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.