Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar twrp root imei işlemleri için konu açtım konuda bütün anlatımlar var daha çok eksiği var ama en azından kaynak olsun herkesin elinde diye paylaştım.

Burada --->https://forum.donanimhaber.com/leeco-letv-pro-3-x720-twrp-stock-custom-rom-imei-repair-unbrick--129074055#129074055
  • Elinize sağlık.

Türkçe diğer bir kaynak olarak Forum One Team sitesinin LeEco Le Pro 3 alt linkini ekleyebilirsiniz.

Daha fazla şey arayanlar için bir arkadaş bu cihaza çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbtt.107 -- 26 Eylül 2017; 11:13:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtt.107

Elinize sağlık.

Türkçe diğer bir kaynak olarak Forum One Team sitesinin LeEco Le Pro 3 alt linkini ekleyebilirsiniz.

Daha fazla şey arayanlar için bir arkadaş bu cihaza çalışıyor.

rica ederim ne demek evet isterseniz ekleyebilirim kaynak olarak :)
  • Selam arkadaşlar.x722 modeli banggood`da 191dolar gibi güzel bir fiyatda.x722 için rom felan yok stock eui rom kullanmak zorunda olucam.Pil,performans bildirim sorunu(ayarlar doğru şekilde yapıldığında) varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pa77er

Selam arkadaşlar.x722 modeli banggood`da 191dolar gibi güzel bir fiyatda.x722 için rom felan yok stock eui rom kullanmak zorunda olucam.Pil,performans bildirim sorunu(ayarlar doğru şekilde yapıldığında) varmı ?

cihazı iyi fiyata aldın ama gümrükten nasıl geçireceksin hocam x722 için şuan custom rom yok hocam zaten 2-3 ay'a kadar çıkar diye düşünüyorum
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Cevapladığın için teşekkürler öncelikle.Azerbaycandayım gümrük konusunda sıkıntı yok burda.evet custom rom yok.Rom atma felan baya hevesliyimdir ama fiyat/performansda çok üst düzey olduğu için rom konusunu geçe bilirim ama kendi romu yani eui nasıldır.bekleme süresi performansı ekran süresi bildirimi felan.Alırım sorunlu olur romda atamam elim kolum bağlı delirir adam)
  • quote:

Selam arkadaşlar.x722 modeli banggood`da 191dolar gibi güzel bir fiyatda.x722 için rom felan yok stock eui rom kullanmak zorunda olucam.Pil,performans bildirim sorunu(ayarlar doğru şekilde yapıldığında) varmı ?

yukarılara bakarsan mesajımı görürsün ,x722 gayet iyi cihaz tek bug son arayan numarayıa uzun basıp rehbere kayıt yapamıyorsun.yakında romları çıkar diye umuyorum.
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için.Küçük buglar öyle sorun yaratmaz günlük kullanıma büyük etki edecek bugları olmasında gerisi boş
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    numarayı sağa kaydırıp ekle, sola kaydırıp sil yapabilirsin, eui 5.9 da öyle

• termomen kullanıcısına yanıt
    Eyv, tamam Şimdi

• telefonu 164 dolara alabilirdin, ve hatta ustune %6-7 de bonus gelirdi 1 ay kadar sonra hesabina. Bu fiyata almak isteyenler ve digger ayrintiyi merak edenler ozelden yazsin :)
    Bu arada bende X720 modeli var, 192 dolara almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 28 Eylül 2017; 18:41:24 >
  • Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    daha almadımki hocam özelden ulaşıcam sana
  • Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    Özelden 2 defa yazdım ama gönderilenler bölümünde yok geldimi gelmedimi) gelmediyse özülden facebook adresinizi atarsanız orda konuşurduk zahmet olmazsa

• LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu
  • Bangood veya diğer güvenilir sitelerden en ucuz şekilde almak için yardımcı ola bilecek varmı ? Sorun çıkmazsa yarın sipariş vericem
  • quote:

Bangood veya diğer güvenilir sitelerden en ucuz şekilde almak için yardımcı ola bilecek varmı ? Sorun çıkmazsa yarın sipariş vericem

Bildiğim üzere banggood Tr için gümrük sıkıntısı çıkıyor Aliekspresste belirli satıcılar var onlar işini halledebilir .
  • evet hocam yorumunuzu bekliyorum nasıl ayarlar yapmak gerekiyor...
  • quote:

Özelden 2 defa yazdım ama gönderilenler bölümünde yok geldimi gelmedimi) gelmediyse özülden facebook adresinizi atarsanız orda konuşurduk zahmet olmazsa

bana birsey gelmedi, gelseydi hemen yazardim. hem 2-3 post yukarda arkadasin birisi zaten kupon olayini gostermis. O kupon nosunu siparis kisminda ilgili alana girerseniz fiyat 164 e dusuyor. Ama banggood tan turkiyeye siapris yapinca cok buyuk ihtimalle gumrukte takilir. Ben yurtdisinda oldugum icin sorun olmuyor ama siz ancak yurtdisindaki birisine siparis verip daha sonra size getirmesini saglayabilirsin.. Diger ayrintiya gelince. Bir site var, o site uzerinden tiklayip bangood a gidince %7 oraninda odediginiz parayi geri aliyorsunuz. yaklasik 1 ay sonra geliyor ama geliyor mu geliyor. Siz alisveris isini, kargonun nereye gdecegini halledin ben bu ayrintiyi da yazarim bilehare.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazye

evet hocam yorumunuzu bekliyorum nasıl ayarlar yapmak gerekiyor...

Misafirleri yolcu edeyim. X720 ye nasil ve hangi nougat 7.1.x custom rom yuklenmeli. Hangi kernel ayarlari yapilmali(ozellikle pil omru icin). Hangi gapps olmali/yuklenmeli. Nasil rootlanir, dolby atmos bilehare nasil yuklenir ve en onemlisi ve sahanesi, Google Pixel HDR+r portlanmis kamera nasil yuklenir ve ince ayarlari nelerdir (boylece IMX298 sensoru tam anlamiyla kullanabilecegiz ve OnePlus 3T kamerasiyla ayni performansa ulasacagiz) kisaca yazacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 1 Ekim 2017; 17:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: lazye

evet hocam yorumunuzu bekliyorum nasıl ayarlar yapmak gerekiyor...

Misafirleri yolcu edeyim. X720 ye nasil ve hangi nougat 7.1.x custom rom yuklenmeli. Hangi kernel ayarlari yapilmali(ozellikle pil omru icin). Hangi gapps olmali/yuklenmeli. Nasil rootlanir, dolby atmos bilehare nasil yuklenir ve en onemlisi ve sahanesi, Google Pixel HDR+r portlanmis kamera nasil yuklenir ve ince ayarlari nelerdir (boylece IMX298 sensoru tam anlamiyla kullanabilecegiz ve OnePlus 3T kamerasiyla ayni performansa ulasacagiz) kisaca yazacagim.

hocam dört gözle bekleniyor ... :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.