Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tora33 ün yeni romu sagolsun türkçe dili eklemiş yeni kurdum ,leeco account yok gibi ayrıca yüklenebiliyor

http://www.leeco.re/topic/2326-full-multi-pro3-026sor-23s_stable_x720-with-extra-settings-%C2%A0advanced-setting-by-tora33/

zaten en üstte

New X720_stable_26s_MagiskRoot_v4A_xposed_C.B.G_tora33 download
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazye

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Arkadaslar, belkide Nougat custom rom yuklemis olmamin en buyuk sebeplerinden birisi Google Pixel telefondan portlanan Google Camera HDR+ kamera programi idi. Bu dehset-ul vahset app ile hicbir sekilde hakkini vermeyen ve ozellikle dusuk isikta yoklari oynayan Le Pro 3 un IMX298 sensorunu ayaga kaldiracagiz ve neredeyse OnePlus 3T nin kamerasina yakin bir performansa eristirmeye calisacagiz.

Size simdilik iki farkli versiyonunu anlatacagim. Ilk versiyon basit ve fazla ugrasmayayim iyi resim ceksin yeter diyenler, ikincisi ise biraz daha ince ayar yapabilirim , kalite biraz daha artsin diyenler icin.

1) Google Camera HDR+ ported BASIC v3.0.3
    http://www.mediafire.com/file/af5npupc3ablzad/Google_Camera_HDR%2Bv3.0.3.apk

Bu versiyon basit, bascek tarzinda ama resim kalitesini ozellikle dusuk isikta cok iyi bir sekilde artiracak hazir config ayarlari ile geliyor. Apk yi indirip telefonun hafizasina atin ve dosya yoneticisi vasitasiyla kurun. Programi acin ve ust sol kosedeki 3 yatay cizgiye basin. En asagidaki settings kismina gelin. Karsiniza gelen ekranda PHOTO kismindaki @2131821283 ayarina basin ve hazir configler icinde PixelXL i secin. Hemen altindaki buffer size a basin ve 20 yi secin. Back camera photo resolution sizin keyfinize kalmis. Eger 16:9 fotolardan hoslaniyorsaniz 16:9 11,9 megapixel ayarini secin. Yine ayni sekilde front camera photo resolution dan 16:9 6,0 megapixel ayarini secin. En asagiya dogru gidin ve VIDEO sekmesindeki Video stabilization ayarini deaktif yapin (boylece video kayit veya slow motion kayit yaparkenki hata verip kapanma olayinin onune gecmis olacagiz) Biraz yukarda Experimental bolumunde resimleri RAW formatta DNG olarak kaydetme secenegi var, yani resimleri JPEG e sikistirmadan saf haliyle kaydet secenegi.. Isteyen bu bolumu aktif hale getirip denemeler yapabilir. Ama resim boyutlari asiri sekilde buyuk olacaktir. Simdi bu ufak ayarlardan sonra kamera ekranimiza geri donelim. Hemen yukarda HDR+ butonuna basip istersenoz HDR+ on seklinde veya HDR+ auto seklinde, ozellikle dusuk isik ortaminda harika ve keskin fotolar cekebiliriz.

2) Google Camera HDR+ v.4.0 AllinOne_Full Manual
    https://androidfilehost.com/?fid=745849072291676705

Tipki yukarida anlattigim gibi ust sol kisimdaki 3 yatay cizgiye basin, SETTINGS ebasin ve asagidaki ayarlari yapin. Resim cekerkenki ana ekrandaki HDR+ butonunu on veya auto yaparak denemeler yapabilirsiniz. Video stabilizationu yine deaktif yapin.

Model :Pixel XL (corr)
    Support Level Override: Nexus_2015
    Supported hw Level Back: Limited
    Config Camera: Pixel 2017
    Hardware Zsl Hdr+
    Buffer Size: 15
    Total Imagereader: 14
    Hdr+ Burst: 7
    Calculation Hdr+ : Allexpconfig

Umarim ise yarar sizlerde de.. Denemeler ve yanilmalar da yapabilirsiniz tabiki yukardaki ayarlarda.. Bende bu ayarlar ile guzel sonuclar ortaya cikti ve bu mod apkyi kullanan herkeste ise yariyor xda ve 4pda rus forumlarinda.

Google Pixel Camera port app hakkinda bilgi edinmek icin buraya bakabilirsiniz (isterseniz translate kullanin yabanci diliniz iyi degilse)
    https://www.xda-developers.com/google-camera-hdr-ported/

Hocam iki sürümüde denedim kesinlikle 3.0.3 sürümü daha iyi tabi ayarlarda çok önemli ama kumlanma yok kamerada ve 60fps video çekebiliyoruz bundan bahsetmediniz mesela öyle bir avantajıda var google cameranın :)

Google kamera her yonden acik ara onde bu bir gercek. Sirf bunun icin bile Nougata gecilir hic dusunmeden! :)
    Ama sanirim 60 fps destegi v3.7 ve sonrasi icin. 3.03 de 60ps video kayit destegi yok. Halen arastiriyorum en iyi versiyon ve ayarlar hangisinde diye. Ama paylasmis oldugum v4.0 iclerinde en iyi olanlardan birisi. Onu guzelce ince ayarlarla ve configlerle kurcalamak ve sorunsuz hale getirmek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 5 Ekim 2017; 13:44:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

tora33 ün yeni romu sagolsun türkçe dili eklemiş yeni kurdum ,leeco account yok gibi ayrıca yüklenebiliyor

http://www.leeco.re/topic/2326-full-multi-pro3-026sor-23s_stable_x720-with-extra-settings-%C2%A0advanced-setting-by-tora33/

zaten en üstte

% kac oraninda turkce bahsettiginiz rom? Benim simdiye gordugum maksimum %70 bilemedin %75, cogu yer cevrili degil, gerci benim icin cok onemli degil ingilizce veya lehce kullaniyorum ama diger arkadaslar icin referans olmus olur

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pa77er

teşekkür ederim

x722 için Custom rom buyrun :)
    http://www.leeco.re/topic/17649-tora33x722-multi-pro3-x722-stable-20s-rom-magiskv4axposed-from-26s-to-20s/

haha 1 ay dedik 1 saate geldi :D x722 kullanicilari icin super haber, simdi bu telefon 164 dolara alinir iste :)

değerli bilgileriniz için teşekkürler. önceki sayfada snapdragon ve google camera fotoları paylaşmışsınız. google camera açık ara önde , gece çekimi için çok iyi bir sonuç. bende de x720 var, henüz kıyıp da kullanmaya başlamadım eğer istediğim fiyata giderse öncelikle satmayı düşünüyorum. ama nasip olursa, satıştan kalkmazsa satın almak için x720 şu an f/p oranı en iyi telefonlardan biri.

32gb modeli bende ki, hafıza kartı olmadığı için dahili bellek yeterli gelir mi? 64 gb.'a gerek var mı? bir de leeco ile ilgili söylentiler var. sanırım ekonomik açıdan zor durumdaymış şu an. firmayla ilgili bilginiz var mı? çok büyük bir firma olduğunu biliyorum ama elektrikli araba üretmeye falan da girişmiş. sanırım bunun sıkıntısı yaşıyor.

Ben de tesekkur ederim. Ben dune kadar bir yazilim, donanima cok fazla etki edemeyecegini, onu bastan sona degistiremeyecegini dusunuyordum google camera hdr+ uygulamasina denk gelinceye kadar. Degisim gercekten inanilmaz boyutlarda. Ki paylastigim fotograflar snapdragon kamera ile olan karsilastirmalar ki snapdragon kamera da Cap2Api birimini kullanan ve de cok iyi fotograf ceken uygulamalardan.. Snap kamera ile degil de leeconun kendi kamera uygulamasi ile karsilistirinca o zaman aradaki farka daha da sasiracaksiniz. Le pro 3 un en buyuk eksikligi bence kamerasi idi (ozellikle aksam ve ic mekan cekimleri) artik o olay kalkti gozumde.. Le pro 3 parasina gore piyasadaki en iyi telefon, lafi cimi yok. 190 dolara (kuponlarla bu fiyata alinabiliyor arada sirada) daha iyi donanim ve performansa sahip bir baska cihaz yok. 165 k antutu aliyor daha ne olsun.

Ben de senin gibi telefonu elime alinca kullanmaya kiyamadim ama satmak icin degil, kullanmak icin aldigim icin artik actik kullaniyoruz. O gunden bu yana da xda senin 4pda benim arastirip en iyi rom ve uygulamalari bulmaya gayret gostermeye calisiyorum.

Bence 32 gb gayet yeterli eger blueray, 4k filimler indirip oynamiyorsan veya bir suru oyun indireyim ama hepsi hafizada dursun diyorsan yetmeyebilir ama normal bir kullanici icin gayet yeterli.. Amatorce ama eger hafizada yer kalmazsa gerekirse pcye ve harici harddiske OTG kablosuyla yedeklersin gecersin. Cok buyuk bir mesele degil, ha keske sd kart destegi de olsaydi tabiki mukemmel olurdu

leeco firmasi icin bende uzuluyorum, cok iyi fiyata sahane telefonlar yapiyorlardi en basindan beri

Le max3 ve Le pro 4(çıkacak) diye yeni iki cihazı var kolay kolay batacağını sanmıyorum TV'de baya söz sahibi diye biliyorum yurtdışında emin olun HTC kadar zarar eden bir firma ben görmedim. Letv yazılımın üstüne biraz daha düşmeli en azından dil desteği vermeli %95 oranlarında falan.

Dipnot:ikinci sim slotuna hafıza kartı takabilirsiniz. Galiba bunu kimse bilmiyor ama ben yabancı forum sitelerinde gördüm .Kendim denemedim.

sd kart destegi yok kardes malesef

• quote:

quote:

tora33 ün yeni romu sagolsun türkçe dili eklemiş yeni kurdum ,leeco account yok gibi ayrıca yüklenebiliyor

zaten en üstte

% kac oraninda turkce bahsettiginiz rom? Benim simdiye gordugum maksimum %70 bilemedin %75, cogu yer cevrili degil, gerci benim icin cok onemli degil ingilizce veya lehce kullaniyorum ama diger arkadaslar icin referans olmus olur

%20 -30 civari turkcesi var konu hakkında bir calismam var elimden geldigince uygulamalarin icine tryi gömuyorum bitince paylaşacağım en azinda %90lari yakalariz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 5 Ekim 2017; 14:26:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: attila24

quote:

quote:

zaten en üstte

%20 -30 civari turkcesi var konu hakkında bir calismam var elimden geldigince uygulamalarin icine tryi gömuyorum bitince paylaşacağım en azinda %90lari yakalariz inşallah

Ben artik Nougattayim ve %99 turkce ama halen marshmallow kullanmak isteyenler icin faydali olacaktir. Elinize saglik simdiden

• Arkadaslar, AICP 12.1 nin son surumunu flashlayin, uzerine en sonki Open GAPPS i flashlayin, uzerine dolby atmos ve magisk 14.0 i flashlayin.
    Boot ettikten sonra Google kamera v3.03 ve Kernel Auditor u yukleyin ve 2 sayfa once saydigim ayarlari yapin (Batarya icin yazdigim ayar sifir lagsiz gunluk kullanim icin gayet yeterli performans veriyor)

Bu sekilde 4-5 gun kullanin ve buraya yorumlarinizi yazin. Ben memnun kalacaginizi dusunuyorum. Ben cok memnunum bu sekilde.

Hem tamamen turkce, google kamera ile cok iyi kamera performansi, nougatin kaymak gibi akisi ve de stock roma yakin pil performansi.. daha ne olsun
  • Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    belki ayarların tamamı olmuyor ancak Tr nin cihaz dili olarak görülmesi bile tüm programlarınızı türkçe yapıyor ,buda yeterli oluyor zaten ,
    benim gibi illaki stok rom tabanlı bir rom olsun AOSP tabanlı rom istemem diyenler için bence gayet iyi bir seçenek olarak duruyor ,
  • stok rom tabanlı olupta en fazla custom rom bulabileceginiz sitelerden bir taneside burası tabi biraz ugraştırıyor,google play ve superuser twrp den kurulması gerekiyor daha sonrada çin klavye dahil(uninstall etmeden önce mutlaka google klavye kurun) çince olan (isterseniz tabiki)tüm programlarıda kaldırmak gerekiyor

http://www.manosp.com/archives/category/letv/x720/

yine eger seviyor ve ugraşmak istiyorsanız Flyme OS için en iyi site linki burada

http://www.flyme.cn/firmwarelist-129.html#18

ve çinceden arındırılmış stok rom tabanlı en iyi custom romları bulabileceginiz tek adres

http://www.leeco.re/forum/139-le-pro-3/

• Farkında mısınız bilmiyorum ama konu canlandı biraz :)
    Bu arada aklında band 20 için şüphe olanlar buraya bakın...
    LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu
  • quote:

Farkında mısınız bilmiyorum ama konu canlandı biraz :)

Sen bana LTE yok diyordun telefonda. Duzeldi demek

• quote:

quote:

Kendi kendine düzeldi hocam bende anlamadım volte muhabbeti kaldı tek düzeltilmesi gereken .

• quote:

quote:

quote:

Kendi kendine düzeldi hocam bende anlamadım volte muhabbeti kaldı tek düzeltilmesi gereken .

heryerde goruyorum bu Volte olayini. Tam olarak bilmiyorum ne ise yaradigini :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

heryerde goruyorum bu Volte olayini. Tam olarak bilmiyorum ne ise yaradigini :)

Volte: Görüşme yaparken kaliteli ses kalitesi hocam sesin karşıya daha net gidiyor ama tabikide karşı taraftaki cihazda da bu özellik olması gerekiyor yoksa çalışmıyor hocam ...
    Not: Bir de volte olmayıp 4G olan cihazlarda arama yaparken 3G'ye düşüyor sebebi ses kalitesi eğer volte varsa 4G de konuşma sağlayabliyorsunuz hocam :)

• quote:

quote:

teşekkür ederim

http://www.leeco.re/topic/17649-tora33x722-multi-pro3-x722-stable-20s-rom-magiskv4axposed-from-26s-to-20s/

Otg flash memory resmi 20s de görmedi, custom rom da çalışır mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

quote:

quote:

teşekkür ederim

Otg flash memory resmi 20s de görmedi, custom rom da çalışır mı acaba?

Otg işini normal usb değil başka type-c olacağını biliyorsundur diye düşünüyorum başka bir otg dene çalışır diye düşünüyorum

• lazye kullanıcısına yanıt
    Evet type c li eaget marka 64 gb

• Oreao icin calisan developer darkobasin telefonu hard brick olmus sanirim ve devam edemiyor. Kendisine 10 dolarlik paypaldan yardimda bulundum. Kendisi Omniromun yaraticisi.
    XDA da brlik olup telefon alacagiz kendisine OREO ya devam etsin diye
  • quote:

belki ayarların tamamı olmuyor ancak Tr nin cihaz dili olarak görülmesi bile tüm programlarınızı türkçe yapıyor ,buda yeterli oluyor zaten ,
    benim gibi illaki stok rom tabanlı bir rom olsun AOSP tabanlı rom istemem diyenler için bence gayet iyi bir seçenek olarak duruyor ,

orjinal romda tr dil seçeneği görünmüyor gibi anladım cümlenizi. bendeki telefonda eui 5.9 yüklü şu an ve cihaz türkçe. dil ayarlarından türkçe seçilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

orjinal romda tr dil seçeneği görünmüyor gibi anladım cümlenizi. bendeki telefonda eui 5.9 yüklü şu an ve cihaz türkçe. dil ayarlarından türkçe seçilebiliyor.

bazi romlarda dil seceneginde Turkce secenegi geliyor. Bazisinda gelmese bile google playden more locale 2 uygulamasi ile Turkce geri getirilebiliyor. Boylelikle ayarlarin %30-40 i ve sonradan yuklenen programlarin eger native oalrak turkce destegi varsa tamami Turkce oluyor.
    Bircoklari icin yeterli bir ceviri oluyor ama bana gore cok cok zayif, ha ben zaten telefonu ingilizce veya lehce(polonyaca) kullaniyorum ama ilk baslayanlar icin gayet yeterli oalbilir

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.