Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler sıkmayın canınızı yakın zamanda 1 aya kadar sağlam bir stock rom gelecek diye düşünüyorum.
    Bazı arkadaşlar ilgileniyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Gençler sıkmayın canınızı yakın zamanda 1 aya kadar sağlam bir stock rom gelecek diye düşünüyorum.

miui türkiye'deki arkadaşlar demişken, pro 3 için miui romlar da var. bu romları denediniz mi , stabil mi? artısı , eksisi nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 22 Ekim 2017; 2:4:19 >
  • Bu romu deneyen oldumu ? multilanguage yazıyor ve 23-26s ikisde mevcut konuda
  • oradaki tüm romları biliyorum hocam hepsini kurdum denedim Tora gayet başarılı verdiginiz linkte ilk sıradaki rom harika bir rom ,ancak Tr yoktur.

eger sıkılmaz ve yaparım ugraşırım derseniz ,kendiniz modifiye edebileceginiz (twrp li bir telde önce romu kuracak ,sonra twrp den root atıp ve gereksiz tüm programları kaldıracak ,daha sonra google play i yine twrp den install edip artık kendi istediginiz programları kuracaksanız aşagıdaki linki tavsiye ederim

http://www.manosp.com/archives/category/letv/x720/

özeliklede miui rom çok iyi ancak bilinki hiçbirinde Tr yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Gençler sıkmayın canınızı yakın zamanda 1 aya kadar sağlam bir stock rom gelecek diye düşünüyorum.

miui türkiye'deki arkadaşlar demişken, pro 3 için miui romlar da var. bu romları denediniz mi , stabil mi? artısı , eksisi nelerdir?

Bildiğim kadarıyla yok yani stabil değil bildirimler falan gelmiyor mesela başka bir sorunu var mı bilmiyorum denemedim aslında miui 9 TR dil destekli gelse hiçte fena olmaz önceki cihazım mi4'te kullanıyordum arayüz çok iyidir.
  • Foo Fighters kullanıcısına yanıt
    yine hata veriyor ayrıca bahuy2003 in Tr dosyasındaki varyasyonları da denemiştim ,install ediyor ancak launcher hatası veriyor.
    benden bu kadar
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    resimlerinde olduğu iddia edildiği için sordum hocam.telefonum bu haftada gelmedi salı gibi elimde olacağını umuyorum.Verdiğiniz link x720 için sanırım benim cihaz x727 olucak)
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Gelince ben denerim artık, sağolun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pa77er

resimlerinde olduğu iddia edildiği için sordum hocam.telefonum bu haftada gelmedi salı gibi elimde olacağını umuyorum.Verdiğiniz link x720 için sanırım benim cihaz x727 olucak)

x727 için custom romlar da bir fark yok hocam onu belirteyim yani x720 için olan romlar x727'de uyumlu ama yinede link altında sorarsanız daha iyi bir yanıt alırsın geliştiriciye sor derim :)
  • sizin cihazı bilmiyorum hocam ,ben x720 ler için yazdım ,ancak galiba toranın bir romunda yine x720 olandan söz ediyorum sanki Tr vardı (emin degilim)
  • Omnirom son surum/Black Kernel 3.6.1/Ex Kernel Manager ile aldigim ekran suresi..

Wifi, uyudugum ve 3g/4g kullandigim zamanlar disinda acik, gunde 2-3 saat data internet kullaniyorum. 1-2 saat konusma, biraz sms, yeterince surf, facebook, messenger, youtube felan..

Hiz, akicilik hersey on numara. Keske su da olsun dedigim tek sey 2. sim karti istendiginde deaktif edememe. Onun disinda benim acidan hicbir eksik yok.

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Omnirom son surum/Black Kernel 3.6.1/Ex Kernel Manager ile aldigim ekran suresi..

Wifi, uyudugum ve 3g/4g kullandigim zamanlar disinda acik, gunde 2-3 saat data internet kullaniyorum. 1-2 saat konusma, biraz sms, yeterince surf, facebook, messenger, youtube felan..

Hiz, akicilik hersey on numara. Keske su da olsun dedigim tek sey 2. sim karti istendiginde deaktif edememe. Onun disinda benim acidan hicbir eksik yok.

Herşey çalışıyor mu gps volte falan :)
    Benim için çok önemli hocam gps :)
    Ekran süresi için maşallah hocam 2.sim kullanmadığım için benim için sorun yok :)

• çok iyi gerçekten, üstelik bu kadar yoğun kullanıma rağmen.
  • Hocam şey dicem bu aralar birçok kişi kameralarının çalışmadığını söylemiş custom romlarda sebebini biliyor musunuz acaba özellikle de RR romda bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?
  • le pro 3 ü sattım cool1 aldım, rezillik gerçekten sesi bile duyulmuyor telefonun, kıymetini bilin 😁😁

• quote:

quote:

Omnirom son surum/Black Kernel 3.6.1/Ex Kernel Manager ile aldigim ekran suresi..

Herşey çalışıyor mu gps volte falan :)
    Benim için çok önemli hocam gps :)
    Ekran süresi için maşallah hocam 2.sim kullanmadığım için benim için sorun yok :)

Gps i cok fazla kullanan birisi degilim, ama hatrin icin gece evde yataktayken bi test edeyim dedim.

2-3 sn icinde fixlendi. Degerler, sayilar, grafik ne ifade ediyor cok bilmiyorum, siz yorum yapin.

Volte dedigin seyin ne oldugunu acikcasi le pro 3 telefonumu alincaya dek bilmiyordum. Bir isime yarar mi bilmiyorum da. Arama ve konusma kalitesini artiriyormus Lte yi kullanarak. Ama karsida da olmak kaydiyla. Nasil test ederim bilmem. Konusma kalitesi cok iyi omnide.Zaten custom nougat romlarda modlanmis modem dosyalari kullaniyor bu da konusma/sinyal kalitesini, stock eui romlara gore bir adim one tasiyor.
    Sesleri cok net duyabiliyorum, sesim de net gidiyor esim cok iyi demisti birkac kez. Ah niye yok diyecegim birsey degil aslinda, hatta kullandigim sim kartinin sitesini allak bullak ettim, volte ile alakali birsey goremedim, sim kartin da desteklemesi gerekiyormus xda da takip ettigim kadariyla. Benim sim kart desteklemiyor.

Burada nasil volte destegi eklendigi yaziyor. adb komutlari veriyorsun, bir de ims ekliyorsun apn ayarlarina. ise yararnmi bilemem :)
    https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=72330866&postcount=1067

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 23 Ekim 2017; 14:07:30 >

• quote:

Hocam şey dicem bu aralar birçok kişi kameralarının çalışmadığını söylemiş custom romlarda sebebini biliyor musunuz acaba özellikle de RR romda bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?

Eger bahsettigin sey google camera ise, son zamanlarda B-S-G ve ivanich surusuyle yeni apk yayinliyorlar. Sadece le pro 3 a ozel cikarmadiklari icin de bazen uyumsuzluklar, acilirken kapanma veya tam randimanli calismama gibi problemler oluyor, mesela cogu 5.x surum google app omniromda calismiyor, ama aicp de calisiyor mesela. Stock olarak gelen snapdragon kamera ise sikintisiz calisiyo her romda.
    RR deki sikintiyi bilmiyorum, ilgilendigim bir rom asla degil.
    Suanda modlanmis google app in, v2.1 XL2 versiyonunu kullaniyorum ivanichin yaptigi. 10 numara 5 yildiz, eniyi fotograf kalitesini bu mod ile aliyorum. Keskin fotograflar, dusuk kumlanma. Bana gore tek eksik, autoflash , hdr+ auto modunda calismiyor eger PixelXL config secerseniz, bu sorunu flash olup olmayacagina kendim karar vererek astim, devede kulak birsey, zaten google kameranin birincil oncelikte amaci dusuk/cok dusuk isikta, flash patlatmaya gerek duymadan, kumlanmasiz ve yuksek kalitede/keskinlikte ve aydinlik fotolar cekmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hocam şey dicem bu aralar birçok kişi kameralarının çalışmadığını söylemiş custom romlarda sebebini biliyor musunuz acaba özellikle de RR romda bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?

Eger bahsettigin sey google camera ise, son zamanlarda B-S-G ve ivanich surusuyle yeni apk yayinliyorlar. Sadece le pro 3 a ozel cikarmadiklari icin de bazen uyumsuzluklar, acilirken kapanma veya tam randimanli calismama gibi problemler oluyor, mesela cogu 5.x surum google app omniromda calismiyor, ama aicp de calisiyor mesela. Stock olarak gelen snapdragon kamera ise sikintisiz calisiyo her romda.
    Suanda modlanmis google app in, v2.1 XL2 versiyonunu kullaniyorum ivanichin yaptigi. 10 numara 5 yildiz, eniyi fotograf kalitesini bu mod ile aliyorum. Keskin fotograflar, dusuk kumlanma. Bana gore tek eksik, autoflash , hdr+ auto modunda calismiyor eger PixelXL config secerseniz, bu sorunu flash olup olmayacagina kendim karar vererek astim, devede kulak birsey, zaten google kameranin birincil oncelikte amaci dusuk/cok dusuk isikta, flash patlatmaya gerek duymadan, kumlanmasiz ve yuksek kalitede/keskinlikte ve aydinlik fotolar cekmek

v3.03 kullanıyorum bende çok kaliteli odaklama acayip hızlı foto keskinliği ve kalitesi en az kendi kamerasının 2 gömlek üstünde buna katılıyorum. Ama demek istediğim şey kendi kamera uygulaması RR romda birkaç kişi bundan şikayetçi ayrıca Le pro 3 yardım bölümünde de birkaç kişi sorununu dile getirmiş benim başıma gelmedi böyle birşey

• quote:

quote:

quote:

v3.03 kullanıyorum bende çok kaliteli odaklama acayip hızlı foto keskinliği ve kalitesi en az kendi kamerasının 2 gömlek üstünde buna katılıyorum. Ama demek istediğim şey kendi kamera uygulaması RR romda birkaç kişi bundan şikayetçi ayrıca Le pro 3 yardım bölümünde de birkaç kişi sorununu dile getirmiş benim başıma gelmedi böyle birşey

Ne aicp 12.1 ne de omniromda, stock kamera ile alakali bir problem yasamadim. RR yi kullanmadim, bilmiyorum malesef

• Foo Fighters kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamlarin kendi başına sikintilari var yukleyince calsimiyor genel olarakda ondam yuklenmiyor muhtemelen or:setting, setting provider, letvmms hatali yukleyince çalışmıyor

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.