Bildirim
Left 4 Dead 2 online oynayanlar bir bakabilir mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayatımda gördüğüm en iyi takım oyunu bu oyundadır. DH'de oynayan hatrı sayılır bir kitle var.. 20$'a düştü zaten, bir zahmet orjinal al.. -
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
Hayatımda gördüğüm en iyi takım oyunu bu oyundadır. DH'de oynayan hatrı sayılır bir kitle var.. 20$'a düştü zaten, bir zahmet orjinal al..
oynayan cok kişi varsa alırım alcam sonra oynıycak adam bulamıycaksam almam -
quote:
Orijinalden alıntı: burak.41
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
Hayatımda gördüğüm en iyi takım oyunu bu oyundadır. DH'de oynayan hatrı sayılır bir kitle var.. 20$'a düştü zaten, bir zahmet orjinal al..
oynayan cok kişi varsa alırım alcam sonra oynıycak adam bulamıycaksam almam
Left 4 Dead 2 konularına bak. Oraya mesaj yazanların %99 u orjinal oynuyor zaten. Sadece dp clanı 15-20 kişiden oluşuyor, gerisini sen düşün.. Birkaç oyuna girdikten sonra ortamın olur.. Hergün 1-2 oyun yaparsın..
-
Oynayacak adam bulursunuz merak etmeyin. Korsan oyunla ilgili zaten bilgi vermiyoruz.
L4D serisi, verdiğiniz paraya kesinlikle değer. -
130 kişilik türk steam listemin 100ü aktif bir ya da ikinci oyunu oynuyor her gece.
çok zamandır yeni kişi de pek eklemiyorum, oyunu yeni alanlar bizim oynadığımız levele pek yakışmıyorlar.
çevrem olarak da hemfikiriz, biraz büyük burunluyuz sanırım.
oyunu alırsan tam mekaniklerini sindirmeden arkadaş arası versus arenalara hemen dalma, pub takıl.
noob, lamer etiketlerini yersin... -
quote:
Orijinalden alıntı: zurrani
130 kişilik türk steam listemin 100ü aktif bir ya da ikinci oyunu oynuyor her gece.
çok zamandır yeni kişi de pek eklemiyorum, oyunu yeni alanlar bizim oynadığımız levele pek yakışmıyorlar.
oyunu alırsan tam mekaniklerini sindirmeden arkadaş arası versus arenalara hemen dalma, pub takıl.
noob, lamer etiketlerini yersin...
Herkesin bir yemişliği vardır acemiyken dimi -
nadir anlatsın o kısmını
şimdi biz ilk oyunu oynuyoz, akıyoz, arkadaş grubunda sıyrılmaya başlamışız ufaktan.
dbler var, sonra db oldular gerçi, kingjames eşkiya falan...
bunlarla teamvs atıyorduk, ifrit olup çıkıyorduk ilk zamanlar
el elden üstündür olayını ilk o zaman yaşadım o oyunda.
ilk oyunu bir kaç ay gecikme ile ilk indirimde aldım, çabuk toparladım ama,
ikinci oyunu ise ön ödeme yaptığımız ve ilk oyunun 400 saat in-game süresinden hemen hiç sıkıntı çekmedik.
ama şimdi ikinci oyun 4-5 kere indirime girdiği vakit alanlar tabi normal olarak, bir de ilk ikinci oyunu alanlar, zorlanıyorlar.
ama arkadaş, kimileri de var, bakıyosun oyun saatine, bakıyosun oyununa...
diyosun sen bu kadar saati kimlerle oynadın, nedir bu rezillik.
bir de bile bile lades reziller var, yine nadir anlatsın o kısmını da
-
quote:
nadir anlatsın o kısmını
şimdi biz ilk oyunu oynuyoz, akıyoz, arkadaş grubunda sıyrılmaya başlamışız ufaktan.
dbler var, sonra db oldular gerçi, kingjames eşkiya falan...
bunlarla teamvs atıyorduk, ifrit olup çıkıyorduk ilk zamanlar
el elden üstündür olayını ilk o zaman yaşadım o oyunda.
ilk oyunu bir kaç ay gecikme ile ilk indirimde aldım, çabuk toparladım ama,
ikinci oyunu ise ön ödeme yaptığımız ve ilk oyunun 400 saat in-game süresinden hemen hiç sıkıntı çekmedik.
ama şimdi ikinci oyun 4-5 kere indirime girdiği vakit alanlar tabi normal olarak, bir de ilk ikinci oyunu alanlar, zorlanıyorlar.
ama arkadaş, kimileri de var, bakıyosun oyun saatine, bakıyosun oyununa...
diyosun sen bu kadar saati kimlerle oynadın, nedir bu rezillik.
bir de bile bile lades reziller var, yine nadir anlatsın o kısmını da
Bu dediğin kişileri tahmin edebiliyorum
-
4lü pack alıp 15 dolara getiricem oyunu, yandaş arıyorum. Kendi kartımla alıcam. Düşünenler PM atsın detayları konuşuruz. -
quote:
oyunun ne çeşitleri var ki ? sadece takım olarak zombileri avlamıyor muyuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado 4ı
quote:
oyunun ne çeşitleri var ki ? sadece takım olarak zombileri avlamıyor muyuz?
Campaign (4 kişi bir map seçiyorsun ve zorluk derecesini ayarlayıp zombi avlıyorsun)
Realism ( Campaign den tek farkı adamlarını renkli olarak göremiyosun ve takımdan ayrılanı kurt kapıyor )
Versus (4-4 toplam 8 kişi arasında survivor ve infected takımı olarak oynanıyor ve oyundaki ilerlemene göre puanlama sistemi var. En çok ilerleyen kazanıyor.. 2 takımda safe room a ulaşırsa en çok damage veren takımı oyn hesaplıyor ve o takım +25 puan alıyor..
Survival (Maplerde belli bölgeler var o bölgelerde her türlü teçhizat var düğmeye basıp başlatıyosun ne kadar dayanabilirsen süre olarak bronze gümüş ve altın madalya veriyor.. Tabi dolu bug var, bugları kullanarak uzun süre dayanmak mümkün)
Scavenge (buda 4-4 8 kişi oynanıyor.. Jeneratör, araba vs. benzin bidonu dolduruyorsun. Toplamda 16 tane var 3erli ve 5erli rounddan oluşuyor. En çok bidon dolduran kazanıyor..
Birde yeni dlc ile Realism Versus çıktı.(ikisinin karışımı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 25 Nisan 2010; 19:32:05 >
-
İlk oyunu aldığım zamanları hatırlıyorumda nasıl sabretmiş insanlar bana hayret ediyorum
Hunter ın eğilince atladığını 3. map e doğru söylediler düşün yani . Ula diyorum oyundan çıkınca tuşlara bakim filan atlama tuşunu bulayım
Hunter ın yüksekten atlayınca damage verdiğini anlamam çok daha uzun sürdü o ayrı bir başlık
Yani herkez ilk başlayınca bunları yaşayacak.onun için benim gibi ismini kara listeye aldırmadan yabancılarla biraz oyna.Sonra lobilere girince doluydu arkadaş derler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xanty
İlk oyunu aldığım zamanları hatırlıyorumda nasıl sabretmiş insanlar bana hayret ediyorum
Hunter ın eğilince atladığını 3. map e doğru söylediler düşün yani . Ula diyorum oyundan çıkınca tuşlara bakim filan atlama tuşunu bulayım
Hunter ın yüksekten atlayınca damage verdiğini anlamam çok daha uzun sürdü o ayrı bir başlık
Yani herkez ilk başlayınca bunları yaşayacak.onun için benim gibi ismini kara listeye aldırmadan yabancılarla biraz oyna.Sonra lobilere girince doluydu arkadaş derler.
Ben hunterın yüksekten atlayınca damage verdiğini l4d2'nin çıkmasına doğru hunter training mapi vardı onu izlediğimde öğrenmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 25 Nisan 2010; 19:53:55 >
-
quote:
O ne ki, 250 saat oynayıp da Boomer kusturamayan beceriksizler var bi de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo
quote:
O ne ki, 250 saat oynayıp da Boomer kusturamayan beceriksizler var bi de.
o ne oluyor
-
Var işte onu bile yapamayan, Zurrani bilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X