Şimdi Ara

LEFT 4 DEAD OYNAYACAKLAR BU AĞA GELSİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şifre 123

Bekliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badd_boy -- 31 Temmuz 2009; 22:37:54 >

• Nasıl oynuyorsunuz bu oyunu yahu bir türlü oynayamadım steam gerekli falan diyor.

Patch falan yüklemedim, multi oynamak için ne yapılması gerektiğini bilen arkadaşlar varsa yardım etsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Final Aeon

Nasıl oynuyorsunuz bu oyunu yahu bir türlü oynayamadım steam gerekli falan diyor.

Patch falan yüklemedim, multi oynamak için ne yapılması gerektiğini bilen arkadaşlar varsa yardım etsinler

Arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucu sonunda oyunu arkadaşımla hamachiden multi oynayabildik yapmanız gerekenler;

bu kısmı hamachi üzerinden multide birlikte oynayacağınız herkesin yapması gerekiyor,

http://rapidshare.com/files/168109391/engine.dll_STEAM_HAMACHI.rar **** yerine r.a.p.i.d.s.h.a.r.e

bu linkteki dosyaları indirip ''engine.dll_HAMACHI'' klasörü icindeki engine.dll dosyasını oyunun kurulu olduğu klasördeki bin klasörü icine atın.(left4dead klasörü icindeki bin klasörü içine atacaksınız eski engine.dll ile hamachi için olan engine.dll yi değiştireceksiniz)

1-hamachiyi kurup hesabınızla hamachiye bağlandıktan sonra oyunu birlikte oynamak istediğiniz arkadaşlarınızla hamachiden aynı ağa bağlanın.
    2-left 4 dead oyununu steami çalıştırmadan çalıştırın,yani sadece oyunu çalıştırın steami çalıştırmayın,
    3-oyunu calıştırdıktan sonra Options>Keyboard/Mouse kısmına gelin ve developers console kısmını enable yapın ve ok deyip kaydedin,

bu kısmı sadece oyunu kuracak olan yani host olacak olan kişi yapacak,

4-oyunun ana menüsündeyken é tuşuna basın ve consolu açın,
    5-consol kısmına ip [Hamachi ip] yazın ve entera basın örneğin ben host olacak kişiyim ve benim hamachi ip numaram 5.200.200.1,consolu açtıktan sonra ip 5.200.200.1 yazıp entera basıyorum,
    6-yine konsol açıkken sv_allow_lobby_connect_only 0 yazıp enter
    7-net_start yazıp enter
    8-maps * yazıp entera basıyoruz ve harita listesini görüyoruz,
    9-oynamak istediğimiz harita ismini kopyalayıp, map (harita ismi) yazıp entera tıklıyoruz,
    örneğin map l4d_vs_hospital01_apartment.bsp yazıp entera bastığımızda oyun host olacak kişide yüklenmeye başlıyor,

bu kısmı sadece oyuna client olarak dahil olacaklar yapacaklar ve host olan kişinin oyunu kurulduktan sonra yapacaklar

ana menüde é ye basıp consolu açtıktan sonra

connect (host olan kişinin hamachi ipsi) enter

örneğin, connect 5.200.200.1 yazıp entera basınca host olan kişinin kurduğu oyuna giriyorlar.

ek notlar:
    1-yukarıda yazılanları sırası ile uygulayın,
    2-sürümlerin farklı olması hamachi ile multi oynamanıza engel değil örneğin benim oyunum teamJPN arkadaşımın oyunu Skidrow sürüm olmasına rağmen multi oyanayabildik
    3-bu yazdıklarım hiçbir Türk sitesinde mevcut değil ingilizce ve rusça sitelerden 3-4 gündür araştırmayla buldum ve deneme yanılma yoluyla uğraşarak yaptım,yani emeğe saygı lütfen.

PAYLAŞIM zerg TARAFINDAN YAPILMIŞTIR

HAMACHİ download link

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=logmein-hamachi&lid=2683

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badd_boy -- 31 Temmuz 2009; 22:24:17 >

• geliyorum birazdan
  • bu oyunu nerden indirebilirim (z)orrentı fln varsa pmden atabilirmisinz ?bende oynamak istiyorum
  • bende geliyorum
  • GELOM BEQL3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YER BULAMAYANLAR,OYNAYAMAYANLAR,HER VERSİYON İÇİN ;)

Hepsi Bomboş Dolmadan hemen yerlerinizi alın ;)

Ağ adı:l4dht1
    şifre:123
    Ağ adı:l4dht2
    Ağ adı:l4dht3
    Ağ adı:FurkanGame
    Ağ adı:Left 4 Dead Turkey
    Ağ adı:L4DTURKEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 7 Ağustos 2009; 21:26:26 >
  • yaw abicim şu linki biri düzeltsin gözünüzü seviyim herkez copy paste yapıyo kimse bakmıyomu linkler sağlammı değilmi
  • ağ adı:L4D-DH

patchsiz direk yükleyen arkadaşlar gelsin oynayalım.
  • beyler ben oyuna zombi olarak girdim player olarak girmek istiyorum olmuyor 2 kişi multi kurduk birimiz zombi birimiz player giriyor yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.