Şimdi Ara

LegaL Archer Pk Videosu (Logos Rlb McZuckeR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay evvel çektiğim videolarımı zorda olsa birleştirmeye çalıştırdım. Çektiğim ve hazirladığım programların acizliği ve ilk videom olması sebebiyle biraz amatör bir video oldu yorumlarınızı buna göre yaparsanız sevinirim . K0xpun olduğu zamanlarda legal oynamak her ne kadar zorda olsa, k0xper damgasıda yesek, küfürde yesek elimizden geldiğince oynadık. Şu illet yüzünden archer zevkimizi bile bogazımıza dizdiler. Ama birazda nostalji olsun. Server logos JuniorBrotherS clan..

http://www.izlesene.com/video/oyun-knight-online-logos-rlb-juniorbrothers-mczucker/2272627

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeShTeR -- 23 Haziran 2010; 23:10:23 >

• ben de o clana kaç kere girmek istedim.Ama o bencil +9 toto ve giga 1h lr li başkanınız almadı beni işte almadı lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremapak

ben de o clana kaç kere girmek istedim.Ama o bencil +9 toto ve giga 1h lr li başkanınız almadı beni işte almadı lanet olsun.

Belli başlı şartlar vardı ama. Senin nick neydi?
  • Video nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Orijinalden alıntı: keremapak

ben de o clana kaç kere girmek istedim.Ama o bencil +9 toto ve giga 1h lr li başkanınız almadı beni işte almadı lanet olsun.

Belli başlı şartlar vardı ama. Senin nick neydi?

Aman şartlarınızı yesinler.
    ScarLite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Video nerde

Bi hata yapmıştım onu düzeltirken linki silmişim dikkat etmedim teşekkürler dostum düzelttim
  • Mükemmel!! Zevkle izledim

Dikkatimi çeken bir şey oldu.Koxper göremedim serverda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 23 Haziran 2010; 23:21:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Mükemmel!! Zevkle izledim

Videonun cogu kismini ayni gun cektim dikkat edersen kanat bile duruyor aynı kanat büyük ihtimalle. O günde hf nin karşı ırka atağı kaldırdığı sayılı günlerden biriydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeShTeR -- 23 Haziran 2010; 23:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Orijinalden alıntı: efege

Mükemmel!! Zevkle izledim

Videonun cogu kismini ayni gun cektim dikkat edersen kanat bile var. O günde hf nin karşı ırka atağı kaldırdığı sayılı günlerden biriydi

• Video Şahane

Itemlerini Yazarmısın Okcu Deniycem Basede LEGAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Video Şahane

Itemlerini Yazarmısın Okcu Deniycem Basede LEGAL

Şu sıralar tavsiye etmem arkadaşım. Koxper diye küfür edeceklerdir sanada emin old ( bu kadar hızlı damage vuramazsın vs ) . Ama saglam bir clanın varsa ve senin legal oldugunu biliyorlarsa sorun olmaz. İtem olarak videodaki charda ib+8 shel set +7 olduğunu hatırlıyorum ama takılar tam olarak aklımda değil çok oldu o chari satalı. PP+1 dual leg. uygun olur. Takılarımda orta halliydi yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.