Boşuna sevinmeyin kesmek çok zor Roc'u.Taiwan sro'da bunların hepsi mevcut.Ama roc kesen yok.
Ayrıca Roc'un bir özelliği var;rast gele bir şekilde kayboluyor ve sonra tekrar çıkıyor.
Bende onu biliyorum videoda kayboldu adam çeviriyo ekranı zoom hackle falan yükseliyo bakıyo yok
quote:
Orjinalden alıntı: |slay|
Süpersin Tolqa`m Eyw .. Bu Arada İris`de Biri Bana PM Attı Ben F4T4L dh den dedi .. Bende Nbr Tolga Flan dedim Muhabbet Ettik .. Sonra Para İstedi 1M Verdim ...
Öbür Gün İsmini Sordum Gerçekten Sen Misin Diye Dedim Unuttum Dedi Anladım Gitti 1 M
Ben spartadan başka hiç bi serverda oynamıyorum.Keşke vermeseydin paranı.Neyse fazla değilmiş zaten,ayrıca ben kimseden para istemem.
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
quote:
Orjinalden alıntı: |slay|
Süpersin Tolqa`m Eyw .. Bu Arada İris`de Biri Bana PM Attı Ben F4T4L dh den dedi .. Bende Nbr Tolga Flan dedim Muhabbet Ettik .. Sonra Para İstedi 1M Verdim ...
Öbür Gün İsmini Sordum Gerçekten Sen Misin Diye Dedim Unuttum Dedi Anladım Gitti 1 M
Ben spartadan başka hiç bi serverda oynamıyorum.Keşke vermeseydin paranı.Neyse fazla değilmiş zaten,ayrıca ben kimseden para istemem.
Seni Sevmesem Zaten Vermezdim Paranın Önemi Yok Tecrübe edindik
arkadaşlar 105 sınırı gelicek mi yoksa aynı mı kalıcak hiçkimse kesin bir bilgi vermemiş .
Hepimize hayırlı olsun
Oyuna böyle bir yenilik gelmeliydi.Joymax normal olanı yapmış...
Haber için teşekkürler.
Bu joymax adamı hasta eder biz daha 90 olmadan bunlar 1 kaç ay sonrada 110 lvl'i açarlar.
quote:
Orjinalden alıntı: CrimeIce
İşte Roc'un çıktığı yere giriş yeri.
kendi çekimimdir.
link kırık sanırım resim gelmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Happycan
quote:
Orjinalden alıntı: CrimeIce
İşte Roc'un çıktığı yere giriş yeri.
kendi çekimimdir.
link kırık sanırım resim gelmiyor
Hayır bir sorun yok.
allah allah 403 Forbidden dio :S
quote:
Orjinalden alıntı: Happycan
allah allah 403 Forbidden dio :S
+1 ... Adam haklı Link kırık 403 Forbidden hatası Alıyoruz.
Bu arada Yeni server hakkında duyum alanınız olursa Yazsın bir zahmet
+5 silahlar ne renk parlıacak şmdi
Şuan da oyunun linkini Nerden bulabilriim,dün siteye girdiğim de coming soon yazıyordu..
quote:
Orjinalden alıntı: KORSAN_TR
+5 silahlar ne renk parlıacak şmdi
+5=+5 +6=+7 +7=+9 gibi parlıyıcak.+8 üstü de sos gibi özel efektli...
Gerçekten Joymax bunu yapması gerekti ve de gecikmedi diyebilirim ama şu oyuna giriş sistemine de el atması lazım artık.