Şimdi Ara

Legend 4 [ Son 1 Gün ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konunun ismini görenler ''bak utanmaza Her dk konu açıyorlar buda açmış'' Diyecektir eminim.

Benim bu konuyu açamamın nedeni Legend4 geldigi gün , Neler yapıcaksınız , planlarınız nedir , neleri merak ediyorsunuz Gibi Konuları birlikte görüşmek.
    Can sıkıntısını gidermek, ben foruma girdigimde gözlerim biri Legend4' den bahsetsede toplanıp konuşsak diye arıyordu.Ne kadar Legend4 konusu açılsa ya yapılandırmaları gösteriyorlar yada Videoları ama burada geçmişte milletin yaptıkları , çektikleri videolar degil bizim yapacaklarımız konuşulacak.
    Hepimiz burda topnalanım , geyik topici olsun bir nevi Sıkıntınızı alacaktır , merak edinlenlere cevap olacaktır.

Konuyu her zaman güncelleyecegim.

İlk Önce ben başlayayım, İlk gün saglam bir pt kurmayı planlıyoruz arkadaşlarla Yalan olmazsak medusa'ya saglam bir party ile gidecegiz.Bir ton yol var zaten gitmeside bir sorun onlara bakıyoruz araŞtırıyoruz , Ben oyuna çok renk katacagına inanıyorum legend 4 'ün Çok keyif verecek. zaten Diger yandan baktıgmızda Chinesse charları eşitlediler uerolar ile Umarım eski Günlerine döner Silkroad Thiefiyle hunteriyle bir başka olur. Ayrıca bizim server titan Hayırlısı bakalım 85 lik Bow var elimde Sizce Medusa ' yı alma Şansım varmıdır arkadaşlar

Bu arada Janganda eski günlerine Dönecek Oraya gitmeyeli uzun zaman oldu , tekrar Tıklım tıklım olacagını bilmek benide sevindirir.

Şuan itibari ile Son 1 Gün ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunRoyal* -- 16 Mart 2009; 0:03:02 >

• işin gücün yok mu ömer git yat yau gecenin bu saatinde merak etmişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonhanedan -- 15 Mart 2009; 4:14:16 >
  • Merak Ettiğim Kısacası Su

Benim Charların Sp Farmı Ne Zaman Bitecek Ve Bard Cleric Charlarla 8 tane Charı Bota Koyup Party Olarak Kasabileceklermi Tek Merak Ettiğim Bu :D

Moblar Vs Sorun Değil 8 Tane Euro Chine Char 90 LwL :D Koyacagız

Ama Medusa Konusunda Titanda 90 LwL Bowman ı Gectim 85 LwL Wizard Vs Varsa Onlardan Alamazsın Saglam Partileri Olursa Kesin Wizard Alır
  • @Sonhanedan
    Mesaja bak gecenin bu saatinde , Nerden geldi aklına senin foruma bakmak

@DostDeli
    Hocam şu Silkroadın anasitesinde Legend4 ile gelicek yenilikleri gösteren ilk sayfada açıklamaları var , işte ne bileyim Medusayı filan anlatmışlar caveyi vss. Orada Tek başına zorlanılacak ama party ile Çok kolay kasılabilinecek bir yer yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca Medusanın ilk günü Oldugundan kimse kimseye dönüp bakmaz, bufflamaz herkes dalma peşinde olur O yüzden vizardların pek şansı yok Bana göre
  • Ooo kanka yeni uyeligin hayirli olsun

nerde yazior bilgiler ?
  • Bir kere janganda çalan müzik insanın ruhunu dinlendiriyor.Birde Jangan kalesini alan guild yaşadı zaten potlardan acayip gold kırıcaklar.
  • Caveye giremeyeceğim için yorum yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Bir kere janganda çalan müzik insanın ruhunu dinlendiriyor.Birde Jangan kalesini alan guild yaşadı zaten potlardan acayip gold kırıcaklar.

evet bak bu kesin
  • @_MuRDeRouS_
    Sag olasın kankam teşekkür ederim :)

Bu arada konu hemen Aşşagı inmiş. Ben bugün hiç foruma giremedim özledim herkesi

Yok muhabbeti arttıran , ben bir kaç SS de shaitanı Dışarıda gördüm cave dışında size özel belki böyle birşey yaparlar Takmayın kafanıza caveye giremiyoruz diye
  • Ben açıcaktım aslında böyle bi başlık, neyse dedim

Salı günü okula gitmiycem. Sabah erkenden kalkıp laptopun başına oturcam, tabiki oyun bakımda olucak.. Winamp ımı açıp, dh de takılcam.. son saniyeleri yaşıycaz burda :D ve oyun açılcak . çarıma girip doğru cave ye gitcem . Arka fonda "Requiem for a Dream" çalıcak :) içeri girdiğimde yaklaşık 100 kişilik bir kalabalık görücem . Önüme çıkan yaratıği kesip 91 olucam , kese kese diğer bölümlerine geçicem cave nin. Sağlam bir unique party si bulucam. herkes direk mini bosslara gitcek tabi. Onları kesip, en sonunda Medusa ya ulaşcaz. tahminimce 1 saat süre içinde kesicez. sonra sağlam bir spot bulup kasmaya başlıycam, yeni bot sürümü çıkınca pre plus + sp ticket ımı basıcam, ertesi gün gidip aylık bot alcam, ilk ay yaklaşık 300 k sp kasıcam. ikinci ay plus + aylık bot la 100 lv e kasıcam sonrada 7-24 Hunterlık :))

• Gaida 3 çarım 3 ile neler yapaçgımı kısaça anlatıçam blader çarım 90FF +500 sp var serverın ilk 100 FF olçak yeni pre plus basçam sonra hybrid nukerımı gapla 100 lw kasçam sorna bi pre daha 100 olçak diger çarımda wiz onada bi pre zaten 100 lw uniq kralı yapıçam :
  • Ben ne yapacağımı açıklıyorum şimdi;

....................................................................................................................................................................................
    ....................................................................................................................................................................................

Charı olmayan biri anca bunları yapabilir.
  • Arkadaşlar saglam bir spot bulup aylarca orada kasmak lazım, Sox item çıkarabilmek için.
    Çogu kişi cave için küçük desede hiç birine aldanmayın izledigim vediolara bakılırsa çok çok geniş alanlar , Kasmak pekte zor olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunRoyal* -- 15 Mart 2009; 19:55:37 >
  • Neresi küçük yaw , 70 lik dungeon dan bile kat kat büyük. Ayrıca yaratıklar inanılmaz seri çıkıyor. Herkes pt de kascak. ama bladerın gözünü seviym işte :D koycam 5 lvl üst yaratıklara, gözüm kapalı, gidip gelicem okuluma wizardlarda eziklerde kasa dursunlar
  • Dün gece charın inventorysini hazırladım, 500+ mp, hp leri, scrolları vs aldım yanıma. ve cave'in önünde oyundan çıktım.
    pre zaten açıktı oyun açıldığında Toplam 600+600 dk ticket olacak ek olarak sp ticketta hazır. bu 10 saatlik ticket bitince yenisi gelecek yani 15 saat lik bir ticketım var.
    Ek olarak dün pc'ye formatta attım, binevi 100 cap temizliği:)
    İş yerinden de izin aldım, şuan tek kararsız olduğum şey ilk medusaya gitsemmi yoksa millet onunla 4-5 saat uğraşırken kasmaya devam edip avantaj mı kazansam bilemiyorum, onuda party durumu gösterecek.
    Kısaca L4 kurulumunda sorun yaşamazsam oyun açılır açılmaz tam performans kasmaya hazırım^^

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Dün gece charın inventorysini hazırladım, 500+ mp, hp leri, scrolları vs aldım yanıma. ve cave'in önünde oyundan çıktım.
    pre zaten açıktı oyun açıldığında Toplam 600+600 dk ticket olacak ek olarak sp ticketta hazır. bu 10 saatlik ticket bitince yenisi gelecek yani 15 saat lik bir ticketım var.
    Ek olarak dün pc'ye formatta attım, binevi 100 cap temizliği:)
    İş yerinden de izin aldım, şuan tek kararsız olduğum şey ilk medusaya gitsemmi yoksa millet onunla 4-5 saat uğraşırken kasmaya devam edip avantaj mı kazansam bilemiyorum, onuda party durumu gösterecek.
    Kısaca L4 kurulumunda sorun yaşamazsam oyun açılır açılmaz tam performans kasmaya hazırım^^

Tabiki medusa ya git.. ilk unqiue tadını ve ordan gelicek exp i bulamassın biyerde ;) yalnız fazla vs yapma mazallah level düşersin

• olmadıki bi max charımız hepsini elden çıkardık
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Tabiki medusa ya git.. ilk unqiue tadını ve ordan gelicek exp i bulamassın biyerde ;) yalnız fazla vs yapma mazallah level düşersin

Zaten bi eu pt de olursam mecburen gidecem, ama pt bulmakta sorun yaşarsam kararsızım.
    Bu arada medusa TR saatiyle 03:00, 09:00, 15:00, 21:00 saatlerinde çıkıyor.
    Salı sabahı saat 9'dan önce oyunun açılacağını pek sanmıyorum, o yüzden ilk medusa için saat 15:00 da gidilecek herhalde.
    oyun 11-12 gibi açılırsa 3-4 saate bayaa bi kasarız 10-15 kere ölsekte lvl düşmeyiz diye umuyor.
    Zaten kasacağım moblar ve spotlar belirli 100lvl e kadar kasacağım spotları belirledik dün arkadaşlarla:)

Not: Bu sro bizi piskopat yapacak bu gidişle:)

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Zaten bi eu pt de olursam mecburen gidecem, ama pt bulmakta sorun yaşarsam kararsızım.
    Bu arada medusa TR saatiyle 03:00, 09:00, 15:00, 21:00 saatlerinde çıkıyor.
    Salı sabahı saat 9'dan önce oyunun açılacağını pek sanmıyorum, o yüzden ilk medusa için saat 15:00 da gidilecek herhalde.
    oyun 11-12 gibi açılırsa 3-4 saate bayaa bi kasarız 10-15 kere ölsekte lvl düşmeyiz diye umuyor.
    Zaten kasacağım moblar ve spotlar belirli 100lvl e kadar kasacağım spotları belirledik dün arkadaşlarla:)

Not: Bu sro bizi piskopat yapacak bu gidişle:)

Hehe bizede söylesen ya o Spotları ben onları hiç düşünmedim , nasılsa aynı serverde degiliz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.