Şimdi Ara

Legend Of Dratini and Evolves (İnceleme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardeşim laf kavgası deil yaptığım bunlar pokemon deil uydurma sadece fake lütfen gerçek şeyleri yazın o zman bende dijimonların hepsi pokemon diyom bunlar pokemonmu oldu o zman lütfen gerçek pokeleri tanıtın burda sonra geliyonuz laf kavgası diyonuz allah allah
  • aslıda nemesis burda haklı niye dersen onunda dediği gibi bütün pokemonlar uydurma örn pikachu ormandan çıkıp animeye dalmadı sonuçta biri salladı,şimdi diyorsun o zmn herkes bi pokemon sallasın vs ayağına yatıyorsun.Bahsettiğin gibi olabilir ama bunu başkalarına kabul ettirmekte ayrı bi durumdur.zaten crater da bunu yaptılar binlerce oyuncu Dratinice,Dratinire ve Dratinilic i bağrına bastı takımına aldı .Ve Son olarak böyle amele amele tartışmalara girmeye gerek yok şöyle alıntılarla ne kadar gereksiz yazılar yazdığınızı göstereceğim:
    quote:

Bazı pokemon yapımcıları Dratini'nin de Eeve gibi çoklu evrime sahip bir pokemon olduğunu belirtmişlerdir.
    /////
    quote:

bu 3 fake pokémon mr hobo arkadaşımızın ürettiği saçmalık derecesinde nitelendirebileceğimiz "pokémonumsu"lardır.
    /////
    quote:

Bu pokemon ayrıca Pokemon Crater dışında hiçbir pokemon oyununda görülmemiştir.
    Şimdi şöyle bi açıklama geçeyim çünkü bu tartışmayı açan arkadaşın kapasitesi açıklamadan almayacak gibi=>Bazı Pokemon Yapımcıları=Crater Yapımcıları///Bahsedilen olayı Crater Yapımcılarının Dratini yi Eevee gibi çoklu evrime sahip görmeleri///Tartışmayı açan arkadaşta diyor ki bu 3 pokemonu crater yapımcıları Uydurdu......Çok mantıklı yazmış yani tek bir pürüz var,Oda Nemesis Yazarken bunu BELİRTMİŞ! daha tartışmaya gerek yok sanırım İncelemede Denildiği gibi Bu Crater Yapımcıalrının uydurduğu bir varsayımdır ve de çamur atan arkadaşında bahsetmeye çalıştığı bunun uydurma olduğu yani dahada anlamazsa arkadaş,Ankara'nın Ankara Olduğunu kanıtlamak gibi bir şey yapmaya çalışmış

• çok güzel olmuş ellerine sağlık
  • pokemon yapımcılarıyla crater yapımcılarını aynı kefeye koyuyorsan sana diyebileceğim bişey yok ve dediğin gibi her pokemon u birisi üretti ama herkesin ürettiği saçma yaratıkları pokemon olarak görüp kabul ediyorsan o sana kalmış bunlara sadece fake pokemon diyebiliriz git pokemon un kendi sitesinden bak bunları listeye koymuşlarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neolas67

pokemon yapımcılarıyla crater yapımcılarını aynı kefeye koyuyorsan sana diyebileceğim bişey yok ve dediğin gibi her pokemon u birisi üretti ama herkesin ürettiği saçma yaratıkları pokemon olarak görüp kabul ediyorsan o sana kalmış bunlara sadece fake pokemon diyebiliriz git pokemon un kendi sitesinden bak bunları listeye koymuşlarmı

çok sert çıkmışsın ben de farkettim ama yani hayal dünyasında olan yaklaşık 450 resmin bu kadar büyük tartışması olması saçma değil mi arkadaşlar

3 dragon 3 kuşun dragon versiyonudur oyunda bile dratiniden gelişmiyorlardı ha öyle ha böyle nolcak yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lafla_Yürüyen_Peynir_Gemisi -- 18 Temmuz 2008; 12:36:47 >
  • haklısın biraz sert çıkmışım ama itiraz ettim cvp olarak kapasitesi almayacak tarzı kullanan arkadaşlardan dolayı öle araştırmadan iş yapmasınlar dediğin gibi oyunda bile dratiniden gelişmiyolardı ben bunu daha da uzatmayacam onlar kendilerine göre haklılar fake pokeleri yazmakta sadece ettikleri laflara biraz dikkat etsinler biraz okuyup araştırıp yazsınlar bunlar pokemon deil sadece sallama yaratıklar
  • Arkadaşlar Pokemon'lar evrenseldir(tabi hayal gücümüzde).Bu yüzden genel geçer kuralları vardır.Acaba bizmi abartıyoruz bu pokemonları yoksa hayal gücümüzmü bunu ancak kendi kişiliğimiz bilir.Pokemon kişinin yorumlarına göre değişebilir.Ben Fake Pokemon'ları gerçekten sevmiyorum ne bileyim yaratıcılık namına herhangi birşey barındırmıyor.Her zaman derim.Bir Pokemon ya da bir anime yaratığı oluşturmak hiç mi hiç kolay değildir.Anime kahramanları yani insanları bi ne vi yaratıklardan daha kolay yaratılıyor.Çünkü taslak belli geri kalan süslemeler kişinin yaratıcılığına kalıyor ama animede veya kara kalemde yaratık yaratmak gerçekten daha farklı çünkü elinde herhangi bir taslak bulunmuyor.B yüzdende yaratıcılığının tüm nimetlerini kullanmak zorunda kalıyorsun.Pokemonlarda da ayno şey geçerli çook ama çok kötü çizimi olan Pokemon'larda var örneğin Bronzor,Bronzong gibi ama çizimi çok iyi olan Pokemonlarda vardır ben genellikle 1.ci nesil ve 4.cü nesil Pokemon'ların çoğuna hayranım.Pokemonlarda da elbette hazır taslak var mesela ejderhalar Charizard Dragonite Kaplumbağa Blastoise Ördek Psyduck gibi...Çünkü çoğu Pokemon günlük hayatta bizlerle yaşayan varlıklarla türetilmiştir.Tabii bize hayvanlar hoş geldiğinden hayvan Pokemonlar'da hoş geliyor.Tabii garip Pokemon'larda çok var biraz önce bahsettiğim Bronozr Porygon varyeteleri gibi bize gerçekten garip geliyor bu tip Pokemon'lar çünkü canlı bir şeyden türetilmemişler bununda bizlere garip gelmesi normal.Neyse fazla konuştum son olarak Pokemonlar dünyamızda olan varlıklardan türetilmiş hayal ürünleridir biz onların özelliklerini ve animelerini çok seviyoruz ve onlar hakkında da yorum yapmak en doğal hakkımız ama unutmamak gerekki gerçek ve hayali karıştırmamak lazım.Bu söylediklerimi anlayan olur anlmayan olur bilemem ama şunu söylemek isterim Pokemon'a çocuk işi diyenlerin bir çoğunda veya animlere çocuk işi diyenlerin birçoğunda yaratcılık denilen kavram emin olun yoktur.Ve son sözüm Pokemon'lar orijinaldir.Deneyimli birisi yeni bir yaratık veya kahraman yaratmadığı sürece Pokemon'ların orijinalleri duracaktır.Bu tüm animeler için geçerlidir.Hiçbir animenin Fake'i yoktur.Amatör birinin yaptığı diğer animlerden bağımsız bir çalışma bile orijinaldir.Bu yüzden hiçbir şeyin Fake'i olamaz olmamalıdır.

• Ooo Serhat Abi, aşmışsın yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Arkadaşlar Pokemon'lar evrenseldir(tabi hayal gücümüzde).Bu yüzden genel geçer kuralları vardır.Acaba bizmi abartıyoruz bu pokemonları yoksa hayal gücümüzmü bunu ancak kendi kişiliğimiz bilir.Pokemon kişinin yorumlarına göre değişebilir.Ben Fake Pokemon'ları gerçekten sevmiyorum ne bileyim yaratıcılık namına herhangi birşey barındırmıyor.Her zaman derim.Bir Pokemon ya da bir anime yaratığı oluşturmak hiç mi hiç kolay değildir.Anime kahramanları yani insanları bi ne vi yaratıklardan daha kolay yaratılıyor.Çünkü taslak belli geri kalan süslemeler kişinin yaratıcılığına kalıyor ama animede veya kara kalemde yaratık yaratmak gerçekten daha farklı çünkü elinde herhangi bir taslak bulunmuyor.B yüzdende yaratıcılığının tüm nimetlerini kullanmak zorunda kalıyorsun.Pokemonlarda da ayno şey geçerli çook ama çok kötü çizimi olan Pokemon'larda var örneğin Bronzor,Bronzong gibi ama çizimi çok iyi olan Pokemonlarda vardır ben genellikle 1.ci nesil ve 4.cü nesil Pokemon'ların çoğuna hayranım.Pokemonlarda da elbette hazır taslak var mesela ejderhalar Charizard Dragonite Kaplumbağa Blastoise Ördek Psyduck gibi...Çünkü çoğu Pokemon günlük hayatta bizlerle yaşayan varlıklarla türetilmiştir.Tabii bize hayvanlar hoş geldiğinden hayvan Pokemonlar'da hoş geliyor.Tabii garip Pokemon'larda çok var biraz önce bahsettiğim Bronozr Porygon varyeteleri gibi bize gerçekten garip geliyor bu tip Pokemon'lar çünkü canlı bir şeyden türetilmemişler bununda bizlere garip gelmesi normal.Neyse fazla konuştum son olarak Pokemonlar dünyamızda olan varlıklardan türetilmiş hayal ürünleridir biz onların özelliklerini ve animelerini çok seviyoruz ve onlar hakkında da yorum yapmak en doğal hakkımız ama unutmamak gerekki gerçek ve hayali karıştırmamak lazım.Bu söylediklerimi anlayan olur anlmayan olur bilemem ama şunu söylemek isterim Pokemon'a çocuk işi diyenlerin bir çoğunda veya animlere çocuk işi diyenlerin birçoğunda yaratcılık denilen kavram emin olun yoktur.Ve son sözüm Pokemon'lar orijinaldir.Deneyimli birisi yeni bir yaratık veya kahraman yaratmadığı sürece Pokemon'ların orijinalleri duracaktır.Bu tüm animeler için geçerlidir.Hiçbir animenin Fake'i yoktur.Amatör birinin yaptığı diğer animlerden bağımsız bir çalışma bile orijinaldir.Bu yüzden hiçbir şeyin Fake'i olamaz olmamalıdır.

tamam cırık sana hak veriyorum ama konuyla pek bir bağlantı kuramadım ayrıca burada pokemonlara çocuk işi diyen kim

• Yani diyenler oluyo burada olmasa bile buna benzer forumlarda oluyo.
  • bu buraya son yazım cırık tamamen haklısın ve sana 1 sorum olacak peki sence bu orjinal çalışma olan dratinice
    dratinilic ve dratinire nin burda pokemon olarak tanıtılıp incelenmesi ve hatta dratini nin evrimleşmiş hali olarak yazılması doğrumudur ??? ve pokemon a çocuk işi diyen karşıma gelsin sonuna kadar tartışırım pokemon çocuk işi deildir
  • Ben dediğim gibi Fake pokemonlardan hiç hoşlanmıyorum ne kadar Crater'de olsalar bile hiçbir yaratıcı özelliğe sahip değiller.Çünkü Pokemonlar orijinaldir.Beni forumdan taikp edenler bilir ne kadar orijinallik hayranı olduğumu.Ama bir yere kadar oda çünkü sürekli orijinallik taraftarı olursam bir o kadarda yaratcılığımdan taviz vermek zorunda kalıyorum bu yüzden ikisini dengede tutmak gerçekten benim için zor oluyor.Resimlerimi belk görmüşsünüzdür acemice ama birşeyler yapmaya çalışıyoruz elbet.Arkadaşımızın Dratini ve Dragonair'i incelemesi çok hoş olmuş bende ona yardım etmek için Dragonite'ı yorumladım.Ama Dratinin varyeteleri açıkçası hoşuma gitmed tama arkadaşımız iyi niyetli bir şekilde açıklamış ve açıklamalırna sonuna kadar katılıyorum yalnız bu benim bağımsız görüşüm fake Pokemonları sevmediğim için pek hoşlanmadım ama ekleyen arkadaşımızın yaptığı yorumlara sonuna kadar katılıyorum sadece bana fake pokemonlar orijinal olmamamsından dolayı itici geliyor.

• pm atılmıyo sana atılsaydı pm atcaktım benim demek istediğimi anlamadın ben onlar pokemon deil diyorum burda pokemon olarak tanıtılmışlar ve sende benim kafadansın anti-fake
  • ben daha bişey diyemiyeceğim yani burda tartışma kapamaya çalışıyoruz ama ona bile beyin kapasitesi yetmiyor.Arkadaşım bak ANLATIYORUM Pokemon Yapımcısı:Bu 2 bak 1+1=2 2 kelimenin manası Pokemon yapancı şu senin hayal canavarların,Yapımcısı da bu Pokemonları üreten oluşturan kişi demektir.Eğer bir kişi kendisi Pokemon üretebiliyor kendisine göre oluşturabiliyorsa bu onu o Pokemonun yapımcısı yapar.O zaman bu 3 pokemonu crater Kurucuları yapmışsa bu onları bu 3 Pokemonun yapımcısı yapar bu kadar salak olmayın.zaten kimse sana zorlan bir şey kabul ettirmiyor yada onları fake mi değil mi demiyor denilmek istenen sadece fake te olsa böyle bir görüşün olduğu.Şimdi tutup fake pokemon olur mu vs ayağınada yatmasın kimse,kabul edip etmemek size bağlı bana sorarsanız ben 2005 te de böyle bir Pokemondaki efsaneler başlığında bunları yazmanın ne kadar doğru olduğu konusunda hasanlan tartışmaya girmiştim bana görede bunların hiç bir alakası yok.Ama sizin çıkardığınız sorun varlığını bildiğin birşeyin reddedilmesine giriyor.

• işte anca hakaret edebilecek kadar seviyesiz birisisin önceki msj larımı okursan orda yazıyo anlamaya kapasiten yetmeyebilir ben sana daha başka bişi demiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

ben daha bişey diyemiyeceğim yani burda tartışma kapamaya çalışıyoruz ama ona bile beyin kapasitesi yetmiyor.Arkadaşım bak ANLATIYORUM Pokemon Yapımcısı:Bu 2 bak 1+1=2 2 kelimenin manası Pokemon yapancı şu senin hayal canavarların,Yapımcısı da bu Pokemonları üreten oluşturan kişi demektir.Eğer bir kişi kendisi Pokemon üretebiliyor kendisine göre oluşturabiliyorsa bu onu o Pokemonun yapımcısı yapar.O zaman bu 3 pokemonu crater Kurucuları yapmışsa bu onları bu 3 Pokemonun yapımcısı yapar bu kadar salak olmayın.zaten kimse sana zorlan bir şey kabul ettirmiyor yada onları fake mi değil mi demiyor denilmek istenen sadece fake te olsa böyle bir görüşün olduğu.Şimdi tutup fake pokemon olur mu vs ayağınada yatmasın kimse,kabul edip etmemek size bağlı bana sorarsanız ben 2005 te de böyle bir Pokemondaki efsaneler başlığında bunları yazmanın ne kadar doğru olduğu konusunda hasanlan tartışmaya girmiştim bana görede bunların hiç bir alakası yok.Ama sizin çıkardığınız sorun varlığını bildiğin birşeyin reddedilmesine giriyor.

Ben yukarıda uzunnnnnnnnnn bi yazı yazdım anlayana dedim.Görmüşsündür bu sözleri ediyorsan ya okumadın ya da yazıyı anlamadın.Kadeşim fake pokemonlar ne dir ya bi söylermisin allah aşkına hiçbir yaratıcılık öğesi yok diğer pokemonlardan alıntı yapılarak süslenmiş birşey.Bu arada Pokemon üreten oluşturan kişiyi sen biliyormusunki burada yorum yapıyorsun ya da ne bileyim bi kahramanı bi yaratığı kısacası bir animeyi oluştruan kişiyi sen biliyormusunki burada yorum yapıyorsun.Dratinire,Dratiniclic nedir söyle bi bizd anlayalım çokmu yaratıcı bi Pokemon'un kanatlarını bacakalrını gövdesini farklı bir şekilde birleştirelerek yapılan fake pokemonlar.Bu yaptğınız olsa olsa bu animeyi bulan ve yapanlarla dalga geçmek onlara saygısızlık yapmak olur.

• teşekkür işte senden sonunda beklediğim cvp beni anlayan biri çıktı yasin kösenin konusundaki soruma görünce cvp yazarsan sevinirim
  • Allah'tan Türkiye pokemon hakları mahkemesi diye bir mahkemek yok eğer olsaymış görünen o ki bazı arkadaşlar beni oraya şikayet edeceklermiş. Sakin ol biraderim başlığı iyi okumanı tavsiye ederim Dratini efsanesi ve evrimleri (İnceleme) adı altında bir başlık bu ve dratinice, dratinilic ve dratinire'yi özel olarak yazının en sonunda almamın nedeni onların özel olarak incelenmiş olması çünkü onların durumu dragonair ve dragonite'den biraz daha özel bir durum. Ne demiştim? Ben inceleme yapmak istiyorsam bunu bu yapmış şunu şu yapmış o halde bunu yazim şunu yazmiyim diye bir torpil ya da kıyak geçmem konumla alakalıysa eğer onuda inceleme konuma alır ve inceleme makalemde (veya yazımda artık ne derseniz) ona yer veririm. Kalkıp bana akıl veren arkadaşlar hayatlarında kaç kere pokemon incelemesi yapmışlarda bu işi biliyormuşçasına gelip bana bu işi öğretiyorlar?

Fake veya Make eğer pokemon yapımcıları ellerindeki copyright haklarına dayanarak cratera dava açarak bu pokemonların yayını ortadan kaldırtabilir miydi kaldırtamaz mıydı?

Pokemonun resmi firması ve üreticileri demek ki rahatsız olmamış ki kaldırılması için hiçbirşey yapmaya gerek görmemişler eğer isteselerdi dediğim gibi basit bir davayla ellerindeki copyrightları delil olarak göstermeleri halinde söke söke o oyundan bu pokemonları çıkartırlardı.
    Olayı bu açıdanda düşünmeniz gerekmiyor muydu?

Ve Tekrar ediyorum ben inceleme yapmak istersem o incelemeyle ilgili olan ek ürünleri bu fake tir bu make dir gibisinden değerlendirip o şekilde yargıya varmam. Bunları incelemeye katmak istiyor muyum istemiyor muyum buna bakarım. Bence dratinice, dratinilic ve dratinire'nin öyle veya böyle üretilmiş olmaları dratininin dikkatleri daha da üzerine çekmesini sağlamıştır. Bu nedenle değerlendirilmeye ve incelenmeye değerler her ne kadar fake de olsa kake de olsa.

• Bir shellder kadar sevmesemde yinede severim dratini ve gelişmişlerini.Özellikle craterde iyi gelir getirdiğinden dolayı sırf 1 haftamı bu sevimli yaratıkları kasarak geçirmişdim ve değdide.

Güzel konu olmuş ellerinize sağlık arkadaşlar...
  • teşekkürler nightmaster
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.