Yeni server gelmeyecek büyük ihtimalle.. Gelse söylerler.. Biliyorsunuz server gelmeden en az 1 hafta önce duyuruyorlar.. Öyle paaat diye server geldiği nerede görülmüş..
Titanın geleceğini söyledilermi?
Heheh Titan öyle Pat diye geldi işte bende onun yüzünden 1 gün geç başladım Biliyorsunuz oyunun ilk günü en Zevkli gün.Sitede açıklama yapılmadan geldi titan sadece rev6 da Gözüktü daha sonra ordanda sildiler dedik tamam bu gelmez 2 gün geçti aradan baktım server listte titan var .
Neyse Dilerim Legend 4 Herkese hayırlı ve ugurlu olur, en çokta Sox item yönünden titanda Millet su gibi Götürüyor biz 90 olucaz ama tık yok
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
quote:
Orjinalden alıntı: se[R]pentine
Yeni server gelmeyecek büyük ihtimalle.. Gelse söylerler.. Biliyorsunuz server gelmeden en az 1 hafta önce duyuruyorlar.. Öyle paaat diye server geldiği nerede görülmüş..
aa doğru Titan'ı unutmuştum Her neyse.. Yine de geleceğini sanmıyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
quote:
aa doğru Titan'ı unutmuştum Her neyse.. Yine de geleceğini sanmıyorum
Gelmesi için dua edicem
1 hafta sonra gelir anca 100 geliince o gun gelmesi zor
20k sp kasarım ben 1 haftada rahat
insallah gelir yeni server
Şuan için server açıklaması yok ama heran herşey olabilir. Joymax bu sağı solu belli olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
Heheh Titan öyle Pat diye geldi işte bende onun yüzünden 1 gün geç başladım Biliyorsunuz oyunun ilk günü en Zevkli gün.Sitede açıklama yapılmadan geldi titan sadece rev6 da Gözüktü daha sonra ordanda sildiler dedik tamam bu gelmez 2 gün geçti aradan baktım server listte titan var .
Neyse Dilerim Legend 4 Herkese hayırlı ve ugurlu olur, en çokta Sox item yönünden titanda Millet su gibi Götürüyor biz 90 olucaz ama tık yok
Ben hiç başlayamadım Rev69 dan silini,nce dedim 1 2 hafta daha gelmez parayı başka şeye harcadım.Sonra elimd patladı
Apollo da vardı bir ara acaba gelirmi bu aralar
apollo gelirse 3 çar full pre plsu sp ticketli aççam geççecek arkaşlar varsa başka msn ekleyebilir ama konuyu dağıtmak istemiyorum özelden pm atsın greceden 6-7 kişi toplanıp geçiyoruz iddalıyız:)
quote:
Orjinalden alıntı: ErdincTuran
Şuan için server açıklaması yok ama heran herşey olabilir. Joymax bu sağı solu belli olmaz
Doğru söylüyosun, 100 lvl de temmuz deniyodu, hop diye mart'ta konduruverdiler Yeni server yok diyo ama bakmısınız update'den sora gelmiş... JM kendi kendine sürpriz yapıyo misali
[Deleted by Admins]
Şubatta gelicek şubatta
Gelsede devam etsem farma ya.. açıldıktan 1ay içinde 270k kasmam lzm. sonraki ayda 100 e kasarız
quote:
Orjinalden alıntı: CeFurkan
ya yeni server gelecekmi acaba ya :D
Thai Duong Gelecek Galiba
quote:
Orjinalden alıntı: ogundmr
quote:
Orjinalden alıntı: CeFurkan
ya yeni server gelecekmi acaba ya :D
Thai Duong Gelecek Galiba
inşallah gelir. Titanı kaçırdık bu sefer pusuda bekliyorum
17.03.2009 geldi sayılır
100 lvl maratonunda herkese kolay gelsin diyorum ve Sun iteminiz bol olur inşallah.
Ben ise oyunu bıraktığım için kime ne düştü onu takip edicez.
Herkese kolay gelsin.
Saat 00:00 da tak diye gelir mi?Yoksa bi zamanı var mı önceden belirlenen?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme