Şimdi Ara

LegendMU - Premium Season 6 Episode 3 (Açılmıştır) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyun guzelde türklerden cok yabancılar var? Birde Oyunu Nasıl Yarım Ekran Yapacagız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

votede sorun yok, arada sayfa yonlendırmesınde sıkıntı yaşatıyor o kadar, gavurlar panda alıyor şöyle; votede 300kredi alıyorsun, wcoin e çevirirsen 150wcoinle x shoptan alırsın, ya da webshoptan 150 krediye ölen cinsten alabilirisniz ;)

dostum sende olmayabilirde bizde var onu demek istiyoruz. ben şuana kadar hiç vote yapmadığım halde bana 12 saatte bir yapabilirsin diyor izin vermiyor.
  • ergün sen yoksun, cronuss yok bu server yine başı boş kaldı. insanlar sorunlarını iletecek birilerini arıyorlar ama bulamıyorlar. vote sistemi ben dahil çoğu kişide çalışmıyor. bir girin artık isterseniz server'a.
  • Adam haklı çoğu kişi kaç votesini veremedi ama serverda bi tane eleman var yabancı snrm seal panda yüzük herşeyi var maşallah
  • an itibariyle 1800 kredi borcu var server'ın bana. açıldığı saatten beridir kullanamıyorum. ve yardımcı olacak birileride yok ortada. millet seal almış çatır çatır kasıyor, adalet mi bu. ? sadece bende değil ayrıca sorun bir kaç kişi daha vote veremiyor. ilgililere duyurulur.
  • aynen banada
  • aynne bende beklemedeyim ve hala admin yok
  • reste 50 coinde gelmedi hani.
  • 25 gelio
  • guya hersey duzelmıstı bnm 55 res 4500 credı sıfırlayan admın nedıyımkı bn sana bn bırakıyorum emeklerım hep bosa gıdıyor yeter ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanmu -- 9 Temmuz 2012; 7:17:37 >
  • Serverı çok güzel açıyosun hoş. Birde başında dursan bu ufak tefek sorunları halletsen online sayısını katlıcaksın böyle yaparak serverı batırıyorsun yani.

Vote olayındada bir kaç kişi değil çoğu kişi veremiyo şahsen benim gözlemim öyle. Ama eleman sealından yüzüğüne kadar almış anlıyamadım hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: b112345

25 gelio

Bana o da gelmedi
  • 10lu jevel yaptım dupe item diye atıyor oyundan
  • caoinler düzeldi sanırım arkadaşlar
  • lucky coin çeviriyorum dupe diyor gitti pandalar edeyim böyle servera
  • paraya kıydım X shopdan panda aldım, use diyince dc çekti panda yok kredi de yok
    bu server kaç kere daha reset yer acaba, boşa emek verip durmasak mı?
  • bendede duplicate item saçmalığı var !!
  • usta adam kuruyor serveri ortadan kayboluyor, bi süre sonra geliyor server şöyle böyle deyip reset çekiyor, tekrar açıyor yine kayboluyor, yine geldiğinde server şöyle böyle deyip reset çekiyor.

şimdi yine millet isyanlarda, kimimiz kaç gündür vote veremiyor, verebilenler var, kredi isteriz, millet panda kullanıyor bizde dupe algılıyor pandamızı isteriz, jevel çevirdik çevirdiğimizde kasada ne varsa hepsini dupe sayıyor dokunamıyoruz hiçbirine itemlerimizi isteriz.

al sana bi reset sebebi daha
  • rf nin de ayarlarıyla nasıl oynanmışsa s6e3 te ben böyle rf görmedim 3 res attım statları nasıl dagıtırsam dagıtayım az çok farketmeden aynı dmg vuruyor, dark side hit yapmıyor al sana oyunu bırakma sebebi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.