Bildirim
LegendScream Pvp Video =)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hakkını veriyorsun karakterin az çok
Geberdiğin zamanı kısa kesmen çok akıllıca olmuş 2 kere izledim orayı -
quote:
Orijinalden alıntı: Zena
Hakkını veriyorsun karakterin az çok
Geberdiğin zamanı kısa kesmen çok akıllıca olmuş 2 kere izledim orayı
Fazla üstünde Durmayayım dedim:D
Yenen Arkadaşa hitaben ekledim zaten çok güzel kesti çünkü :D -
prick vurucakken stun arkadaşa üzüldüm şahsen onu vursaydı belki o eli çevirmen zor olurdu
genel olarak güzeldi..ailecek takip ediyoruz -
Nuker'de HP 88'den döndü üflese gidiyordun aslında eleman peşpeşe iki ghost spear'ı vursaydı gidebilirdin ama vurmadı Bu arada sondaki warrior dışında videoda hep düşmanının tarafını tuttum kusura bakma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Aralık 2010; 5:39:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Nuker'de HP 88'den döndü üflese gidiyordun aslında eleman peşpeşe iki ghost spear'ı vursaydı gidebilirdin ama vurmadı Bu arada sondaki warrior dışında videoda hep düşmanının tarafını tuttum kusura bakma
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Olsun canın sağolsun oda birşey :D
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
prick vurucakken stun arkadaşa üzüldüm şahsen onu vursaydı belki o eli çevirmen zor olurdu
genel olarak güzeldi..ailecek takip ediyoruz
Eyvallah Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattness -- 6 Aralık 2010; 15:15:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X