Şimdi Ara

Legion (2017- ) | 3.Sezon Başladı | FX & Marvel (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
642
Cevap
26
Favori
31.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe altyazılı 1x2 promo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 16 Şubat 2017; 13:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem gelmiş dizipub a, ben bi erzak toplayıp geleyim, bim beni bekler

edit: yine baya iyiydi de
    olayların oluş sırası birbirine girdi bende, bi ordan bi şurdan bişeyler gösterdiler, bi de araya flashbackler filan girince beynim bi hoş oldu
    yaşananlarda gerçek heralde, akıl hastanesi, syd, yer değiştirmeleri filan, ben kabul ettim bu bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 16 Şubat 2017; 15:28:16 >
  • 1x2

güzeldi yine bölüm. syd'in gerçek olmama ihtimali var mı acaba, ya da tüm olayın bu arkadaşın beyninin içinde olması
  • İşleniş ve oyuncuları sevmesemde konusu için devam ediyorum bakalım inş toplarlar diziyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

1x2

güzeldi yine bölüm. syd'in gerçek olmama ihtimali var mı acaba, ya da tüm olayın bu arkadaşın beyninin içinde olması

Legion karakterine pek aşina değilim ama, sağdan soldan okuduğum kadarı ile dediğin gibi olacağı düşünüyorum.

Sezon sonunda ortaya çıkar bu durum, bütün gördüğümüz karakterler Legion'ın benliğini ele geçirmeye çalışan alt kimlikleridir, en sonunda belirli ölçüde kendini toparlar, gözünü açtığında ise kendini bir tesiste veya akıl hastanesine bulur.

Karakterin olayı belli olduğu için, dizinin de işleyişi belli oluyor ister istemez. Şimdilik izlettiriyor bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Altyazı bekleniyor.

bakın şu hatun kızımız bu şekilde ne kadar da naif ve tatlı gözüküyor. neden böyle güzel kızlarımızı çirkin rollerde oynatıyorsunuz.

• ayrıca o matruşkaya benzeyen amca ne iğrenç bir şey az önce izledim bölümü karanlıkta kapıda aralıktı biraz, rabbim öyle bir korku vermesin kimseye,amin./spoiler]
  • Dizi bölüm bölüm ilerlediği için her bölüm için ayrı parantez açmak şart, diğer dizilerde muhtemelen diğer hafta ne olacağını kolaylıkla kavrayabilirdik fakat bu dizide haftaya ablası ile olan olayları mı izleyeceğiz yoksa daha farklı muhabbetler mi ortaya çıkacak diye ikilemde kalıyoruz, Person of Interest gibi beni şaşırtan bir dizi bu, bu arada sözü geçmişken saygılarımı bir kez daha sunayım. Dizinin Chapter 3'ünde neler olacak göreceğiz, daha fazla aydınlanacağımızdan aynı zamanda aydınlandığımız konunun da bir diğer karanlık tarafını göreceğimizden şüpheniz olmasın, izlemeye devam edin ve birlikte neler olacak görelim.
    http://www.cizgikafe.com/2017/02/inceleme-legion-s01e02-chapter-2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 17 Şubat 2017; 1:57:35 >

• Hiç sevmem bu adamları ama alternatif bulamadım şimdilik idare edeceğiz ...

• Yukarıda ben de bir inceleme yaptım ama.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

1×2

İlk bölüme göre durağandı ama ne ara başladı ne ara bitti anlamadım.

Sydney'in "ha" dediği sahne eridim bittim yav. 10 kere izlemişimdir

harbi 10 saniyede bitti sanki ne ara bitti lan dedim :D ilk sezon karateri tanıyacağız 2. sezon da taa ebesinin örekesinde çıkar tadımız damağımızda kalacak yani.O değilde esmer kıza öluyorum bitiyorum sydney sönuk kalıyor onun yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

1x2

Legion karakterine pek aşina değilim ama, sağdan soldan okuduğum kadarı ile dediğin gibi olacağı düşünüyorum.

Sezon sonunda ortaya çıkar bu durum, bütün gördüğümüz karakterler Legion'ın benliğini ele geçirmeye çalışan alt kimlikleridir, en sonunda belirli ölçüde kendini toparlar, gözünü açtığında ise kendini bir tesiste veya akıl hastanesine bulur.

Karakterin olayı belli olduğu için, dizinin de işleyişi belli oluyor ister istemez. Şimdilik izlettiriyor bakalım.

Aynen bende diyorum bu karakterlerin hangileri acaba adamın kafasında tum hepsinin olabileceğini duşunmemiştim adam kendine paralel bir evren yaratmış kendi kendini tedavi ediyor

• Bir şey anladıysam arap olayım Beyin yakan bir dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

Bir şey anladıysam arap olayım Beyin yakan bir dizi

Çok beyin yakıcak ne var anlamadım hiç mi x-men izlemedin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

X-Men izlemekle bir alakası yok bence. Karakterin gücünden dolayı zihni karışık bu yüzden de dizi karışık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

X-Men izlemekle bir alakası yok bence. Karakterin gücünden dolayı zihni karışık bu yüzden de dizi karışık.

Xavier de tamamen aynısı olduğundan. Bağlamak kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 18 Şubat 2017; 0:52:51 >

• Aşağıda dizi ile ilgili tahminimi yazıyorum:

Bana kalırsa Division dedikleri şey Friends of Humanity'nin azıcık devlet sosu katılmış dizi versiyonu. Ve hem o hem de Summerland dedikleri yer gerçek, yani oralarda gördüklerimiz gerçek. Ama şu var, orada gördüklerimiz (Syd dışında) mutant değil. Syd (Allah herkese öyle yavuklu nasip etsin AMİN) kendi de dediği gibi tesadüfen David yerine alındığından orada, hatta farkındaysanız ona da hafıza seansları uyguladıklarını söylediler. Ve zaten o zenci de bana kalırsa hafıza seansı falan uygulamıyor, o makine vardı ya sonda bahçeye fırlayan, aslında onun içinde sanrı oluşturdular kendi anılarına gittiklerine dair o zenci ile, bu sayede anılarına gidip (babası) Charles Xavier'a dair bilgiler toplamayı amaçlıyor olabilirler (ablası da aynı şekilde, bana kalırsa zaten o üvey, çizgi romanda Charles Xavier'ın kızı olduğunu bilmiyorum) (bu ihtimal bir). Ve söylemeyi unuttum bana kalırsa Summerland de aslında Division, sırf David kendilerine güvensin de açılsın diye oyun yaptılar (hatta ilk bölümdeki kaçış sahnesinin efektlerinin kötü olmasının sebebi aslında onların cidden efekt olması olabilir). Çünkü düşününce neden askerler ablasını alacak kadar yaklaşın mevzuya ama denizden botla kaçan üç beş mutantı yakalayamasınlar? İşte burada ihtimal ikiye geliyoruz, aslında bu evrende Profesör X'in David'den haberi yok, ama Division (Friends of Mutant) biliyorlar David'i bir şekilde ve tıpkı babasının Cerebro'yu kullanması gibi onun da bir şekilde diğer mutantları bulup kendileri onları elemine etmek/öldürmek istiyorlar, bunun içinde önce onu inceliyorlar.

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Önündeki erikli maden suyu mu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.