Bildirim
Legion (2017- ) | 3.Sezon Başladı | FX & Marvel (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Madem gelmiş dizipub a, ben bi erzak toplayıp geleyim, bim beni bekler
edit: yine baya iyiydi de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 16 Şubat 2017; 15:28:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1x2
-
İşleniş ve oyuncuları sevmesemde konusu için devam ediyorum bakalım inş toplarlar diziyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
1x2
Legion karakterine pek aşina değilim ama, sağdan soldan okuduğum kadarı ile dediğin gibi olacağı düşünüyorum.
Karakterin olayı belli olduğu için, dizinin de işleyişi belli oluyor ister istemez. Şimdilik izlettiriyor bakalım.
-
-
-
Dizi bölüm bölüm ilerlediği için her bölüm için ayrı parantez açmak şart, diğer dizilerde muhtemelen diğer hafta ne olacağını kolaylıkla kavrayabilirdik fakat bu dizide haftaya ablası ile olan olayları mı izleyeceğiz yoksa daha farklı muhabbetler mi ortaya çıkacak diye ikilemde kalıyoruz, Person of Interest gibi beni şaşırtan bir dizi bu, bu arada sözü geçmişken saygılarımı bir kez daha sunayım. Dizinin Chapter 3'ünde neler olacak göreceğiz, daha fazla aydınlanacağımızdan aynı zamanda aydınlandığımız konunun da bir diğer karanlık tarafını göreceğimizden şüpheniz olmasın, izlemeye devam edin ve birlikte neler olacak görelim.
http://www.cizgikafe.com/2017/02/inceleme-legion-s01e02-chapter-2.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 17 Şubat 2017; 1:57:35 >
-
-
Yukarıda ben de bir inceleme yaptım ama. -
Bakalım . -
-
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
1×2
İlk bölüme göre durağandı ama ne ara başladı ne ara bitti anlamadım.
Sydney'in "ha" dediği sahneeridim bittim yav. 10 kere izlemişimdir
harbi 10 saniyede bitti sanki ne ara bitti lan dedim :D ilk sezon karateri tanıyacağız 2. sezon da taa ebesinin örekesinde çıkar tadımız damağımızda kalacak yani.O değilde esmer kıza öluyorum bitiyorum sydney sönuk kalıyor onun yanında -
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
1x2
Legion karakterine pek aşina değilim ama, sağdan soldan okuduğum kadarı ile dediğin gibi olacağı düşünüyorum.
Karakterin olayı belli olduğu için, dizinin de işleyişi belli oluyor ister istemez. Şimdilik izlettiriyor bakalım.
-
Bir şey anladıysam arap olayım Beyin yakan bir dizi -
quote:
Orijinalden alıntı: forsaken54
Bir şey anladıysam arap olayım Beyin yakan bir dizi
Çok beyin yakıcak ne var anlamadım hiç mi x-men izlemedin :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz
quote:
Çok beyin yakıcak ne var anlamadım hiç mi x-men izlemedin :D
X-Men izlemekle bir alakası yok bence. Karakterin gücünden dolayı zihni karışık bu yüzden de dizi karışık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tranquillity
quote:
Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz
quote:
Çok beyin yakıcak ne var anlamadım hiç mi x-men izlemedin :D
X-Men izlemekle bir alakası yok bence. Karakterin gücünden dolayı zihni karışık bu yüzden de dizi karışık.
Xavier de tamamen aynısı olduğundan. Bağlamak kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 18 Şubat 2017; 0:52:51 > -
-
Önündeki erikli maden suyu mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X