Şimdi Ara

Legion GO (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
56
Favori
42.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Change Log a 6GB Vram Buffer eklendi ise olması gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beta yı yükledim 6 gb Vram buffer eklenmiş. resmi de yok şimdilik

• Ekranın büyük olması çok güzel bir şey.

Bende Nintendo switch oled var, but cihazın ekranı da çok iyi büyüklük olarak.
    Legion go nun ekranı boyut olarak çok iyi, keşke oled olsaymış ekran 2K değil de FHD olsaymış batarya sağlığına da etki etmezdi.

Rog ally ekranından dolayı küçük almaktan vazgeçtim.

Steamdeck oled şuan için daha cazip geliyor alınabilesi.

Legion go, ilk üretim olduğu için kronik sorunları olabilir diye düşüyorum. Özellikle analog hassasiyet çok kötü duruyordu. Belki switch gibi harici pro controller takılabilirse ilerde tutuş ve kullanım açısından baya rahatlatır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt

Legion go + steamos (linux) güzel görünüyor. Lakin fiyat performans cıhazı deck.

• Dün Türkiyedeki influencerlara tanıtım yapmışlar. **** batu allydan iyi olduğunu söyledi

• Cihaz medimarkt de listelenmiş fiyat inanılmaz saçma geldi bana Legion GO (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ectavi -- 14 Aralık 2023; 17:25:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ectavi kullanıcısına yanıt
    Uçuk, cidden uçuk. Vergisi ve güncel kur'u neyse onu istesinler lafım yok. Bu fiyat bandı akıl alır gibi değil.

Cihaz çok şeker o ayrı konu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yazdım yazdım sildim Legion GO (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco-46 -- 14 Aralık 2023; 18:1:12 >
  • twitterda 34kdan listelendi diyor ama mediamarkttan başka satan bir yer yok

• KendineAteist kullanıcısına yanıt

Aynen Twitterda daki fiyat ile alakası yok eğer MM deki fiyat ile geliyorsa çok kötü bir fiyat ile geliyor rekabeti çok zor ya

• TR fiyatı 1.420 Euro. Hey yavrum hey.

• lenovo trnin yaptığı rezillikten başka birşey değil. illa gidelim dışarıdan alalım. zaten en ufak upgrade yapalım dediğimizde garantiyi bozacaklar niye alalım ki lenovo tr garantili.

• KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Bu fiyattan nereden alabiliriz.
    Yurtdışı Avrupadan alınan cihazlar Türkiye de garantisi geçerli oluyor mu lenovada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRİNG0 -- 16 Aralık 2023; 10:52:57 >
  • Major Meto kullanıcısına yanıt

aynen öyle ama amazon.de de falan da stok yok

• Almanyadayim 20 sine kuzenim mersin e gidiyor yardimci olabilirim dostlar.

• 700 dolarlık ürün nasıl 1570 dolara satılıyor bu neyin kafası böyle absürd bir fiyatlandırmayı ilk defa görüyorum.Bu fiyata alan olmaz muhtemelen.

• Arkadaslar var mi yurtdisindan alip getirebilecek alalim yahu bu fiyat nedir boyle.

• dogii kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı fiyatlarıda şişik hocam. Millet Şam şeytanı, 45K mediamarket fiyatını görüp fiyatı yüksek giriyorlar.

Bence acele etmemek lazım, bu tür durumlarda. Getirenler bir süre sonra kar maryajını düzgün girdiğinde almak lazım.

Örnek; ps portal remote şuan çok yüksel giriliyor fiyatları alan yok her hafta fiyat düşüyorlar.

Aynı durum iPhone 15pm lerde yaşandı, ilk çıktığında 50K fiyatlar koyuldu şimdi 37K kadar düştü.

Bu devirde parası nakit olan güçlü, almak için acele etmeyin.

• Akıllarını kacirmislar yemin ederim, rog ally ikinci eller suan 20000 den gidiyor adamlarin cektigi fiyata bak 🤣🤣🤣Yabancıların dediği gibi DOA

• bu alete aşık oldum.. ama 5 sene sonra çıkacak el konsollarını şimdiden düşünemiyorum bile gta 6 i felan yağ gibi oynatırlar heralde.. bu alet bu haliyle gta 6 i bence adam akıllı çalıştıramaz bile gibime geliyor

Legion GO (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 19 Aralık 2023; 12:37:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.