Şimdi Ara

Legion Y530 Almalı mıyım? Ekran sıkıntıları tüm modellerde var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8K civarında bütçem var ve en az 1050Ti ekran kartlı ve 8300h-8750h işlemcili, en az 16 GB Ram'li bir notebook arıyorum. Y530 uzun süredir araştırdığım bir model fakat sitede çoğu kişi ekranından şikayet etmiş. Ben bilgisayarı evdeyken zaten harici monitöre bağlı olarak sabit bir şekilde kullanıyorum fakat bilgisayarı okula ve kütüphaneye falan götürdüğüm için ekranının görüntü ve renk kalitesi pek önemli olmasa da sağlamlığı oldukça önemli benim için. Bu modeli alanlar çok zaman geçmeden ekranın arka ışık panelinin göçtüğünü söylemiş. Acaba bu sorun tüm Legion Y530 serisinde mi var yoksa sadece belirli bir model numarasına özgü bir sorun mu? Y530 genel olarak tavsiye edeceğiniz bir model mi? Ekran hatası gören kullanıcılar, sahip oldukları modeli belirtirlerse çok sevinirim.

Edit: Monster aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnzC06 -- 2 Mart 2019; 20:18:9 >

• Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum cihazın paneli 0-10k aralığındaki en iyi panel neyinden şikayet etmişler anlamadım fakat cihazda bugün itibariyle boştayken fan çalıştırması sorunu ile karşı karşıyayım lenovo teknik desteğe başvurdum bakalım pazartesi arayacaklar fan işini halledersem çok çok iyi bir cihaz öneririm inş fan olayı yazılımsal bişeydir yoksa sessiz ortamda durduk yere fan açması kapaması çıldırtıyor insanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.