Şimdi Ara

LEGO MARVEL SUPER HEREOS serbest gezme [ÇÖZÜLDÜ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu oyuna(LEGO MARVEL SUPER HEREOS) yeni başladım.galiba oyunda serbest gezme, istediğin karakteri seçebilme falan varmış ve ben bunu yapmayı çok istiyorum. galiba çok basit bişey ama ben yapamadım bir türlü. oyununbaşlarında gittiğimiz helikoptere (helicarrier) de bir türlü gidemiyorum. sürekli normal oyuna, görevlere devam ediyorum. daha o özellik açılmamış olabilir diye de düşünüyorum ama bilmiyorum. LÜTFEN, BU OYUNU DAHA ÖNCE OYNAMIŞ OLAN VEYA ŞU AN OYNUYOR OLAN KİŞİLER YARDIM ETSİN!! şimdiden TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupacraft -- 30 Aralık 2014; 19:47:55 >

• zupacraft Z kullanıcısına yanıt
    hadi arkadaşlar acil yardım!!!
  • aranızda bilenler kesin vardır lütfen acil!!
  • oyunda serbest dolaşabilmen için önce oyunu 1 kez bitirmen gerekiyor.
  • sheriat kullanıcısına yanıt
    emin misin? ben oyunun başlarındaki bi bölümü bitrdiğimde free play unlocked demişti o zaman bu başka bir şey mi oluyor?
  • ben de google araştırmasıyla buldum, yoksa ben de senin gibi daha oyunu bitirmiş değilim ve bir an önce free roam oynamak istiyorum.
  • sheriat kullanıcısına yanıt
    ben anladım. her bölümü bitirdikten sonra o bölümün free playi yani istediğiniz karakterlerle oynanabilen hali açılıyor. ayrıca her bölüm bittiğinde, new york a geri dönüyorsunuz. haritada mor bir çizgi çıkıyor. bu yolu takip ederseniz göreve gidiyorsunuz. göreve gitmezseniz de şehirde istediğiniz gibi gezebiliyor, karakter değiştirebiliyor ve araç sürebiliyorsunuz. yani free roam bu işte. her görevden sonra yapılabiliyor. helicarrier a da uçarak ya da bazı aletler sayesinde ışınlanarak gidilebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar konunun başında söylediğim sorunu çözdüm çok şükür. ama ne yazık ki başka bir problemle karşı karşıyayım oyunun altıncı bölümünde ( Red Head Dentention ) daha en başta, binanın içine girince kameralı bir yer var bir de asansör var, orda asansöre girebiliyorum fakat asansör çok kısa bir mesafe ilerleyip duruyor. bozuk yani,çıkmıyor. her türlü şeyi denedim, görevden çıkıp bi daha denedim ama olmadı.
    BU SORUNU YAŞAYAN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN!! AKLINIZA BİR ÇÖZÜM GELİYORSA YAZIN LÜTFEN!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.