Şimdi Ara

Legolâs' Nickli Arkadaş Scriptçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clientteki DH Sohbet Odasındaki " " Legolâs" Nickli Arkadaş Scriptçi " Attığı Resimde kendisinin iddaa kuponunu paylaştığı bir link atttı .. Baktım detaylarda BOL Studio var ....

@Legolas

Orjinal attığı link ->https://store.donanimhaber.com/45/df/09/45df099c293a0d631f2899d755283bc4.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linops -- 7 Şubat 2016; 23:45:10 >

• Bunu zaten konularında sürekli yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun eski nicki Gökhan di diye hatirliyorum

• Adam zaten oyuna girerken script açıcam yazıo
  • Zamaninda banada pm den ogretmistin kardes
    Nulled io dan mi kullaniyorsun hala?

• bloklayın geçin cidden zeka geriliği var o çocukta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

Zamaninda banada pm den ogretmistin kardes
    Nulled io dan mi kullaniyorsun hala?

yok yav üniyi bıraktım tekrar ygs'ye hazırlandığım için pek oynamıyorum oyunu. nulled.io türklere yasaklanmış galiba

Ben girebiliyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazık lan keşke bu postu atmasaydım görceğini tahmin etmedim yazık ya öfffff
  • En azından script açıp oyun bilmişlik taslamıyor adam. Bu da bir şey.

Edit: Kupon tuttu mu la ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 8 Şubat 2016; 0:19:42 >
  • Hesap banlandiktan sonra script olaylarini arastirdim da elobuddy fena olmuş bir bak istersen Hellsing falan oraya geçmis

• Arkadaşlar leaguesharpın Türk forumunun önden gelenlerinden biriyim... Hellsing'le Leaguesharp'ın arasındaki olayı anlatmam icap ediyor:
    Hellsing önce boldaydı arkadaşlar bunu herkes biliyor sanırım(?). Sonra Leaguesharp'a geçti, Gnar, Xerath, Kalista scripti felan yaptı ve Kalista'sı cidden efsaneydi yalan atmamak gerek. Sonra finndev bunu yolundan saptırdı.
    gel yeni bir script programı yapalım dediler, leaguesharp'tan da paralı oldu diye gitti bu arada. sonra elobuddy denen programı yayınladılar, amaçları milleti ratlamak. joduskanın forumunda elobuddy yazınca elorat çıkıyor.
    sonucunda leaguesharp kadar gelişince 10 dolara satacaklar. nulled.io'yu da bilmeyen yoktur rat yuvası bildiğiniz...
    -
    fulcrum botun source'sini çalıp kendi botlarını yaptılar ve son release ile milleti adeta ratladılar. elobuddy'de daha alistar w-q'yu düzgün yapamıyor. 2 yıldır script kullanıyorum çilingire kadar gelip banlandığım oldu. bu arada ucuza cracked hesap satanlar pm.

• Adam 17 lvl hesapta script kullanıyor ve kullandığınıda inkar etmiyor. Kullansa ne olur kullanmasa ne olur, sanki challanger eloda script ile maç taşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

Arkadaşlar leaguesharpın Türk forumunun önden gelenlerinden biriyim... Hellsing'le Leaguesharp'ın arasındaki olayı anlatmam icap ediyor:
    Hellsing önce boldaydı arkadaşlar bunu herkes biliyor sanırım(?). Sonra Leaguesharp'a geçti, Gnar, Xerath, Kalista scripti felan yaptı ve Kalista'sı cidden efsaneydi yalan atmamak gerek. Sonra finndev bunu yolundan saptırdı.
    gel yeni bir script programı yapalım dediler, leaguesharp'tan da paralı oldu diye gitti bu arada. sonra elobuddy denen programı yayınladılar, amaçları milleti ratlamak. joduskanın forumunda elobuddy yazınca elorat çıkıyor.
    sonucunda leaguesharp kadar gelişince 10 dolara satacaklar. nulled.io'yu da bilmeyen yoktur rat yuvası bildiğiniz...
    -
    fulcrum botun source'sini çalıp kendi botlarını yaptılar ve son release ile milleti adeta ratladılar. elobuddy'de daha alistar w-q'yu düzgün yapamıyor. 2 yıldır script kullanıyorum çilingire kadar gelip banlandığım oldu. bu arada ucuza cracked hesap satanlar pm.
    hala var mı la script bu arada konudaki scriptçi benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

hala var mı la script bu arada konudaki scriptçi benim

Alıntıları Göster
    Vay be gözümde canlandı koca lol mazim. 5 sene kadar bu oyunla vakit kaybedip, zamanımı yakmıştım.Tabi bırakalı 2 seneyi geçti ama gene olsa gene yakarım anasını satim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

Vay be gözümde canlandı koca lol mazim. 5 sene kadar bu oyunla vakit kaybedip, zamanımı yakmıştım.Tabi bırakalı 2 seneyi geçti ama gene olsa gene yakarım anasını satim

Alıntıları Göster
    aynen yav s5 güzeldi baya. 2 yıldır falan oynamıyorum

artık ne oynuyon? ben bir şey bulamadım.
  • Aaaaah ahhhhh o eski günlerr...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

aynen yav s5 güzeldi baya. 2 yıldır falan oynamıyorum

artık ne oynuyon? ben bir şey bulamadım.

Alıntıları Göster
    Aktif olarak oynadığım son sezon sezon 5 di sezon 5 den sonrasını bilmiyorum. Lolden sonra özellikle bir oyuna bağlanmadım bundan sonra da öyle bir oyun olacağını sanmıyorum, Yaş 21 olmuş artık bir anlamı kalmadı oyunların. Mobile pubg oymuyorum arada telefondan ama o da sayılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• script falan kalmadı hocam, riot kökünü kazıdı ben de oyunu bayagi önce bıraktım zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

script falan kalmadı hocam, riot kökünü kazıdı ben de oyunu bayagi önce bıraktım zaten
    Ben de bıraktım da bakayım dedim bi

• 1 hafta öncesinde 1 tane gördüm malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.