Şimdi Ara

Lehim Arızalı PowerColor HD7950 PCS+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar ürünün kutusu vb. duruyor, geçtiğimiz aya kadar sorunsuz çalışan kartım muhtemelen benim dikkatsizliğim sebebi ile oyun sırasında çok ısınıp lehim ile ilgili bir sıkıntı yaşadı ve görüntü gitti.

Ardından kartı fırınladım ve düzeldi. Fakat bugünlerde sistem başlarken görüntüyü bazen veriyor bazen vermiyor. Fakat oyun sırasında günlük kullanımda eğer sistemi açarsa görüntü kayması, renk bozulması, donma, kilitlenme, mavi ekran vb. gibi hiç bir sorun yaratmıyor.

Chipset sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum çünkü daha dün gece mesela sorunsuz oyun oynuyordum. Bu sabah ise sistemi açmıyor.

Muhtemelen lehim problemi var. Fanları sıkıntısız çalışıyor, fanlardan birisi %80 ve üstü fan hızı olunca çalışmaya başlıyor belli sıcaklıktan sonra ikinci fan kendi kendine aktif oluyor kısacası, fanların çalışma mekaniği bu şekilde.

Termal macununu yeniden yaptım. Yeni ekran kartı aldım ve bunu çıkartacağım.

Alacak kişi bu arıza detaylarını okuyup karar verirse sevinirim. Sonradan bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Fırınlama vs. değilde düzgün tamir edilirse sıkıntısız kullanılabilme ihtimali mevcut diye düşünüyorum.

İstediğim fiyat: 100tl. Kargo ücreti alıcıya aittir. Ödeme ardından kargo gönderilir.

Ürünün ilk sahibi benim ve 5 yıldır kullanmaktayım.

Lehim Arızalı PowerColor HD7950 PCS+

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Eylül 2019; 13:43:11 >

• fiyat takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.