Şimdi Ara

Leicester City taraftarları | the Foxes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
17.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Leicester City taraftarları | the Foxes

Leicester City
    http://www.lcfc.com/

Leicester City Tarihi
    Leicester City Football Club, (The Foxes (Tilkiler) olarak da bilinir) 1884 yılında kurulan İngiliz futbol kulübüdür. Maçlarını Leicester şehrindeki Walkers Stadyumunda oynamaktadır. Football League Championship'te mücadele eden takım 2008–09 sezonunda bu seviyeye yükselmiştir.

Kulüp 1884 yılında Leicester Fosse adıyla kurulmuş ve maçlarını Fosse Road yakınlarında oynamıştır. 1891 yılında Filbert Street'e taşınmış ve 2002 yılında Walkers Stadyumu'na taşınana kadar 110 yıl boyunca burada maçlarını oynamışlardır.

Leicester 1894 yılında o zamanki adıyla İngiltere Futbol Ligi'ne seçilmiştir. Bu ligdeki en yüksek derecesi 1928-29 sezonundaki ikinciliktir. Kulüp 6 kez 1. Lig şampiyonluğu ve 1 kez de 2. Lig şampiyonluğu yaşamıştır. Lig Kupası'nı üç kez müzesine götüren kulübün beş tane FA Cup ikinciliği bulunmaktadır.

Leicester City Başarıları
    Ulusal turnuvalar:

Football League First Division
    İkincilik: 1928–29

Football League Second Division
    Şampiyonluk: 1924–25, 1936–37, 1953–54, 1956–57, 1970–71, 1979–80, 2013-14
    İkincilik: 1907–08, 2002–03
    Play-off Galibi: 1993-94, 1995-96
    Play-off İkinciliği: 1991-92, 1992-93

Football League One
    Şampiyonluk: 2008–09

FA Cup
    İkincilik: 1949, 1961, 1963, 1969

Football League Cup
    Şampiyonluk: 1964, 1997, 2000
    İkincilik: 1965, 1999
    FA Community Shield
    Şampiyonluk: 1971

Bölgesel turnuvalar:

War League South
    Şampiyonluk 1942
    Midland War Cup
    Şampiyonluk 1941

King Power Stadyumu
    Walkers Stadyumu İngiliz futbol kulübü Leicester City'nin maçlarını oynadığı stadyumdur. Tamamı koltuklu stadyumun kapasitesi 32,500dür. Her koltuktan engelsiz bir şekilde saha görülebilmektedir. Ulusal çapta İngiltere'nin en büyük 19. stadyumudur. Leicester'ın 2018 Dünya Kupası'nı düzenlemek isteyen İngiltere için evsahipliği başvurusunda bulunmuştur. Seçilseydi Dünya Kupası maçları için koltuk kapasitesi 50,000'e çıkarılması bekleniyordu, ancak talep Aralık 2009'da reddedildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permafrost -- 14 Şubat 2016; 16:05:16 >

• Şunlara bak. Sanki kendileri safkan Ingiliz, Leicester'ı tutanları eleştiriyorlar. Doğmuş Yozgat'ın köyünde kendini Chelsea, ManU taraftarı falan zannediyor. Triplere bak. Fanatik olduğum için değil sempatik bulduğum için destekliyorum Leicester'ı. Geçen sene ki 5-3'lük ManU maçından beri takip etmeye çalışırım maçlarını. 2002-03 sezonunda ki Real Sociead gibi. Büyük takımlara meydan okuduğu için destekliyorum Leicester'ı, tıpkı geçmişte Sociead'ı desteklediğim gibi ( Nihat'ın etkisi de vardı tabii ).

Kimin hangi takımı desteklediği sizi ilgilendirmez. Siz Chelsea'nizi, M.City'nizi falan tutmaya devam edin burdaki Leicester destekçilerine karışmayın.
  • Millet bu tarz konular açıp ilgilenmiyor umarım devamını getirirsin LC yi severim ligde başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maine Road

Millet bu tarz konular açıp ilgilenmiyor umarım devamını getirirsin LC yi severim ligde başarılar

Çok teşekkürler. Benimki heves değil gerçek anlamda taraftarlık. Başka herhangi bir ligden türkiye de dahil hiçbir takımı tutmuyorum. Her maç sonrası burada olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permafrost

quote:

Millet bu tarz konular açıp ilgilenmiyor umarım devamını getirirsin LC yi severim ligde başarılar

Çok teşekkürler. Benimki heves değil gerçek anlamda taraftarlık. Başka herhangi bir ligden türkiye de dahil hiçbir takımı tutmuyorum. Her maç sonrası burada olacağım.

Hocam gerçek anlamda taraftarlık derken , nerden geldi bu LC sevdası ? Bir İngiltere maceran falan mı var? Ben de Manchester United ı severim , mesela birine severim desem çok garipserler. Ciddi anlamda taraftarlık yaptığımı düşündüm de Çok değişik tepkiler alınabiliyor. Tabi ki insanların düşündükleri fazla önem taşımaz , kendimize bakmalıyız fakat bu taraftarlık ve bu takıma olması şaşırttı beni

• quote:

Orijinalden alıntı: furkagan

quote:

quote:

Hocam gerçek anlamda taraftarlık derken , nerden geldi bu LC sevdası ? Bir İngiltere maceran falan mı var? Ben de Manchester United ı severim , mesela birine severim desem çok garipserler. Ciddi anlamda taraftarlık yaptığımı düşündüm de Çok değişik tepkiler alınabiliyor. Tabi ki insanların düşündükleri fazla önem taşımaz , kendimize bakmalıyız fakat bu taraftarlık ve bu takıma olması şaşırttı beni

İki yıl Leicester şehrinde yaşadım. Orda bulunduğum sürece maçlara düzenli gittim. Ayrılalı beş yıl oluyor ancak işim olmazsa mutlaka maçlarını izlerim hala. Açıkçası bana birden fazla takım tutanlar farklı farklı renklere gönül verenler çok samimiyetsiz geliyor. Sempati duyulsa anlarım ancak görüyoruz şu bölümde yok almanyadan şu takımı tutuyorum italyadan şunu fransadan bunu vs. her neyse...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkagan

quote:

quote:

İki yıl Leicester şehrinde yaşadım. Orda bulunduğum sürece maçlara düzenli gittim. Ayrılalı beş yıl oluyor ancak işim olmazsa mutlaka maçlarını izlerim hala. Açıkçası bana birden fazla takım tutanlar farklı farklı renklere gönül verenler çok samimiyetsiz geliyor. Sempati duyulsa anlarım ancak görüyoruz şu bölümde yok almanyadan şu takımı tutuyorum italyadan şunu fransadan bunu vs. her neyse...

Tahmin etmiştim İngiltere de bi ilişkin olduğunu takımla Ne güzel , sahasına girmeden Fenerbahçeliyim/Galatasaraylıyım demektense maçlarına gidip,heyecanı yaşayıp Leicester City i tutuyorum demek.

Not:Fb,Gs vs. herhangi bi takıma sözüm yok. Sadece örnekti.

• subreddit'imiz de var:.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permafrost -- 10 Ağustos 2015; 23:05:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insallah kalici olur EPL de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasabian grubu da leicester şehri çıkışlıdır ve tüm üyeleri ağır leicester city fanatiğidir. yaygın şekilde biliniyor ancak söylemeden geçmeyelim.
  • Shinji Okazaki Attı
    West Ham 0-1 Leicester City 27'

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

Shinji Okazaki Attı
    West Ham 0-1 Leicester City 27'

Mahrez 2-0
  • vay be türkiye ligi için bu kadar fazla takım konusu yok

• Ligde ikinci maçımızdan da galibiyetle ayrıldık ve şu an lider konumdayız.

Okazaki ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösterdi. Stuttgart ve Mainz dönemlerinden beri beğendiğim biriydi. Mahrez kaldığı yerden devam ediyor.

Gökhan İnler ismi geçiyor şu an için Cambiasso'nun bıraktığı boşluğun yerine. Keşke Camo ile 2 yıllık sözleşme imzalasaydık bu sene de idare ederdi orayı, iyi oynamıştı geçen sezon. İnler de iyi oyuncu ama bonservisi için 7-8 milyon eurolar konuşuluyor çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permafrost -- 16 Ağustos 2015; 2:36:57 >
  • Ve Gökhan İnler resmen LCFC'de! Sözleşme üç yıllık ve bonservis bedeli 7 milyon €.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permafrost -- 19 Ağustos 2015; 20:41:21 >
  • hocam forumu vardı 1 tane oraya gıdebılırsın orda 50 kişi vardır online
  • Hey gidi günler Mustafa İzzet oynardı bi zamanlar
  • Şu an Tottenham karşısındayız dakika 21 oyun dengeli geçiyor üstünlük yok.
  • İlk yarı itibariyle Tottenham daha fazla topla oynasa da bizim ataklarımız daha çok etkiliydi. Hakem bir penaltımızı vermedi ama Mahrez'e de kızdım o pozisyonda topu ayağında gereğinden fazla tutuyor. Son dakikalar heyecanlıydı ikinci yarı da aynı oyunu görürüz umarım.
  • Mahrez fena

• Aman tanrım neler oluyor. Önce 70'te Mahrez'in şutu direkten döndü sonra 79 ve 80'de Kante ve Gökhan inler ard arda oyuna girdi. Gökhan girer girmez Tottenham Dele Alli'nin ilk premier lig golüyle maçı 0-1'e getirdi. Golün santrasını yapar yapmaz Mahrez hiç yoktan pozisyon yarattı muhteşem sol ayağıyla Llorisi avladı 1-1 oldu. Helal olsun riyad.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.