Geçmiş olsun. Şöyle bir yorum getirmek istiyorum, psikolojik temelli bir çok tepki gösterebiliyor vücut. Kendimden biliyorum bir dönemim oldu ki stres, sıkıntı hat safhada idi. Çok sıkıntılı günler geçirdim ve o günlerde yaşadığım sıkıntılar bende sağlık problemlerine yol açtı. Mide rahatsızlıklarım, vücudumda döküntüler, beneklenmeler gibi gibi. Bunlar yetmez gibi birde kilo kayıbı yaşadım. Doktorlar da net yönlendirme yapamıyordu. Problemlerle dolu geçen bi süreçti benim için. Mide problemlerim 2 yıl geçmesine rağmen devam ediyor. Şunu söylemek istiyorum hali hazırda yaşamış olduğumuz sıkıntılara vücut tepkiler veriyor aslında. Sizin yaşamış olduğunuz rahatsızlığınız hakkında bilgim yok fakat herşeyden önce sağlığın çok değerli olduğunu bilmenizi isterim. İnanın yaşamış olduğumuz bunca sıkıntı sorun hepsi gelip geçici olan şeyler. Hepsinin illaki bir yerlerde çözümü vardır. Mühim olan bunların gelip geçeceğinin bilincinde olmak. Çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız bir şekilde bu sürecide atlatırsınız.
Luttarte
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim çok haklısınız .🙏 Ne güzel yazmışsınız. Gerçekten sağlıktan önemli daha fazla şey yok. Bunu bir kez daha anlamış oldum. Çok sağolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme