Şimdi Ara

Lenova y500 GT750M SLI OYUN FPS PERFORMANSLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanlık resim-video koyamıyorum aldığım performanslar:
    Battlefield 3 Ultra Ayarlar:40-60 arası
    FarCry3 Ultra 40-50 arası
    Rome 2 total war Extreme :55-60
    DarkSiders2 Ultra:60+
    AssasinsCreed 3: 50-60
    Saints Row 4: 60+
    GTA 4:60+
    PES-FİFA 13:60+
    Crysis2 Ultra:55-60
    Max Payne Ultra3:45-55
    Call Of Duty Black Ops 2 Ultra : 55-60
    Crysis 3 Ultra:30-40
    Medal Of Honor 2010 Ultra:60+

Ürünü almak isteyipte performansta kuşkusu olan varsa diye yazdım.Yardımcı olabilmişimdir umarım.
    Not:Aynı grafik kartına sahipseniz daha düşük performans alıyorsunuz Driverı güncelleyin tüm oyunlarda yaklaşık 10 fps performans arttı.

• Performansı iyi lakin ısınması nasıl ondan da haber verin. Mesela battlefield 3 ü ultrada 1,5 saat oynayın oyuna girmeden önce hardware monitor u açın. Maksimum sıcaklıkları buraya yazın bakalım. Oyundan çıktıktan sonra alınan sıcaklık değerleriniz gerçeği yansıtamaz yanlış bilgi verir.
  • One Shot One Kill kullanıcısına yanıt
    Benim elim ultra ayarda bf3'de yarım saat sonra yanmaya başlıyor. Soğutucu aldım bugün Cooler Master Evo. Oyun oynarken 65 derece civarlarında artmıyor sıcaklık. Bu sıcaklıklara nasıl normal diyebiliyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcanmutlu

Benim elim ultra ayarda bf3'de yarım saat sonra yanmaya başlıyor. Soğutucu aldım bugün Cooler Master Evo. Oyun oynarken 65 derece civarlarında artmıyor sıcaklık. Bu sıcaklıklara nasıl normal diyebiliyorsunuz anlamıyorum.

Elle sıcaklık kontrol olmaz. http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.23-setup.exe indirip kurun. Oyunu açmadan önce çalıştırın oyuna girin aldığınız soğutucuyu da çalıştırıp bf3 ü ultrada oynayın. 65 derece oyun içinde çok az yanlışınız var oyundan çıktıktan sonra ölçülen sıcaklıklar maksimum sıcaklığı göstermez oyunu kapatıp sıcaklıklara bakınca kafadan 10 derece eksik çıkar hatta daha fazla. İncelemelerde y510p 750M SLI modelinin çok ısındığı maksimum 97 derecelere çıktığı görüldü. Bana göre 3 4 saat oyun sonunda maksimum 92 derecelere çıkıyorsa bir laptop un soğutması fena değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 13 Eylül 2013; 23:15:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.