Şimdi Ara

lenova z500 i5 ? samsung NP350V5C-S0FTR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangisini tercih etmelıyım yarın 2 sınden birisini alıcam genel olarak oyun ağırlıklı kullancam. 7670m ekran kartları hakkında iyi seyler duymadım ama bügün media markt teki satıs danısmanı ıyı bır kart olduğunu sötledi sizce hangisini tercih etmeliyim

----lenova z500----
    işlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i5
    İşlemci Hızı 2.6 GHz
    İşlemci Numarası 3230M
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT645M
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
    Çözünürlük 1366 x 768
    Bağlantı Özellikleri Bluetooth 4.0
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü DVD±RW
    Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera
    Monitör Tipi LED

fiyat:1549tl

-----samsung NP350V5C-S0FTR-----
    İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
    İşlemci Hızı 2.4 GHz
    İşlemci Numarası 3630QM
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Disk Kapasitesi 750 GB
    Ekran Kartı Markası AMD
    VGA Chipset Modeli HD7670M
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
    Çözünürlük 1366 x 768
    Bağlantı Özellikleri Bluetooth
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü DVDRW
    Renk Gümüş
    Ağırlık 2.99 KG
    Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera
    Monitör Tipi LED

fiyat:1849tl

• bence 1500lük olan sana daha uygun ve ekran kartı olarak iyidir oyun için alacağım diyorsun o yüzden sana i5 yeterli olacaktır
  • JOKER357 J kullanıcısına yanıt
    Oyun Ağırlıklı Kullanacaksan Samsung Tabiikide Lenovo Hem Dandik Oluyor Biraz Küt Bir Bilgisayar Ve SAmsung Burada Açık Ara Farkı var Fiyat Farkıda Arasında Çok Var Ama 1849 TL vereceksen DAha Araştırmanı Tavsiye Ederim O fiyata Seçenek Çok .

Amd radeon HD7670M e gelecek olursak ciddi derecede iyi bir ekran kartıdır özellik bakımından her türlü oyunu taşı keza GT645m de taşır yani ekran kartı amd kötüyse 645m de kötüdür eger 645m iyiyse 7670m de iyidir :)yani 2 ekran kartıda aşagı yukarı denk kardeşim ...
  • gt645m kart olarak her türlü 7670m i parmaklar ancak lenovo markasına şahsen sıcak bakmıyorum ama dediğim gibi gt645m 7670mden çok daha üstün bir ekran kkartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy205

Oyun Ağırlıklı Kullanacaksan Samsung Tabiikide Lenovo Hem Dandik Oluyor Biraz Küt Bir Bilgisayar Ve SAmsung Burada Açık Ara Farkı var Fiyat Farkıda Arasında Çok Var Ama 1849 TL vereceksen DAha Araştırmanı Tavsiye Ederim O fiyata Seçenek Çok .

Amd radeon HD7670M e gelecek olursak ciddi derecede iyi bir ekran kartıdır özellik bakımından her türlü oyunu taşı keza GT645m de taşır yani ekran kartı amd kötüyse 645m de kötüdür eger 645m iyiyse 7670m de iyidir :)yani 2 ekran kartıda aşagı yukarı denk kardeşim ...

bilmeden sallamazsanız ? ne alaka 7670 in gt 645 ten iyi olduğu ? denk bile değil ucurum var aralarında.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

bakın buradanda aradaki farkı görün (CTRL+F)

• Oyun performansı yaklaşık denkdir sitelerde paylaşılanlar her yönden incelemelerdir bu sitenin yaptığı o ben oyun olarak söyledim. Herkes bu siteyi bulmuş fakat ne anlattığını tam anlayamamış :-) şu uçurumu çok bilenlerde bir anlatsın lütfen bilmiyorsunz anladım ama bari Türkçeye çevirin ihtiyacınız olan bolumu okuyun sıralamaya göre söylemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emretas205 -- 16 Eylül 2013; 12:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci yüzünden samsung NP350V5C-S0Ftr almaya karar verdim ve aldım bugun vatanın sıtesınde i7 z500 u 1900 gorunce inceden
    üzüldüm ama pişmanda değilim lenovayı forumlarda herkes övüyodu ama ben samsunga'un ismine daha çok güvendim Allah utandırmasın artık yorum yapan arkadaşlarada çok teşekür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.