Bildirim
Lenova z500 mu Asus k55vj mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende iki notebook arasında kalmıştım, z500 ü seçtim bence z500 al derim. -
Oyun ağırlıklı kullanacaksan, z500 daha yerinde bir seçim olur. Ekran kartı daha yüksek. Oyunlardaki fps oranı biraz daha fazla olur ve ileriye dönük olarak biraz daha uzun güncel kullanılabilir. Bu arada k55vj deki gt635m ; güçlü olan 144 shadersli modeli değil, gt630m özellikleri barındıran, 96 shadersli gt635m dir. Yani gt630m denilebilir kısaca. 645m ile de aralarında hatrı sayılır bir performans farkı var da denilebilir. Fakat kasa kalitesi babında k55vj biraz daha iyi. Soğutma konusunda da hemen hemen aynı sayılırlar.
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
Ekran kartları performans sıralaması.
-
Ben k55vj i7lisi olanı öneririm ekran kartı gt 630m gücünde fakat ben arada sırada oyun oynarım diyosan 7200 rpm var gayet iyi ama lenova z500de güzel fakat batarya kasaya gömülü arkadan aydınlatmalı ve daha ince fn tuş sorunu var online oyunlarda sıkıntı yaratabılır tercih senin yinede -
Asus al, 1 yıllık kullanıcısıyım bilgisayar da far cry 3, gta 4 , crysis 2 fark etmez bütün oyunları oynadım, bilgisayar çok ısınmadığı için oyunlarda kasma olmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X