bugun bimeks indirim yapmıs z510'a i5+8gb+2gb ekran 740m+1 tb harddisk versiyonu 1688 tl.gidip almayı planlıyorum.
ürün hakkında aklımda soru isaretleri var.ekran kartı bakımından sıkıntı yok benim icin.ısınma sorunu aklımı alıyor.bu notebook'u kullanan arkadaslar ısınma konusunda bana bilgi verebilirler mi ? örneğin bilgisayar ısınınca kendini kapatıyor mu ?bilgisayarın fabrikadan cıkma hataları varmı ? sizce lenova z510'un eksileri nelerdir ?
ayrıca bu modelde z500de oldugu gibi fan temizleme vs. gibi özellikler varmı ?
aklımdaki soru isaretlerini kaldırmak icin cevaplarınıza ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim.
Güzel cihaz. Fan temizleme özelliği var. Benim cihaz 500 gb 6 gb ram modeli. Biraz daha bekleseydim bu cihazı alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Peki leptopta isinma sorunu varmi
Isınmıyor diyebilirim. Bazen çok az bir ısınma oluyor ama öyle çok değil.
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Isınmıyor diyebilirim. Bazen çok az bir ısınma oluyor ama öyle çok değil.
aynen bede almayı düşünüyorum, oyun sonunda ısı testiniz varsa koyarsanız memnum olurum iyi forumlar.
Ordusporizm
kullanıcısına yanıt
bende aldım 2 gün önce . Elimde vatan çeki vardı o yuzden dışarıdaki indirimlerden yararlanamadım ama normal bi fiyata aldım . güzel tasarım ısınma yok denecek kadar az fan sesini duymuyorsunuz neredeyse . şimdilik herşeyiyle eksiksiz görünüyor . en hoşuma giden yanıda hibrit harddisk kullanmış olması.
lenovo z510 / Ekran kartı Nvidia GeForce 740M fakat, CPU-Z programı ile baktığmda Intel HD Graphics 4600 gözüküyor. Nedenine bilen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ordusporizm
Peki leptopta isinma sorunu varmi
kardeş bir laptop alacaksan ve oyun oynamayı düşünüyorsan kesinlikle cihazın yıpranacaktır.sonucta dizüstü bunları oyunlar yıpratır... cihazda her ne kadar ısınma sorunu oolmasada ilerleyen zamanlarda cihazın yıpranacağı için bakım şart. bakım nasıl mı yapılır bir kaç yöntemi var 1fanlarını temizlettirirsin ki bu her zaman yapılmaz yani habire garantye gönderemzsin 2termal macunu belirli aralıklarla değiştrrsin buda biraz skntı olabilir 3iyi bir soğutucu alırsın cihazının ömrünü uzatırsın neden mi.çünkü soğutucu cihazın ısısının maximum değerlerini mümkün olduğunca aşağılara çeker bunu da iyi bir şekilde yapmak istiyorsan sağlam kaliteli bir soğutucu alman gerek piyasada ki bir çok ürün hem sağlam değil yani soğutma işini pek yaptığını söylenemez hemde ucuz olması dolayısıyla kullanıya cazip gelebiliyor ben bir adet satıyorum ilgilenirsen link http://urun.gittigidiyo...an-zm-nc-3500-101255065 konu da açtım yorumları da buradan yapabilirsin. http://forum.donanimhab...991/f_//tm.htm#85788991 öncelikle ürün piyasada bulunmaması dolayısıyla değerli bir ürün.(fiyatı sana pahalı gelebilir diye söylüyorum) şahsen ben kendim bizzat yurt dışından getirttim. fakat bu performansı veren benzer bir ürünün olmadığı konusunda emin olabilirsiniz yani zalman markasının soğutma konusunda nasıl bir marka olduğunu istersen araştrabilirsin kendini kantlamış bir marka... bu ürün de markanın en iyi notebook soğutucusu olduğu söylenebilir...
Buradan almak daha mantıklı :) 222 TL çok bence. Yurt dışından ebay üzerinden alırım eğer alırsam
AERNA
kullanıcısına yanıt
zaten bende yurt dısından getrttım kendime. fakat ihtiyaacım kalmadıgı için satyorum. yani tercih meselesi bir çok kimse yurt dışından mal alma konusunda tereddüt ediyor.bu da bizim için avantaj olabiliyor. anlayacağın seçimine saygı duyuyorum
eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: ysphgnr
eyvallah
Bir de aygıt yöneticisinde de her iki ekran kartı da görünüyor.
quote:
quote:
eyvallah
elbette bunu biliyorum fakat puanlama yaparken ıntel grafık kartına gore yapıyor verdiği puanda 5.5 ben geçen yıl asus kullanıyordum gt630m ekran kartlı onda 6.5 gibi bir değer alıyordum şuan ideapad z510 gt740m ekran kartım var fakat 5.5 alıyorum sadece . sıkıntı şu ki grafik kartını kendimiz nvdia ya geçiremiyor muyuz otomatik mi geçer ?
quote:
quote:
eyvallah
bir sorum daha var win 8 de kablosuz ağ kurmayı beceremedim nasıl halledebilirim ?
ysphgnr
kullanıcısına yanıt
Ağ ve Paylaşım merkezinden kablosuz ağ oluşturabilirsiniz. Yeni bir ağ kur seçeneğinden.
quote:
Ağ ve Paylaşım merkezinden kablosuz ağ oluşturabilirsiniz. Yeni bir ağ kur seçeneğinden.
denedim fakat olmuyor win7 deki gibi yanda görünmüyor kurduğum ağ