Şimdi Ara

lenovo 3000 n100 ısınma sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptopumda yaklaşık 8-9 aydır süregelen bir ısınma sorunu var. laptopu alalı 1.5 sene oldu.
    sorun şu şekilde ortaya çıkıyor. herhangi bir film ya da internet izlediğim herhangi bir video açtığımda laptopun fanları bir anda müthiş bir hızla çalışmaya başlıyor. max 10-15 dakika içinde laptop inanılmaz sıcaklıklara ulaşıp kendi kendini kapatıyor.
    laptopu düz bir zemin üzerine koyduğumda bu dediklerim gerçekleşiyor. altına bir kitap koyup fan için biraz boşluk bıraktığımdaysa böyle bir ısınma olmuyor. yine fan aynı şekilde hızlanıyor ama ne kapanma ne de ısınma gerçekleşmiyor.

benim merak ettiğim şu... laptopu servise vermeyi planlıyorum fakat ibm servisinin hem hız hem de ilgi açısından en iyi olduğunu düşündüğümden lenovo markasını tercih etmiştim. kaldı ki pişman da değilim laptopumdan bu sorun hariç oldukça memnunum. fakat laptopun bataryasıyla alakalı bir sorundan ötürü servise bıraktığımda 30 iş gününün son günü bana teslim ettiler. bu kadar bekletmelerine de bir anlam veremedim çünkü sorun çok açıktı.

laptopun sadece ekran kartı değil işlemci ve hdd sıcaklıkları da normalin çok üstünde seyrediyor. genel bir sorun olduğunu düşünüyorum. laptopu servise versem yine 1.5 ay beklemek zorunda kalır mıyım ? daha önce bu tarz bir sorun yaşayan ya da bu konuyla alakalı bilgisi olan birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler ve iyi günler.

• Merhabalar ,
    Sorununuz anakart dan olabilir.Tabiki bu sorunu servisinde test etmesi gerekiyor.İsterseniz siz ilk önce Lenovo System update programı ile update lere bakın ve Bıos sürümünüz eski ise updatenizi yapın bu sorununuzu belki çözebilir.Sonuç da garantinizin bitmesine de az kalmış o yüzden bence acele edin.Ayrıca ben de Lenovo çözümortağında çalıştığım için biliyorum Parça Lenovo stoklarında olunca bir sonraki gün bize gelir daha sonra test edilir ve müşteriye teslim edilir ama parça stoklarda yoksa maalesef bekletiyoruz.İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.