Şimdi Ara

Lenovo 3000n200 fan problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3,5 Yıllık lenovo 3000n200 bilgisayarım aniden kendini yeniden başlattı yeniden açıldığında işlemi tekrarladı ve 3. seferde ekrana hiçbir şey gelmedi. Bilgisayarı kapatıp pilini çektim şarj falan tüm kabloları çektim biraz bekleyip yeniden açtım ama bu seferde bilgisayar açıldı fakat kendi kendine yeniden başlattı. Fanın çalışmadığını farkettim ısı artınca yeniden başlatıyordu. Fan motoru yanmadı çünkü açılışta 1 saniye boyunca fan deli gibi dönüyor sonra duruyor. En son foruma kayıt oldum, mümkünse yardımlarınızı bekliyorum, çok fazla teknik bilgiye sahip değilim mümkünse basit önerilerle hallederim İnşallah.

• fanın üflediği peteği temizleyin.
  • Fanın halihazırda her parçasını ince bir temizlikten geçirmiş olmama rağmen değişen tek şey kapanmadan önce mavi bir ekranın bana 1 milisaniye sırıtması oldu.
  • Bilgisayara her ne kadar zor olsada yeniden başlata başlata speedfan adlı bir program yükledim. Program fanımı algılamıyor. Bunun bağlantı kabloları ana karta bağlıdır, değilmi? Başka konulara baktım fanı algılamayan blgisayarlarda yeniden başlatma oluyormuş. Sizce bu kabloları nasıl hallederim.
  • Muhteremler, bir bilginiz var ise esirgemeyiniz, lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.