Cihazımı kasım 2022 tarihinde aldım. Proje seyahati için almıştım sadece onda kullanıldı, toplasınız 10 kere şarj edilmemiştir. Toplam kullanım süresi de 30 saati geçmez. Daha kamera jelatini vs bile sökülmedi. Kutusu tüm kutu içeriği ve fatura mevcut. 16 AY daha Lenovo garantilidir
CİHAZDA;
14'' 1080p full hd ekran
Ryzen 5300U 4C 8 THREAD APU
(İntel i5 1135 ve eski seri 3700u gibi işlemcilerden daha güçlüdür. Ve hatta Yeni seri 7320u işlemciden de daha yüksek cache belleği sayesinde ve daha iyi igpu sayesinde(610m vs vega6) net daha iyi performans veremektedir.
12GB 3200MHZ DUAL CHANNEL DDR4 RAM
512GB SSD
ORJİNAL ŞİRKET Windows 10 lisans
Mevcutur.
Cihazın igpu su fiyat sınıfına göre oldukça üst seviye, neredeyse eski nesil ürünlerdeki harici gpulara denk performansa sahiptir. 4k video stream vs yağ gibi. Ufak tefek oyunları da açar. Ürün sıfırdan farksız hiçbir kusuru yoktur. Bataryası da sıfırdan farksızdır, kullanıma göre değişmekle birlikte 4-6 saat gitmektedir.
Fiyat kıyası yaparken LÜTFEN cihazın sıfır ayarında olduğunu, bu tarz cihazlarda bana göre en önemli kıstas olan bataryanın ilk günkü durumunda olduğunu ve 16 ay daha garanti süresinin devam ettiğini göz önüne alalım. 2 3 yıllık, sağı solu hasarlı savaştan çıkma cihazlarla kıyaslamalayalım. İsteyen istediğini alabilir tabidir ki.
Fiyat:Satılmıştır.Takas yada pazarlık mümkün değildir. Yerine farklı bir ürün almayı planladığım için elimden geldiğince uygun fiyat yazdım, dolar kurunun şu anki kurdan %50 daha düşük olduğu 8 ay önceki bana maliyeti bu fiyatın çok üstünde. Nasıl ürünleri, ne koşullarda sattığımı merak edenler referanslarımı inceleyebilirler.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.