Şimdi Ara

Lenovo A 830 rootlu sebeke problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. çinden lenovo a830 aldim. rom atip mobileuncle ile bilinen islemleri yaptim. avea hattimla kullanmaya basladim. cikan butun romlari denedim ama telefonu aciyorum 3g olsun edge olsun sebeke geliyor ama biraz kullandiktan 10dk 20dk sonra hat gidiyor bidaha da tobe gelmiyor. band ayarlari mi eksik diyecem o zaman basta hat gelmez? bana yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: shogunate

merhabalar. çinden lenovo a830 aldim. rom atip mobileuncle ile bilinen islemleri yaptim. avea hattimla kullanmaya basladim. cikan butun romlari denedim ama telefonu aciyorum 3g olsun edge olsun sebeke geliyor ama biraz kullandiktan 10dk 20dk sonra hat gidiyor bidaha da tobe gelmiyor. band ayarlari mi eksik diyecem o zaman basta hat gelmez? bana yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler

internet paketin var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet var, wireles de var normal mobilden de paketim var.

• rom atmayı denedin mi?

edit: simkart hangi slotta? diğer slota tak bir de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 4 Ocak 2014; 11:44:33 >
  • A820 var bende ilk aldığımda 3g li olan kısım sim kartı görüyor ama hat çekimi yoktu
    Bütün hatlarla denedim t.cell,avea,vodafone aynı sorun
    Geri gönderecekken sim kart güzelce kolanya ile silip denedim 2 aydır sorun yok

Belki ise yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

rom atmayı denedin mi?

edit: simkart hangi slotta? diğer slota tak bir de...

sim: wcdma slotunda. turkcel de taktım. onda bi düşme emme/gömme yok, sorun avea band ayarlarında zannedersem.

rom attım tabi ki ama A830 fazla tutlmayan bi modelmiş o yuzden topu topu 17-18 tane rom var,
    olmadı imei değişimine giderim. önceki imei , internete giren telefonun imeisi o yuzden az ihtimal ama gene de deniyeceğim. aveanın 2100 wcdma ayarı. ama hiçbir romda bu ayar kısmı yok..
  • Nede Olasa Çin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OnePlus 9 Pro,Şebeke Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbg6798

Nede Olasa Çin

orjinal ama IBM firması Lenovo'yu aldı. ürünleriyle apple bile eline su dökemez.
  • quote:

quote:

Nede Olasa Çin

orjinal ama IBM firması Lenovo'yu aldı. ürünleriyle apple bile eline su dökemez.

lenovoya lafım yok ama neden çinden getirttin ki?

• çünkü Türkiye'de yok.
  • quote:

çünkü Türkiye'de yok.

Türkiyede Hiç olmayan telefonu türkiyede kullanmıcan o zaman :D
  • quote:

quote:

Nede Olasa Çin

lenovo IBM'i aldı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

quote:

Nede Olasa Çin

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

quote:

Nede Olasa Çin

herneyse lenovo+IBM olan 4 çekirdekli 5 inç özellikli telefonu 350TL ye aldım. algıda seçicilik yapmış olabilirim biraz:p
    problem hala devam ediyor. en son imei değiştiricem o da olmadı satarım 400Tl ye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.