Şimdi Ara

Lenovo A3300-H Android Tablet (Sadece 3G Data - Rom ile Telefon Özelliği) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
21
Favori
59.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osa9999

kızıma almıştım
    lenovo a7 30
    telefon özelliği için almıştım....
    çevirmek için bu foruma kadar dolaştım ....
    nasıl yapılacağını hala anlamadım...
    ama forumdan okuduğum kadarıyla...
    zor muş....

hiç bir işlem yapmadım ....tablete

gayet güzel hızlı içinde radyo yüklü
    ama sanırım telefon yok
    hangout gibi prog var ama para istiyor :)

yanlız yedek rom alımı yazımı için
    bir arkadaş yardımcı olur ise
    yedek romu paylaşabilirim

En kolay yöntemin ONLİNE NANDROİD BACKUP programı ile yapıldığını vodafone smart tab yani lenovo a7 kullacılarından birisi yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

Orijinalden alıntı: carpediem_10

Ben de türkçe telefonlu mesajlı roma geçtim arkadaşlar :) Baya sıkıntılı oldu. Tablet brick oldu açana kadar baya uğraştım ama oldu. ShuameMobile-v1.2.3.2-general diye bişeyle de root yaptım. Başka programlar çalışmadı. Şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım...

Merhabalar tabletin türkçe telefonözellikli olan rom un tam adresini veya link adını (sadece sürüm numarasını bile yazsaanız yeterli olabilir aslında) belirtir misiniz?

Bende A3300HV_A442_by_daktyl_1_0_finaly.rar kullanıyorum. ara sıra beyaz ekran hatası veriyor.

Bu konuda paylaşılan şu komik açılışlı romu yükledim.http://r.yieldkit.com/v1/redirect?url=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fuc%3Fid%3D0Bwp2dg5ha1rNVUxVOHhRX1ZXYkk%26export%3Ddownload&type=url&api_key=ed19eb4d4773f32d47ab0be5f411c0aa&site_id=51dd51a60364dccbb8ceb8c4&source=http%3A%2F%2Fforum.donanimhaber.com%2Fm_100784182%2Fmpage_4%2Ftm.htm&afsrc=1&cache=HB8UQ6AV9NBNMKIDD09P70F2VK9FUJ2N&yk_tag=7307&abtag=abp:true
    Telefon olarak da kullandım. Şu ana kadar herhengi bir hata almadım. Takılma donma vs hiç bir problem yaşamadım.

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    kullanıcı adı :
    lenovoa70@mynet com
    şifresi :
    lenovoa71

site adı :

https://mega.co.nz/#fm/OEFzERpL

orjinal yedek leri atacağım yer

tüm arkadaslardan

katkı bekliyoruz

bilgilerr yukarıda

bize bizden baska yardım zor bulunuyor malesef

katkılara simdiden tesekkürler .......
  • carpediem_10 kullanıcısına yanıt
    https://docs.google.com/uc?id=0Bwp2dg5ha1rNVUxVOHhRX1ZXYkk&export=download

bu romu bende yukledim.kucuk yerlerde turkce yazim hatalari var okadar.rom hem telefon ozellikli hem turkce.daha iyi bi rom yok zannedersem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bulup paylaştığım romdu bu arkadaşlar ben açılış imaj dosyasını eski bi arkadaş stock rom paylaşmıştı hatalı olduğundan kuramamıştım onun içinden buldum orjinal boot animasyonunu o sorunu çözdüm
    ikinci sorun ise güncelleme almıyordu cihaz bunun nedeni bunu romu paylaşan kişinin güncelleme aldıktan sonra cihazın dokunmatiğin takılma sebebinden olduğunundan dolayı güncellemeyi iptal ettiğini düşünüyorum bu sorun da şöyle çözdüm güncelleme için o üsteki dediğim stok romda FWUpgrade.apk ve FWUpgradeProvider.apk kurdum günceleme açıldı bu sayede ama ben şu an cihazın ismini htc desire hd olarak değiştirdim marketteki oyun çeşitliliği artırmak için (örnek oyunlardan biri brothers in arms 3) zaten oyun için çok iyi performansı var ppsspp,epsxe ve fpse gibi playsatation ve diğer emulatörlerde başarılı geriye sadece hızlı 32 gb lık clas10 hafıza kartı almak android oyunlarıda gl to sd ya da mount folder (bu programla data dosyasını flash belleğe atıp bile oynayabilirsiniz oyunu) android oyunları hafıza kartından çalıştırabiliriz
    şimdilik sadece orjinal romu sahip olmak ve donanım arızası olduğunda onu kurup servise göndermek yoksa kara kara düşünürüz bozulduğunda (ben internette stok romunu bulurum diye düşündüğümden almadım keşke ilk iş olarak stok romunu alsaydım)
    bu arada tableti full brick edip rom kuran birisi olarak takıldığınız yerde yardım etmeye çalışırım ama nolur biriniz stock romunu backup alıp paylaşsın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 27 Şubat 2015; 22:15:13 >

suan sizin en guncel hale getirdiginiz indirme linki bumu hocam?yani bizim paylastigimiz link mi?

• hakancetinnet kullanıcısına yanıt
    evet hocam bu romu kullanıyorum ama güncellemedim ben diğer stock rom dediğim ise ilk ya da ikinci sayafada bi arkadaş paylaşmıştı google drivedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

benim bulup paylaştığım romdu bu arkadaşlar ben açılış imaj dosyasını eski bi arkadaş stock rom paylaşmıştı hatalı olduğundan kuramamıştım onun içinden buldum orjinal boot animasyonunu o sorunu çözdüm
    ikinci sorun ise güncelleme almıyordu cihaz bunun nedeni bunu romu paylaşan kişinin güncelleme aldıktan sonra cihazın dokunmatiğin takılma sebebinden olduğunundan dolayı güncellemeyi iptal ettiğini düşünüyorum bu sorun da şöyle çözdüm güncelleme için o üsteki dediğim stok romda FWUpgrade.apk ve FWUpgradeProvider.apk kurdum günceleme açıldı bu sayede ama ben şu an cihazın ismini htc desire hd olarak değiştirdim marketteki oyun çeşitliliği artırmak için (örnek oyunlardan biri brothers in arms 3) zaten oyun için çok iyi performansı var ppsspp,epsxe ve fpse gibi playsatation ve diğer emulatörlerde başarılı geriye sadece hızlı 32 gb lık clas10 hafıza kartı almak android oyunlarıda gl to sd ya da mount folder (bu programla data dosyasını flash belleğe atıp bile oynayabilirsiniz oyunu) android oyunları hafıza kartından çalıştırabiliriz
    şimdilik sadece orjinal romu sahip olmak ve donanım arızası olduğunda onu kurup servise göndermek yoksa kara kara düşünürüz bozulduğunda (ben internette stok romunu bulurum diye düşündüğümden almadım keşke ilk iş olarak stok romunu alsaydım)
    bu arada tableti full brick edip rom kuran birisi olarak takıldığınız yerde yardım etmeye çalışırım ama nolur biriniz stock romunu backup alıp paylaşsın ya

Evet hocam. Senin paylaştığın rom. Gayet stabil çalışıyor. Ben orjinal açılış dosyasının yedeğini almıştım. System/media klasörü içinden. Bu Roma da onu attım. Şimdi standart Android yazısıyla açılıyor. Komik resim gitti güncelleme olayı nasıl peki? Hiç guncelledin mi var mı bi sapitma tablette?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem_10

quote:

benim bulup paylaştığım romdu bu arkadaşlar ben açılış imaj dosyasını eski bi arkadaş stock rom paylaşmıştı hatalı olduğundan kuramamıştım onun içinden buldum orjinal boot animasyonunu o sorunu çözdüm

Evet hocam. Senin paylaştığın rom. Gayet stabil çalışıyor. Ben orjinal açılış dosyasının yedeğini almıştım. System/media klasörü içinden. Bu Roma da onu attım. Şimdi standart Android yazısıyla açılıyor. Komik resim gitti güncelleme olayı nasıl peki? Hiç guncelledin mi var mı bi sapitma tablette?

yok hocam ingilizce rom vardı ya onu güncellemiştim onda sapıttı onla aynı sürüm rom bu sadece dil dosyaları çıkarılmamış s019 sürümü olması lazım onu güncellediğimde s022 oldu ve sapıtmıştı
    ingilizce iki rom vardı ilk s019 du onu kurmuştum ben sonra güncelledim diğeri s021 ya da s022 olması lazımdı güncelleme yoktu son sürüm kullanıyorsunuz diyordu ama onda da sapıtmıştı modern combat oynatmamıştı bana
    ayrıyetten mega hesabı açmış arkadaş sağolsun oraya lenovonun tableti ilk aldığımız orjinal boot animasyonunu paylaşcam eğer o saçma animanyondan nefret eden varsa o boot imajını silibilir ve klasik anroid yazısı çıkar açılışta

• Hımm.. Ellemeyeceğiz yani. Bu s019 güzel oturdu. Kurcalamayayım en iyisi
  • ps3 kolu varsa ya da başka anologlu gamepad dead trigger da deneyebilir mi acaba
    sp flash tool ile ile alınmış orj back up 1.42 gb zip hali ferhat hocam %38 oldu 3 -3.5 saate yüklenir diyor mega ......
    bu arada reset tusu harici micro sd kartın yanında sağ taraf küçük kare boşlukta ....
    hoperlor tarafı toplu iğne kadar küçük dlik mikrofon için reset değil öğrendim...
    ben de sanırım full brick yaptım ...yanlışlıkla yarıda rom yüklenirken usb çıktı :)
    sonra 3 düğmeye basıp daha da kitlendi adb deyip kaldı kapanma da olmuyordu
    reset atıp bi şekilde rom aldığını görünce devam ettim yüklendi şansa :)
    komik açılışı i olan .

...ve yüklendi ...herkese faydalı olması ümidiyle
     Lenovo A3300-H Android Tablet (Sadece 3G Data - Rom ile Telefon Özelliği)

Dün; 21:26:03 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    kullanıcı adı :
    lenovoa70@mynet com
    şifresi :
    lenovoa71

site adı :

https://mega.co.nz/#fm/OEFzERpL

orjinal yedek leri atacağım yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osa9999 -- 28 Şubat 2015; 12:07:06 >

• Guncelleme geldi

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    ne güncellemesi hocam aylık gelen küçük hatalar giderilmiş güncellemeler mi?
  • quote:

ne güncellemesi hocam aylık gelen küçük hatalar giderilmiş güncellemeler mi?

9.60 mb bişey indirdi kurdu.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    öyledir o zaman
  • osa9999 O kullanıcısına yanıt
    paylaştığınız romu kuramadım ben siz kurabildiniz mi ya da kurabilen var mı acaba?
    paylaşılan orjinal rom du

yedek olsun yüjklemedeki aksilikler için

sonradan

telefonlu olan (açılışta renkli karikatürlü ) olan rom ... yükledim

hala onu kullanıyorum .....

doğrusu orjinal olanı bi daha denemedim....

ama dedikleri gibi yedek aldım o kadar....

yanlış bir şey mi yaptım bilmiyorum ....

ama yeni rom telefonlu olan hatasız olunca ve

onu kullanan kızım da içne bi sürü oyun atınca hatta açılışı bi çok beğendi öyle kaldı.....
  • selamlar arkadaşlar. bu tablet hakkında en ayrıntılı bilgiler burada herkesin eline sağlık. daha yedekleme aşamasını geçemedim. yedekleme ile alakalı üç videodan ilkinin yöntemi en iyisi demiştiniz. orda root yapma aşamasında hata aldım. cwm recoveryin yüklenmesini istiyor. verdiği ingilizce linktede adam gibi bir şey anlayamadım. yedek alma işini halledersen ben de google drive daki romu kullanmayı düşünüyorum. sanırım önce root yapmak gerekiyor. bu noktada önereceğiniz bir çözüm var mı.

• Merhaba.Bende aldım alalı cihazı aktif olarak konuya katılmasam da buradan konuyu takip ediyorum.Ancak orjinal romu sorunsuz bir yedekleme ve geri yükleme yapmadan yurt dışı romunu yüklemek istemedim.Ancak malesef sorunsuz yedek bir türlü olmadı.MtkDroidTools un birçok sürümüyle ayrı ayrı yedek aldım yedek alma esnasında çoğu sorunsuz tamamlandı ama çek etmek maksadıyla iş yedek teki romu atmaya gelince olmadı.hep hata ve yüklenmedi.her defasında resimdeki hatayı aldım evet dedim devam dedim olmadı,hayır dedim devam dedim olmadı bir sürü varyasyon denedim yinede yüklenmedi.
    CWM recowery de olmuyor.Bu cihazın stok romu nasıl yedeklenip sorunsuz geri yüklenir bir sonuca varamadım.İnternette de bu cihaz için stok yedeği ve geri yüklenmesi konusunda sağlıklı bir döküman bulamadım araştırmalarım sonucu malesef.Ama root işi kolay Kingo root ile rahatlıkla rootlanıyor onda bir sorun yok.Bu avrupa romunu nasıl sorunsuz yedek almışlar anlamadım.Çünkü o romu spflash ile yüklemek istediğimde(deneme maksatlı,bağlantısız)aynı hatayı vermedi.
    Sonuç itibariyle benim içinde romu yüklemek için yedek işinin çözülmesini beklemekten başka çare kalmadı.Ozamana kadar normal tablet kullanımına devam diyeceğim.Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bu kronik çıt sesi ve dokunmatik takılması zaman zaman sinir bozucu olabiliyor.Ekranda malesef tüm açılardan aynı kaliteyi vermiyor.Ucuz etin yahnisi hesabı sanırım.Ancak bunun dışında pil ömrü tatmin edici ve performansı da fena değil.Deneyimlerim bu şekilde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhathan -- 19 Mart 2015; 15:42:36 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.