Şimdi Ara

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.561
Cevap
30
Favori
107.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinser

Servise versem kaç günde tamir edilir.

Aynı sorun ile kartal kvk ya geçen perşembe günü verdiğimiz cihaz, dün hazır hale getirildi ve bugün teslim aldık. Gayet makul bir süre.
    Bugün de bu vesileyle ben de cihazımı bıraktım servise. Bakalım kaç gün sonra alacağım.

Edit : Cihaz iki günde hazır hâle getirildi. Gerçekten çok hızlı oldu tebrikler kartal kvk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 6 Ekim 2016; 23:44:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mm dan 1 sene önce aldım ve 4 aydır dokunmatik sorunuyla karşılaşıyorum artık delirdim garanti olarak nereye verebilirim eskişehirde ?
  • Merhaba. Önceden kapasitif tuş titreşimi kapalıydı. Telefona Hard reset attım şimdi bu kapatılacak yerde bir şey değiştiremiyorum?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen2620

Arkadaşlar mm dan 1 sene önce aldım ve 4 aydır dokunmatik sorunuyla karşılaşıyorum artık delirdim garanti olarak nereye verebilirim eskişehirde ?

Eskişehir'de yer aramak yerine direk Maltepe İstanbul'a göndermeyi dene.
    Ama illaki elden teslim etmem gerek diyorsan lenovoyu bilmem ama hamamyolunda nokia care var orada bir kaç marka daha yazıyordu.. Bir bak derim.

• alperen2620 kullanıcısına yanıt
    Çağrı merkezini ara yönlendirirler

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir
  • AnasonKokusu A kullanıcısına yanıt
    Cihaz rahatsiz etme modunda oldugu icin o bolge kapali rahatsiz etme modundan cikmaniz lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumu dokunmatik problemlerinden dolayi kargo ile Teleservice Maltepe servisine gonderdim.

• Riskli kronik sorun nedir ? Yaklasik 4-5 aydır kullaniyorum son güncellemeden sonra telefon halay cekiyor

• Şimdilik bende bahsedilen sorunlar yok.
    Custom rom kurarsanız söylenen sorunları büyük ölçüde halledebilirsiniz.
  • El7is kullanıcısına yanıt
    Buna dokunmatik dahilmi ? Eğer öyleyse boşa gondermiyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alperen2620 kullanıcısına yanıt
    Gönderin yazilimsal degil, ekranin degismesi gerekiyor. Ayni problem bende k3 note da vardi , bazi romlarda azaliyor bazilarinda daha cok yapiyor ama kesin cozum ekran degisimi... ekran degistikten sonra en cok basma sorunu yapan romu kursaniz bile birsey olmuyor.

• Arkadaşlar bu telefonun günlük kullanımda şarjı ne kadar gidiyor ?

BU telefonu anneme aldım günü zor çıkartıyor ve şarjı biterse eğer şarjda iken yaklaşık en az 1 saat beklemek gerekiyor açılmasını beklemek için.
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Batarya da sıkıntı var sanırım. Aralık ayından birkaç hafta öncesine kadar kullandığım bir cihazdı ve böyle açılmama sorunu olmadı. Bir günlük kullanımda 4 ilâ 5 saat arası ekran süresi alıyordum.

• Telefon 4G açık olduğunda şarjı su gibi içiyor. Hızlı internete ihtiyacım olmadığı için sürekli 2G modunda kullanıyorum, uyurken telefonu tamamen kapatmıyorum, uçak moduna alıyorum. Işık otomatikte. Bu şekilde kullanım sürelerim şöyle:

7 saat ekran: 1 gün
    6 saat ekran: 2 gün
    5 saat ekran: 3 gün

Not: Kimseye 3310 modunda kullan demiyorum. Kendi kullanım alışkanlığımı yazdım. Çoğunlukla mini.donanımhaber ve Whatsapp kullandığım için bu kullanımda sıkıntı yaşamıyorum.
  • Beyler telefon 4gye geçmiyor 3 gye alıp tekrar 4g(otomatik) e alınca 4g de kalıyor sadece 4g seçeneği yok çözümü var midir

• Arkadaşlar telefon en fazla kaç GB hafıza kartı destekliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasnaktp

Arkadaşlar telefon en fazla kaç GB hafıza kartı destekliyor ?

32

• Mr.UniquE kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Batarya da sıkıntı var sanırım. Aralık ayından birkaç hafta öncesine kadar kullandığım bir cihazdı ve böyle açılmama sorunu olmadı. Bir günlük kullanımda 4 ilâ 5 saat arası ekran süresi alıyordum.

Servise vericem bakalım ne diyecekler yazarım.
  • Servise gönderdim bakalım ne olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.