Şimdi Ara

lenovo a760 Snapdragon MSM8225Q imei değiştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
9.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=_d2Nsb23ycw bu linkteki program yardımıyla 1.Sim kart imei numarasını sorunsuzca değiştirdim. İmei girme ekranı biraz değişik. Nasıl girileceği de bu program adını yazarsanız internet sitelerinde çıkıyor. Değişik bir mantıkla değiştirme yapılıyor. Ben bile bu işlerden hiç anlamam ama değiştirebildim. Çok rahatlıkla değiştirebilirsiniz. 2.Sim kart imei değişimini e artık sizlerden bekliyoruz. yapamayan olursa e-mail adresim: tahir_bas@hotmail.com Sype de aynı.
  • videoyu izledim ama telefon elimde olmadığı için deneme şansım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirbas52

http://www.youtube.com/watch?v=_d2Nsb23ycw bu linkteki program yardımıyla 1.Sim kart imei numarasını sorunsuzca değiştirdim. İmei girme ekranı biraz değişik. Nasıl girileceği de bu program adını yazarsanız internet sitelerinde çıkıyor. Değişik bir mantıkla değiştirme yapılıyor. Ben bile bu işlerden hiç anlamam ama değiştirebildim. Çok rahatlıkla değiştirebilirsiniz. 2.Sim kart imei değişimini e artık sizlerden bekliyoruz. yapamayan olursa e-mail adresim: tahir_bas@hotmail.com Sype de aynı.

Merhaba kardeş,

bende Lenovo A760 almayı düşünüyorum Yurt dışından 118$ civarında.. Telefondan memnun musun ? Alınır mı ? Imei kırmak için gereken proğram adınıda paylaşırsan memnun olurum .. teşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glare32 -- 9 Kasım 2013; 20:09:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: glare32

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=_d2Nsb23ycw bu linkteki program yardımıyla 1.Sim kart imei numarasını sorunsuzca değiştirdim. İmei girme ekranı biraz değişik. Nasıl girileceği de bu program adını yazarsanız internet sitelerinde çıkıyor. Değişik bir mantıkla değiştirme yapılıyor. Ben bile bu işlerden hiç anlamam ama değiştirebildim. Çok rahatlıkla değiştirebilirsiniz. 2.Sim kart imei değişimini e artık sizlerden bekliyoruz. yapamayan olursa e-mail adresim: tahir_bas@hotmail.com Sype de aynı.

Merhaba kardeş,

bende Lenovo A760 almayı düşünüyorum Yurt dışından 118$ civarında.. Telefondan memnun musun ? Alınır mı ? Imei kırmak için gereken proğram adınıda paylaşırsan memnun olurum .. teşk..

telefon 2-3 gün elimde kaldı. hızı ve tasarımı güzel. tek sorun imei değiştirme de. tahirbas52 değiştirebildiğini söylüyor. benim telefon izmir teknoloji çarşısında ( eski adı: bit pazarı :). ptesi öğleden sonra net belli olacak imei değiştirilip değiştirelemediği, yazarım buraya

• glare32 G kullanıcısına yanıt
    Lenovo yu her zaman öneririm. Ama alacaksanız Mutlaka işlemcisi MTK olsun. İmei kopyalamak sorunsuz bu modellerde. A760 modeli iyi bir işlemciye sahip ve yeni. O yüzden İmei kopyalamak zor. 1.Sim kart imeisini kopyaladım ben kolay oldu sayılır ama 2.sim kart imeisini kopyalamadım. İmei değiştirdiğim program RF_VN_Manager.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk3535

quote:

Orijinalden alıntı: glare32

quote:

Merhaba kardeş,

telefon 2-3 gün elimde kaldı. hızı ve tasarımı güzel. tek sorun imei değiştirme de. tahirbas52 değiştirebildiğini söylüyor. benim telefon izmir teknoloji çarşısında ( eski adı: bit pazarı :). ptesi öğleden sonra net belli olacak imei değiştirilip değiştirelemediği, yazarım buraya

değişti mi imei hocam ?

• quote:

izmirdeki telefoncuya senin videonun linkini attım. " bu da program mı, bizim denediğimiz programların yanında bunlar çok uyduruk kalıyor" dedi ve değiştiremediler.
    sen nasıl yaptın anlamış değilim.
    izmir bit pazarında değiştiremediler anlayacağınız.
    yarın pasaporta kayıt edilecek.
    banada tecrübe olmuş oldu.

• selcuk3535 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim mesajını geç gördüm. umarım pasaporta işletmemişsindir. dilersen sana yardımcı olabilirim boşuna o kadar para verme ve uğraşma da. müsait olduğumuz bir akşam senin bilgisayarına uzaktan bağlanır bu işi hallederim... bana ulaş tahirbas@selcuk.edu.tr
  • sesses12 S kullanıcısına yanıt
    s.a. hocam bende oneplus one var yeni aldım, snapdragon 801, imeisi değişir mi acaba?
    aygıt yöneticisinde usb port görünmüyor. ne yapabilirim?
  • Güncel
  • +1
  • snapdragon işlemciye imei atma işlemini anlatan bir site buldum. cihazlardan biride benim modelim denedim gayet sağlıklı. Link vermek yasak olduğu için paylaşamıyorum ama özelden anlatımı atarım arkadaşlar imei için kimseye para vermeyin artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: madfoal

snapdragon işlemciye imei atma işlemini anlatan bir site buldum. cihazlardan biride benim modelim denedim gayet sağlıklı. Link vermek yasak olduğu için paylaşamıyorum ama özelden anlatımı atarım arkadaşlar imei için kimseye para vermeyin artık :)

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madfoal

snapdragon işlemciye imei atma işlemini anlatan bir site buldum. cihazlardan biride benim modelim denedim gayet sağlıklı. Link vermek yasak olduğu için paylaşamıyorum ama özelden anlatımı atarım arkadaşlar imei için kimseye para vermeyin artık :)

pm
  • Bana dönüş yapmadı, başka bir arkadaş yardımcı oldu. Pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madfoal M kullanıcısına yanıt
    slm yardımcı olurmusun lütfen
  • ibribr kardeşim özelden yazdım sana mesajim gelmedimi sürekli baglı kalamıyorum işim gereği fırsat buldukça giriyorum foruma
  • Selam
    Snapdragon 400 MSM8928 imei tamir edilebiliyor. Micro nickli arkadaşın anlatımıyla çok teşekkür ederim.
  • mustypass M kullanıcısına yanıt
    anlatım nerede bana da gönderebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.