merhaba arkadaşlar, umarım burada sorunuma çare bulabilirim. sınıfta kullanmak ıcın aldıgım B50-30 freedos bilgisayara işletim sistemi kuramamaktayım. usb takıyorum menuden 1. sıraya alıyorum legacy support tum gereklı ayarlar tamam yapıldı. windows loading file yazısı cıkıyor alttaki bar doluyor ve sonra mavi ekran karşımda 0x00000A5 hatası bios acpi hatası!!! servisi aradım nedir ne degildir biosunuz güncel değil benim 2.00 versiyonu,,, olması gereken ise 2.04 imiş yolladım bilgisayarı aynen tekrar bana gerı yollamıslar.. yazdıkları raporda müşteri işletim sistemini kuramamıstır dıyor.....
dedim atladıgım bı yer vardır bilgisayarcıya götüreyım sonucta freedos pcyle karsılasmadım daha once.. adam da ugras ugras olmadı hata sureklı aynı...
acaba lenovo ıcın biosta atladıgım kucuk bır ayar falan mı var.... ya da biosu nasıl güncellerim lenovo'dan gereklı dosyayı ındırdım forumlarda denılenlerı yaptım ancak beceremedım sanırım. yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.....
sosyal bukalemunS
kullanıcısına yanıt
mavi ekran sorunuyla karsılasan arkadaslar olabılır... önce. windows 8 kuruldu daha sonra win7 kurularak sorun çözülmüştür..teşekkürler
hocam bu makinanın wireless nerden açılıp kapanıyor. tuşlarda öyle bir yol yok. yazılımların hepsi yüklü ama öyle bir eklentide gelmedi.
Konuyu hortlatıyorum, bu adamların Allah belasını versin. Bilgisayar yapıp ortaya atmışlar.
Win 7 32 bit driverları hepsi var ama ekran kartı yok bu nasıl iş. Tochpad driverları yükledim fn tuşları aktif olmuyor. parmak izi çalışmıyor.
merhaba kardeşime aldım da ne kurmak lazım bu pc ye 32 mi 64bit mi? 2 gb ramle gelecek ben de 2 eklicem 4 olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme