Şimdi Ara

Lenovo B560 Prize takılı, dolmuyor.Şarj olmuyor =( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
49.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamun aleykum kardeş. Laptopum geldi çok güzel bayağı sevdim ama kafami karistiran bi şey var.normal de orjinal yazilim var diye konuşmuştuk ama laptopu açtığımda win 7 ultimate yüklü anladığım kadari ile bu lisanslı yazilim değil yada ben yanlismi biliyorum orjinal yazilimi nedir bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleyküm selam hocam. Hocam benimki free-dos gelmişti. Bende Win 7 ultimate kurdum. Sorunsuz çalışıyor.
    Benimki Pentium P6100 olan versiyonuydu. Dün arkadaşım İ3 getirdi taktık sorunsuz çalışıyor.
  • Benim bildiğim kadari ile boyle cihazlar dedigin gibi ya freedos yada home premium olarak geliyor.laptopun arka tarafinda Microsoft'un orijinal etiketi var ve win 7 pro OE MEA yaziyor bu ne anlama geliyor?

• Duzeltiyorum OA MEA yaziyor kardeş

• Hocam Win 7pro yüklü gelmiş olabilir. OEM üzerinde kurulu geliyor anlamına geliyor olabilir. Sonradan format atılıp ultimate kurulmuş olabilir. Sorun olmaz.
  • Anladim kardesim ama benim istediğim orjinal yazilim kullanmak. Laptopa bu saatten sonra orjinal yazılımını geri yükleyebilirmiyiz ve bunu nasil yapabiliriz

• windows 7 professional yükleyeceksin hocam. O etiket de ürün anahtarı yazar onu gireceksin orjinal gibi olacak.
  • Himm tamam kardeşm Teşekkürler bunu bi deneyeyim

• Z510 alalı bir hafta bile olmadı küçük kuzenim power tuşundan kapatmış şuan şarj ledi bile yanmıyor ne yapabilirim. Daha ilk seferde kısa devre yapmamıştır herhalde

• Daha 3 gün önce lenovo G510 serisi laptop aldım. Şarj aletini prize takıyorum fakat bataryayı şarj etmiyor. Bataryayı çıkarıp prize taktığım da ise hiç açılmıyor. 3 günde ne olmuş olabilir anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
  • www.lenovoservisizmir.com adresinde canlı destek hattından bilgi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.