Şimdi Ara

Lenovo E540 ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde lenovo thinkpad e540 laptop var.ancak ekran kalitesi yerlerde.ekranini degistirmeyi dusunuyorum. renklerin derinligi vs ekranla alakali oldugunu dusunuyorum.harici tvyr bagladigimda renkler muhtesem.egerki oyleyse laptoba uygun daha kaliteli ekrani nasil bulabilirim internette biraz arastirdim ips ekranlar var bu laptoba uygun olani bulunurmu googlrda arttigimda pek birsey cikmiyor 15.6 lenovo 30pin ips ekran olarak.

birde 540 serisinden lenovo w540 var onun ekrani ips full hd benim ekran 1366x768 soket uyumlulugunu bilmiyorum ancak bu e540 in full hd cozunurlukte satilan ekrani var.burdan soketlerde uyumlu olursa w540 in ekrani olurmu sizce e540a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esbejk -- 15 Mayıs 2016; 1:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinal ekranı takıp, sitesinden ekranla ilgili tüm sürücüleri ve yardımcı programları kurup , dene
    muhtemelen düzelecek sorunun.
  • İyi günler kolay gelsin e540 laptop var bende de ekranın mürekkebi dağıldı değiştirmek istiyorum güvenli bir yer önerebilir misiniz sipariş etsem takarım ekranı 15.6 inç thinkpad e540 ekran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo N500 Ekran Çatladı
    14 yıl önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Dell vostro ekran kartı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.