Şimdi Ara

Lenovo G50-30 ofis bilgisayarı aldım.(izlenimler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam forum, lenovo g50-30 g8000gtx laptop aldım. hepsiburada dan. freedos geldi. içinden çıkan driver cd sinde win 8.1 64 bit yazıyor.. içinden çıkan driverlara göre windows yüklenirse sorun olmaz. bir bilgisayarcıya o sistemi kurdurdum..

bilgisayarda FAN YOK. eski dell imin fanı bi çalıştımı susmak bilmezdi.. bunda hiç ses yok. bu güzel bişe cpu nm. si düşük olduğu içöin de ısınma yapmıyor.. oyun hariç her türlü işimi görüyor fazlasıyla.. 2 gb ram var ama 4 gb yapmak için 2 yi çıkarmam lazım.çünkü tek ram soltu var..

N2830 cpu,2 gb ddr3 1600 mhz. ram 320 gb. hdd, intel hd graphics bytrail. 15.6 ekran dvd-rw bluetot 4.0 1x usb 3.0 vs..

çok uzun süreli kullanımlarda bazen takılma yavaşlama yapıyor bu durumda bilgisayarı baştan başlatılırsa sorun olmaz. .

oyun performansına gelince 2002-2008 arası çıkan tüm oyunları sorunsuz oynatır.. ben EN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK EN DÜŞÜK DETAY ile oynamayı seviyorum.. böyle daha hoşuma gidiyor ama hem çözünürlük hemde detaylar açık oynarım diyorsanız size göre değil..

• ben de ağustos ayında hizlial'dan aldım. 710 TL gibi bir fiyatta idi.

4 gb ram freedos.. win7 64 bit kurdum.

sıkıntı yok ama şöyle...

aldığım gün açılmakta 2 saat nazlandı. power basıyorum ışık var ama ekran siyah. arkasına hafifçe tokat attım açıldı.

sanıyorum hdmi bölgesinde bir arızası var o noktaya basıtırınca ekran ve nbook donuyor. özellikle ctrl veya soldaki shift'e cabbar basınca.. bazen de ilk günkü gibi power basıyorum ışık var ama ekran siyah. pil çıkar tak ile düzeliyor.

şimdilik idare ediyor ama garanti bitmeden bi baktıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 20 Şubat 2016; 23:46:07 >
  • Merhaba, bu yavaşlama celeron şlemci yada ram in 2 olmasından kaynaklanıyor.. bende en kısa zamanda rami 4 eçıkarmayı düşünüyorum.. yada 8 e bakalım. hangisi daha uygun ve stabil olursa.. wi-fi ve sabit disk için lamba olmaması eksiklik.. ama idare ediyor işte.. ayrıc fan olmadığı için sabit diskin çalışıp çalışmadığını da anlamak kolay..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.