Bildirim
LENOVO G50-70 İntel Core i3 4005U ALDIM !
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
G serisi tam sorun serisi.. Ben sana olcaklari söleyem ... Mentesen kirilcak.. Fan bozulcak..Amd ekran karti almissin amd goruntu bilmem neyi hata veriyo dicek sonunda bozulcak... Servise yollucan 400-500 arasi sana kitlicekler.. Benim basima geldi G serisi alan sinif arkadasimin basina geldi... Muhtemelen seninde basina gelcek.. Bol sans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartın orta halli. Öyle çok yüksek derecelerdeki oyunları oynatmaz.
Lenovo sağlam markadır. Almakla iyi etmişsin. Bende Lenovo Z580'ı kullanıyorum. Çok sert kullanmadıktan sonra hiçbir notebooka birşey olmaz. Çünkü senin Notebook komple plastik kasa sanırım. O yüzden düşürmemeye dikkat et.
Hayırlı olsun.
Bu arada Windows 8.1 ile bir sürü gereksiz program yükleniyor onları kaldırırsan iyi olur. Mesela hava durumu, finans gibi gereksiz şeyler bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3D'ne BANDIM -- 19 Şubat 2015; 18:30:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM
Lenovo sağlam markadır. Almakla iyi etmişsin. Bende Lenovo Z580'ı kullanıyorum. Çok sert kullanmadıktan sonra hiçbir notebooka birşey olmaz. Çünkü senin Notebook komple plastik kasa sanırım. O yüzden düşürmemeye dikkat et.
Hayırlı olsun.
Bu arada Windows 8.1 ile bir sürü gereksiz program yükleniyor onları kaldırırsan iyi olur. Mesela hava durumu, finans gibi gereksiz şeyler bana göre.
hocam bende bu laptopun i5 serisini aldımda. Ekran kartı pek iyi değil mi yani, mesela cod 7 yi falan rahat çalıştırmaz mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: taha435
quote:
Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM
Hayırlı olsun.
hocam bende bu laptopun i5 serisini aldımda. Ekran kartı pek iyi değil mi yani, mesela cod 7 yi falan rahat çalıştırmaz mı?
Çalıştırır fakat yine de oyun ayarlarından medium grafik ayarını seçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3D'ne BANDIM -- 26 Şubat 2015; 15:05:46 >
-
2 senedir G serisi kullanıyorum allah bin bir belasını versin. 500 lira bi kitlediler, sonra bi fan bozuldu göndermedim bugün iptal ettiydim yarın tekrardan yolliyacağım. bi değişim yapsalarda kurtulsam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X