hem diz hem masada iyi sonuç veren tipler yok mudur?
bu konu için üye oldumB
kullanıcısına yanıt
Cogu belli sebeblerle eledim kalan sogutucular bundan Frisby ve thx ergo ucuz olmasi sebebiyle kargo dagil 30tl peki bu sogutucular neden secenek Stand dizde ve masada cok iyi ve istenilen egimi verebilmse ve altta hava sirkulasyonu birakmasi Ve sogutucu ne kadar iyi olursa olursa laptop alttaki izgaralar yeterli olmadiktan sonra bir anlam ifade etmiyor.......... Gozlemledigim kadariyla en fazla sirkulasyonu ve yeterliligi Trust marka 4fanli sogtucu türü sagliyacaktir baska markalardada mevcut 6 fanli olan laptop cantasi icinde laptop ile beraber rahat sigar fazla yer kaplamaz hem alttaki stan olayi digerleirnde oldugu gibi demir kirilma olasiligi dusuk yeterki hava sirkulasyonunuda sgliyacaktir muhakak Bazi sogutucularda dmeir ayak yerine 2tane sallanan plastik parcalarla egim yuvalarina gecirip belirliyorsunuz ama mutlaka sonucu kirilacak ve bir ise yaraniyacaktir.. Bana gore Stand egim fan buyuklugu Rpm cfm onemli pahali olmasian kesinlikle gerek yok... Diz üstünde neden trust marka sogtucu alamiyorum dizde egim vermez istedigimiz plastik ayaklari yuvasindan cikardigimizda dizimizde 1sureden sonra agirlik bastigindna rahatsiz edecek hatta battigindan agri verecektir... ayakligida kullanmasaniz gereken egimi tatmin etmiyecektir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme