Şimdi Ara

Lenovo G5080

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın bütçesi 1400-1500 tl gibi.Oynadığı oyun ise lol fakat başka oyunlar da oynamak isteyecektir. Bu fiyata laptop önerisi olan var mı ya da Lenovo G5080 işini görür mü ?

http://www.hepsiburada.com/lenovo-g5080-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-2-7ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-80e501y3tx-p-BD601477

• Arkadaşlar cevap veren olacak mı acaba up up
  • R5 M330, gt820 seviyesinde ekran kartı yani giriş seviyesinde bi kartı. Lol oynar ama güncel oyunları gta V, Battifeld 4 gibi oyunlar oynayamaz. O oyunları oynamak istiyorsa 1700 TL civarında asus x550jk alınabilir ama malzeme kalitesi olarak kötü. Sadece lol gibi üst seviye oyunlar oynamayacaksa lenovo z5070 i5li modelini tavsiye ederim Battifeld 4 falanda orta ayarlarda 30 35 fps ile oynanır.
  • Bende lenovo z 500 var alalı 2 yıl 3 ay oldu tamemen pişmanım kesinlikle az daha para ver düzgün markalı bişey al lenovoya bulaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalfth

R5 M330, gt820 seviyesinde ekran kartı yani giriş seviyesinde bi kartı. Lol oynar ama güncel oyunları gta V, Battifeld 4 gibi oyunlar oynayamaz. O oyunları oynamak istiyorsa 1700 TL civarında asus x550jk alınabilir ama malzeme kalitesi olarak kötü. Sadece lol gibi üst seviye oyunlar oynamayacaksa lenovo z5070 i5li modelini tavsiye ederim Battifeld 4 falanda orta ayarlarda 30 35 fps ile oynanır.

Ben de zaten ilk olarak x550jk önerdim. Bütçeleri o kadar olmadığı için alamıyorlar. lenovo z5070'e şu an baktım fiyatı 1800 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17566175

Bende lenovo z 500 var alalı 2 yıl 3 ay oldu tamemen pişmanım kesinlikle az daha para ver düzgün markalı bişey al lenovoya bulaşma.

Lenovonun böyle bir marka olduğundan haberim yok fakat dell , casper , hp gibi markalara göre lenovoyu tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Exile

quote:

Orijinalden alıntı: 17566175

Bende lenovo z 500 var alalı 2 yıl 3 ay oldu tamemen pişmanım kesinlikle az daha para ver düzgün markalı bişey al lenovoya bulaşma.

Lenovonun böyle bir marka olduğundan haberim yok fakat dell , casper , hp gibi markalara göre lenovoyu tercih ederim

Yani dedğim gibi bende z 500 var çok sıkıntı yaşadım. Win 8 in kendi format sistemini yaptıktan snra hiçbir win8 güncellemesini yapamadm ayrıca usb ler çoğu yeni aygıtı okumada sıkıntı verdi, sürücü güncellemelerinde hata ile karşılaştım. Şuan pil öldü pilin sabit olması bunda en büyük etken diyebiliriz, prizsiz çalışmıyor. Elk. Elktrk müh. okuyorum dersle ilgili simulasyon programlarını kurmada herzaman sıkıntı yaşadım.Yani şuanki aklım olsa biraz daha para verip asus falan alırdım.

ayrıca bir de fan problemi oldu neyseki o garanti kapsamında değişitirildi.Garanti sistemi hızlı çalışıyor bnm gördüğüm kadarıyla ankaradayım kargoyla aldılar benden.1 hafta içinde değiştirip yolladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17566175 -- 16 Haziran 2015; 15:40:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Thinkpad e495 inceleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMD ekran kartları pek tavsiye edilmiyor
  • Bence kesinlikle almalısın.bende var 1 ay önce aldım lenovo g5080 i. ve başka bir forumda bilgisayarım gta 5i düşük ayarlarda kaldırırmı diye sordu herkez kaldırır dedi.düşük ayarlarda bence oynanabilir.mesela cs:go da bu bilgisayar 120-130 fps arası sabit.minecraft ta ise 60 fps sabit oynuyorum ama istersem 90-120 fps arası gididp geliyo.yani yeni nesil oyunları düşük ayarlarda belki açar ben gta 5 almak için para biriktiriyorum ama kaldırmazsa çok kötü olurum ama kısacası yeni nesil oyunları düük ayarlarda oynarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.