merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 6 ay önce lenovo g550 aldım başlarda hiç oyun oynamıyodum sadece internette filan dolaşıyodum şu sıralar eski basit oyunları oynamaya başladım ne zaman bi oyuna başlasam yarım saat sonra leptop alev gibi oluyo resmen dizlerim yanıyo ve kendiliğinden kapanıyo :S bu bütün g550 sahiplerinde olan bi sorunmu yada bana özelmi anlamadım şimdi asıl soruma geliyim bu durum garanti kapsamına girermi yani garantiye gönderdiğime değermi aynen bana geri göndermezler dimi :S
Direk garantiye..
:D Çokkk saolll
Bende aldım kullanıyorurun yokm 1 aydır...arda pes 2009 oynuyorum ogle bır yok sımdılık ama bencede garaantıye yolla gıtssın dostum..
yok ya öyle böyle değil :S 2 15 dk oynuyum direk cayır cayır yanmaya başlıyo oynadıgım oyunda nfs carbon most wanted call of duty 2 onlar yanı :S anlamadım leptop sonucta :s lazım oluyo bu aralar göndericem işte
bnde lenovo g550 aldım hıc bısey yapmıyorum optik sürücü yerinde ısınma oluyo benm işletim sistemi vista acaba ondan mı ısınma yapıyo ya da baska bı nedeni va mı acil cvp bekliyorum ya yardımınıza ihtiyacım var lütfenn..
bendede aynısı var oyun oynarken kapanıyor everest indirdim counter oynuyodum kapanmadan bir dk onc bktım 43 derece iyi dedim oyuna bi döndüm tık kapandı neden acaba halada oluyo garantiye vermıyorum geri kotu kullanıyosunuz dye o yuzden vermedım 1 ay boşuna bklemek ıstemem
lenovocuların hepsı sahtekar bende mouse usb yerı kırıktı sorun bu dedıler yaptırdık yıne kapanıyor .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme