Şimdi Ara

Lenovo G550A 59-028328 Core 2 Duo P7450 2.13 Ghz 4 Gb 320 Gb 15.6 Free Dos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ürün 9 taksit 1.100 tl imiş.nasıldır sizce.pc

• ben aynı ürünün 3 gb t6600 modelini kullandım, çoğu oyunu orta kalitede açıyor, ısınma sorunu yok ama kasa yapısı biraz itici o kadar hiç bir sorun çıkarmadı bana, rahatlıkla alabilirsin. fiyatıda çok cazipmiş nerden öğrendiniz fiyatını site ismi falan varsa yazabilirmisin..
  • yukarıda link var pc ye tıkla
  • siparişverdim bakalımnasılmış görecez
  • bu pc için hangiişletimsistemi daha uygun dur .performans olarak 64 bitmi yoksa 32 bitmi
  • g550 serilende 32 bit yüklü geliyor maalesef...
  • bunda free dos yazıyor yani içi boş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp kurun derim. bende bu üründen dükkanda kullanmak için aldım içinde win7 home basic var güzel çalıştırıyo ama oyun performansı düşüyo xpde daha iyi olacaktır. zaten oyun için almamıştım orası ayrıda win7 de sistem derecelendirmesi 3.7 oda ekran kartı yüzünden işlemci ye 5.8 rame 5.6 harddiske 5.8 verdi belirtmek istedim hayırlıo olsun ;) bu arada elektroworldden 949 liraya aldım ;)
  • benim g550de herşeyi aynı 250gb 3gb ram olanını kullanıyorum ısınma sorunu oyunlarda biraz var onun dışındaki işlemlere ısınmıyor nfs shifti ve pes 2010 falan high ayarlarda hiç kasmadan oynatıyor işletim sistemi win7 32 bit home premium xpde kurdum ama win7 daha hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 10 Temmuz 2010; 12:08:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.