Şimdi Ara

Lenovo G580 Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçen ay lenovo G580 model bir notebook aldım. sistemin komple yedeğini paragon drive backup ile aldım geri yükleme filan recovery partitionları alabiliyorum. c ve d boyut işinide hallettim yalnız bir sorum olacak internetten temiz windows 8 64 bit sürümlerin dvd isolarını çektim kurulum ekranında girilen cd key windows sürümü ile uyuşmuyor diye bir uyarı çıkıyor biosda görünen key windows 8 std sgl 64 bit bununla karşılaşan bir arkadaş varmıdır yada elinde oem 64 bit std sgl isosu olan arkadaş malum sisteme temiz format atmak istiyorum ama elimde dvd yok lenovo ve microsoft ile görüştüm microsoft topu lenovoya atıyor lenovoda temiz kurulum dvdsi vermiyoruz sistemden recovery media oluşturuyoruz diyor. bende temiz bir kurulum yapıp partitionları istediğim gibi bölümlendirip linux kurucam :) bunu becerebilen birileri varmıdır ?

• aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum dostum elimdeki temiz Windows DVD si veya usb flash belleğimle nasıl kendim istediğim gibi format atacağım bendede lenova z500 var.
  • valla çok araştırdım temiz bir kurulum dvdsi bulamadım illa crackli uğraştırıcaklar elimde temiz factory partitionları alınmış yedeği var windows 7 kurdum tat vermedi sonra tekrar orjinal fabrika ayarlarına döndüm temiz 8 kurmak istiyorum ama büyük ihtimalle oem sürümü internette olan isolarda bulamadım ufak boyutta olsa hepsini tek tek çekip deniyicem ama oda zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: glerli

valla çok araştırdım temiz bir kurulum dvdsi bulamadım illa crackli uğraştırıcaklar elimde temiz factory partitionları alınmış yedeği var windows 7 kurdum tat vermedi sonra tekrar orjinal fabrika ayarlarına döndüm temiz 8 kurmak istiyorum ama büyük ihtimalle oem sürümü internette olan isolarda bulamadım ufak boyutta olsa hepsini tek tek çekip deniyicem ama oda zor

glerli sen peki crackli win 8 kurabiliyormusun?
  • crackli denemedim ama eğer windows 8 pro filan kurmak istersen nasıl kurulacağı ile ilgili bilgiler var internette elimde lisanslı sistem varken crackli sistemi istemiyorum şahsen onun gayretindeyim yoksa şimdiye ohooooooo
  • ama yani istense crackli sistem kurulabilir yani değilmi?
  • evet evet biostan secure boot ayarlarını değiştirip dvdden bootu aktif hale getirip windows 7 filan kurabiliyorsun ama windows 8 kurabilmen için kurulum dosyalarından ie.cfg dosyasını değiştirmen lazım.
  • quote:

evet evet biostan secure boot ayarlarını değiştirip dvdden bootu aktif hale getirip windows 7 filan kurabiliyorsun ama windows 8 kurabilmen için kurulum dosyalarından ie.cfg dosyasını değiştirmen lazım.

ie.cfg dosyası nedir? ne gibi bir değişiklik yapmam gerek? Analatabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

quote:

evet evet biostan secure boot ayarlarını değiştirip dvdden bootu aktif hale getirip windows 7 filan kurabiliyorsun ama windows 8 kurabilmen için kurulum dosyalarından ie.cfg dosyasını değiştirmen lazım.

Dosum kusura bakma işlerden dolayı bakamadım istediğin ve daha fazlası bu linkte var umarım işini görürhttp://8.enpedi.com/2013/01/lisans-anahtar-biosa-gomulu-windows-8.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

quote:

Dosum kusura bakma işlerden dolayı bakamadım istediğin ve daha fazlası bu linkte var umarım işini görürhttp://8.enpedi.com/2013/01/lisans-anahtar-biosa-gomulu-windows-8.html?m=1

sağol dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.