3000 N200 için yeni bir pil almak istiyorum ama nereden alacağım? Şehirdeki çoğu bilgisayarcı Lenovo pili getirmiyormuş bana bir yardımcı olabilir misiniz ?
Herhangi bir Lenovo servisinden temin edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar.
N200 769 bwg modeli notebook kullanıyorum.windows 7 kurdum.Fakat bir sorunum var.Mesela xp de bilgisayarım altında direk webcam a erişim imkanı vardı.Vistada ise media center altından erişebiliyorduk.Bu sayede resim çekebiliyordum.Fakat windows 7 de ben bunu çalıştıramadım.ne bilgisayarım altında nede media centerde yok.Yardımcı olun nolur.Ben nasıl ek program olmadan webcamdan fotoğraf çekebileceğim.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Saygılar.
lenovo 0769 bwg geforce go 7300 ekran kartlı notebookta PCMCIA yuvası var mı acaba? CREATIVE Audigy 2 ZS ses kartı takmak istiyorum ama benim notebooka olur mu bilmiyorum! lütfen yardım edin...
teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: burak_okan
arkadaşlar mrb ben de vistanın yavaşlığından bıktım ve windows 7 kurcam fakat sitede windows 7 için sürücüleri göremedim bunlar sıkıntı olur mu nasıl bir yol izlemem gerek kısaca anlatabilir misiniz?çok tşk,sayg.
kardes vista ve w7 aynı tabanı kullanıor ama 32 ve 64 bit arasında ufak farklılıklar war sanırım vista ile calısan w7 ilede calısır ufak sorunlar cıkabilir siteyi takip edin guncel driverleri bulabilirsiniz
Arkadaşlar merhaba, bendeki bilgisayarı alalı 1.5 yıl oldu.Daha önce kapanma sorununun anakarttan olduğunu öğrenmiştim fakat üşenip servise gitmiyordum daha doğrusu bilgisayar çok bekler serviste diye.Garanti süresi bitecek diye 3 gün önce İstanbulk Perpadaki yetkili servise bıraktım.Ertesi gün aradığımda anakart değişeceği söylendi.Daha önce cihazını servise verenler kaç günde ellerine geçtiğini söyleyebilirlermi?Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: pckopat_doktor
Merhaba arkadaşlar.
N200 769 bwg modeli notebook kullanıyorum.windows 7 kurdum.Fakat bir sorunum var.Mesela xp de bilgisayarım altında direk webcam a erişim imkanı vardı.Vistada ise media center altından erişebiliyorduk.Bu sayede resim çekebiliyordum.Fakat windows 7 de ben bunu çalıştıramadım.ne bilgisayarım altında nede media centerde yok.Yardımcı olun nolur.Ben nasıl ek program olmadan webcamdan fotoğraf çekebileceğim.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Saygılar.
aynen ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. webcam nasıl kulanacağız.. bir de windows7 de recovery tuşunu kullanamayacak mıyız.. o tuşumuz iptal mi oldu şimdi.
bir de benim laptopumun ön çengeli laptopu açma çengeli çıktı.. servis 40$gibi bir fiyat çekti o plastiğe, ona ne uydursam diye düşünüyorum acaba o parçayı satan bir yer bulabilir miyim?
bu arada benim laptop garantiden (anakart değişimi) 20 işgünü yaklaşık 1 ayda geldi. parça yoktu yurtdışından gelmişit stoklarda yoktu onun için..
laptop cpu ve hdd değişimi yaptım, win7 ultimate kurdum canavar gibi pc oldu nazar değmesin.. işlemci, ram, hdd 5.9 grafiklere de 3.5 puan veriyor win7 .. ekran kartımız da iyi olsa (go 7300) pc uçacak.
bide daha önce dediğim gibi laptop açma çengeli düştü kalem le itekleyip açıyorum acaba ona ne uydursam öle parçalar satan yer var mıdır acaba?
iyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: b|@ckc|oud
laptop cpu ve hdd değişimi yaptım, win7 ultimate kurdum canavar gibi pc oldu nazar değmesin.. işlemci, ram, hdd 5.9 grafiklere de 3.5 puan veriyor win7 .. ekran kartımız da iyi olsa (go 7300) pc uçacak.
bide daha önce dediğim gibi laptop açma çengeli düştü kalem le itekleyip açıyorum acaba ona ne uydursam öle parçalar satan yer var mıdır acaba?
iyi günler
Lenovo'yu başka markalarla karıştırmamak lazım Hp gibi bir inverter için komple Lcd panel satmıyorlar
sana gereken parça 3-4 parça ile beraber paket halince geliyor. Yetkili bir servise uğrarsan eğer o paket'ten başka parçayı kullanıp sana gereken tırnak ellerinde varsa uygun fiyata takacaklardırki zaman paket hali sanırım 40$ civarı olmalı
selam arkadaşlar. lenovo 300 n200 modelini kullanıyorum bende. şimdi yeni format attım ama bulunamayan aygıtlar var. temel sistem aygıtı diye geçiyor. eskiden lenovo nun sitesinde driverleri otomatik olarak algılayıp indiren bi program vardı. adını unttum kaç gündür bulmaya çalışıyorum. programın adını bilen arkadaşlar varsa cevap yazabilir mi? teşekkürler
system update adı altında otomatik algılayan program..tam adı: systemupdate314-2009-6-12
arkadaşlar lütfen yardın edin, internette çok araştırdım ancak bulamadım...
geçenlerde Lenovo 3000 n200 marka bilgisayarıma Windows 7 Ultimate kurdum ancak kurulamdan sonra açtıgımda parmak
izi okuyucu programı, dokunmaya duyarlı tablet(bildiğimiz laptop mause si) bilgisayara entegre olan webcam programı, ve daha hatırlayamdıgım seyler... silinmiş durumda
internette bayagı aradım ancak bukamadım...
arkadaşlar lütfen... yok mu yardım edecek?
vista driverlarini denedin mi ?
Arkadaşlar benim Lenovo 3000 N200 laptobum var . Fakat batrayası çalışmıyor %72 Dolu diyor fakat şarj olmuyor ve batarya pcyi çalıştırmıyor . sorun ne olabilir . tşk . birden oldu .
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckys
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin__58
quote:
Orijinalden alıntı: gayas01
quote:
Orijinalden alıntı: turknur
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bu ürünü kullanıyorum. Genel olarak memnunum diyebilirim. Ancak şöyle bir problemim var. İlk açılışta 'Microsoft Corporation' yazısı gelene kadar herşey normal, tam o sırada çiuvv diye bi ses ve bilgisayar kapanıyor. Rescue and recovery bir işe yaramıyor, o yüzden bi sonraki açılışta 'windowsu normal olarak başlat' diyorum. bu işlem havanın sıcaklığına bağlı olarak 4-5 defa oluyor ve en sonunda bilgisayar açılıyor( evet çok ilginç ama soğuk havalarda 7-8 i buluyor.) Eğer fan çalışırsa ( ki felaket sesli çalışıyor) bilgisayarın açılmayacağını anlıyorum. fan çalışmazsa çok kısık sesli klik klok diye bir ses geliyor o zaman bilgisayarın açılacağını anlıyorum. Açıldıktan sonra herşey normal ama açılırken böyle bir sorunum var. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba? varsa nasıl çözebiliriz? Teşekkürler.
Arkadaşım aynı sorun bende de var.Forumda birinin başına da böyle bir olay gelmiş şöyle yazmış"Servise uğradım fabrika çıkısında bazen boardlarda bzn de işletim sistemindeki bir hatadan dolayı yapıyormus bunu bir kaç kere rastlamış, vistayı tekrar kurdum düzelmedi board değişicek artık ."Biz ne yapacağız bilmiyorum sinir bozucu bir durum.Her kapanışından sonra antivirüs güncelleme yapıyor.En son kapanışından sonra da wireless şifresini tekrar istedi.Daha büyük sorun çıkarmadan halletmek lazım.
Aynı sorun bende de oldu arkadaşlar.Servise verdim anakart değişti.Şu anda bir problemi yok.Bilmem ileride olur mu tekrar.Ben Ankara Destek Bilgisayara verdim.Gayet de ilgililer.Mainboard değişimi yapıyorlar.Vakit kaybetmeyin.
Arkadaşlar beni de ekleyin listeye.Bende de aynı sorun oldu, yolladım geri gelğinde servis formunda BIOS update ve invertör değişimi yazıyordu(Herşeyi anladım da invertör ne alaka?).Geldikten sonra düzeldi fakat daha sonra gene yapmaya başladı.Garantisinin bitmesine 3-4 ay kaldı, bir an önce göndermeyi planlıyorum.Geçen gönderdiğim servisi tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle 'Seri Bilgi Teknolojileri'ydi ve pek de memnun değilim.Bunun dışında İstanbul ve Ankara'da bana önerebileceğiniz servis var mı?Şimdiden Teşekkürler...
Arkadaşlar benim sorun çözüldü.İlk yolladığımda Ankara destek bilgisayara 'Anakart Arızası' dediler ve değiştirdiler.Geldiğinde sorun düzelmemişti.Tekrar yolladım bu sefer 30 iş günü dolduğu için değişim/iade hakkı kazandım.Onay belgesini bekliyorum gelince gidip Migrostan paramı geri alacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: inndark_
Arkadaşlar benim Lenovo 3000 N200 laptobum var . Fakat batrayası çalışmıyor %72 Dolu diyor fakat şarj olmuyor ve batarya pcyi çalıştırmıyor . sorun ne olabilir . tşk . birden oldu .
Benim de 2 ay önce aynı sorun başıma geldi. Dün bilgisayarı hem bu sorundan hem CPU sıcaklığının 80 derecenin aşağısına inmemesinden hem de Chuckys, huseyin__58 , gayas01 ve turknur arkadaşların da bahsettiği başlangıçta kendi kendine kapanma sorunları yüzünden garantiye verdim (Adana'da BSD İletişim).
Bugün bilgi almak için aradım. Şarj sorunu bataryadan kaynaklanıyormuş parça değişimi yapacaklarmış. CPU sıcaklığı sorunu için de CPU fanında sorun var onda da parça değişimine gideceğiz dediler. Ama şu açılışta kendi kendine kapanması sorunu için anakartta test yapıyorlarmış.
İnşallah bilgisayarın bu parçaları TR de vardır yoksa gel bi de en az 3-4 hafta bekle
arkadaşlar benim de felaket bir sorunum var.bilmiyırum sizin de başınıza geldi mi? klavyen türkçe ama FN tuşuna basmadan bazı tuşları kullanamıyorum.sorun nerde varsa bilen bi yardımcı oluversin. bilgisayarım lenovo 3000 n200
Sorununuzu tam anlamadım. Ama zaten bazı tuşlar FN tuşuyla beraber basılmadan işlev görmez (Ses açma kapama, görüntü parlaklığı ayarlama, wifi yayınını kesme gibi tuşlar). Yok normal harflerden bahsediyorsanız onu bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: fena07
arkadaşlar benim de felaket bir sorunum var.bilmiyırum sizin de başınıza geldi mi? klavyen türkçe ama FN tuşuna basmadan bazı tuşları kullanamıyorum.sorun nerde varsa bilen bi yardımcı oluversin. bilgisayarım lenovo 3000 n200
FN tuşu ile birlikte Num Lock (delete) tuşuna basın.