Şimdi Ara

Lenovo ideapad 310 15ikb ram yukseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lenovo idepad 310 15ikb laptopa sahibim 4 gb ramli model var bende çizim programları kullandığım için yetersiz geliyor 8 gb yapmak istiyorum daha önce bu laptopta yükselten ve ya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Sistem özellikleri
    Intel i5 7200u
    Ddr4 4 gb ram
    920mx ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzgün bir bilgisayarcı rahatlıkla 8gb yapabilir oldukça basit bir işlem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 gb ddr4 adata marka ram taktım ama uyum sağlamadı düzgün bir bilgisayarcı tanidigim yok açıkçası uyumlu ram bulsam takması basit

• üzerindeki ram'in aynısını MHZ değeri kaç ise aynı olduğu sürece sıkıntısız çalışır.
  • Daha önce adata ddr4 4 gb ram aldım taktım aynı frekans değeri vardı fakat uymadı pc mavi ekran veriyordu ve açılırken çok yavaştı ram takınca

• Up

• keweldet K kullanıcısına yanıt
    Demekki aldığın RAM sıkıntı var.

O RAM'i tek olarak çalıştırdın mı ?
  • Tek olarak çalıştıramadım pcnin garantisi var o yüzden içini açmak istemiyorum

• ben de de lenovo 310 ideapad var 4 gb ddr 4 ram var çok yetersiz ve8 gb daha eklemek istiyorum
  • lenovo genel merkez ile görüştüm 4+4 gb olur max diyor ben 4+8 yapmak istiyordum şu anda çok ağır çalışıyor 4 gb
  • 4 gb ddr 4 ram ama 2133 mhz olarak ilave edebilirsiniz diyor genel merkez yani toplam 4+4 8 gb max olacak şekilde
  • Ram ekleyen var mı. Bende aynı laptop u kullanıyorum. Ram ekleme düşüncem var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.