Şimdi Ara

Lenovo İdeapad 320 Ram takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde Lenovo İdeapad 320-15ISK var. Bunda 4 gb gömülü ram var ve biraz araştırma yaptığım bilgilere göre buna takabileceğim ram özellikleri;
    2133MHz DDR4, dual-channel capable, optional 4GB memory soldered to systemboard. Lenovo formunda aynen böyle yazıyor. Adam lenovo forumuna aynı soruyu sormuş ve böyle bir yanıt almış. Tam yanıtı görmek için;

Arkadaşlar 4gb ram malumunuz artık yetmiyor. Bilgisayarda yazılım işleri ile de uğraşacağım için(Sanal makine çalıştıracağım falan) Doğal olarak en az 8 gb ram'a ihtiyacım var ben buna 8 gb ram takıp 12 gb ramlı bir bilgisayar yapmak istiyorum fakat bir çok yerde insanların uyumsuzluk yaşadığı ve keşke takmasaydım diyenlerin olduğunu okudum. Bana vereceğiniz tavsiyeler neler olur ? Bu uyumsuzluk sorununu yaşamamak için ne yapmam gerekiyor ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 21 Temmuz 2019; 12:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8*4 güvenle kullanabilirsin bir sorun yapmaz ancak ramini seçerken hızına dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gen2

8*4 güvenle kullanabilirsin bir sorun yapmaz ancak ramini seçerken hızına dikkat et.
    Hocam frekansı ile CL'nin aynı olması aşart mı laptoptaki ram ile
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    frekansı aynı veya daha fazlası olabilir cl değerini takma yavaş olan hangisiyse ona senkron çalışır bellekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 21 Temmuz 2019; 15:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gen2

frekansı aynı veya daha fazlası olabilir cl değerini takma yavaş olan hangisiyse ona senkron çalışır bellekler
    hocam alacağım belleğin frekansı laptopta gömülü olan bellekten yüksek olursa sıkıntı çıkartmaz demi eminsiniz yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Frekansı hızlı alabilirsin ama daha pahalı olabilir sorun çıkmaz yavaş olana senkron olarak çalışır yani fazla hızdan faydalanamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.