Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 520 ? ( 1 tane inceleme yok ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
8.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sıcaklık bu havaya göre iyi dostum

Sana tavsiyem SSD yoksa SSD taktir daha iyi performans alırsın. Birde iyi notebook soğutucu al

Oyunlarda ayarları düşür ekran kartını zorlama bu havalarda pubg dışında başka oyun oynuyorsanız onlarda dene sıcaklık değerleri nasıl ?

Arkada gereksiz programlar varsa onları kapat yada sil performans modunda oyna internette performans modu var oyunlar için onu indirebilirsin gereksiz programlarida Windows üzerinden devre dışı birakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd yok malasef ona bir bakayım ca go da filan da aynı dereceye çıkıyor arma 3 de aynı sıcaklık bizim bu cihazlarda 940m ekran kartı var galiba nasil bir kart bu oyun için filan

• eren13091 E kullanıcısına yanıt
    940m giriş seviyesi kart 940M'in yeni üst modeli çıktı MX150, onun performansı daha iyidir.
  • Laptop da değiştire biliyormuyuz ekran kartını ?

• Laptop da değiştire biliyormuyuz ekran kartını ?

• Windows update, superfetch, BITS ve sanal belleği kapattım. Biraz daha iyi oldu.
  • ben inşaat müh okuyorum otoket için kullandım sorun yoktu fakat bana bilgisayarı gönderildiğinde laptopda sıkıntı vardı şarj olmuyordu
  • Hepsiburada da satılan mx150 ve i5 li model 4000 civarı. NVME SSD takılıyormu? Pcie yuvası varmı bunlarda? Fan sesi nasıl? Bir de işlemci sıcakliğı yük altında kaça çıkıyor? Bende bu cuhazı dusunuyordum ama nvme yoksa gaming tercih edebilirim.

• Merhaba arkadaşlar,

"Lenovo Ideapad 520 i7-8550U 1.8 12 GB Ram Nvidia Geforce MX150 4 GB 1 TB Full HD ekran" ürününü Şubat ayından beri kullanmaktayım. Üründen hem performans hem de estetik görünüm olarak son derece memnunum. Solidworks programını sorunsuz kullanabiliyorum. Tüm güncel oyunları orta seviye ayarlar ile akıcı oynayabiliyorum. Bazı oyunlarda üst seviye ayarlar ile de akıcı oynanabiliyor. Pil süresi internet ve ofis uygulamaları kullanırken 4-5 saat civarında. Isınma problemi hiç bir şekilde yaşamadım. Kasa ince, ağırlık olarak hafif ve estetik görünümü gayet başarılı. Açılış süresi de SSD aratmayacak kadar hızlı. Harman marka hoparlörü ile de çok kaliteli ses alıyorsunuz. Işıklı klavye seçeneği gece kullanımlarında güzel oluyor. Kısacası üründen son derece memnunum.

Paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exodusillan

Merhaba arkadaşlar,

"Lenovo Ideapad 520 i7-8550U 1.8 12 GB Ram Nvidia Geforce MX150 4 GB 1 TB Full HD ekran" ürününü Şubat ayından beri kullanmaktayım. Üründen hem performans hem de estetik görünüm olarak son derece memnunum. Solidworks programını sorunsuz kullanabiliyorum. Tüm güncel oyunları orta seviye ayarlar ile akıcı oynayabiliyorum. Bazı oyunlarda üst seviye ayarlar ile de akıcı oynanabiliyor. Pil süresi internet ve ofis uygulamaları kullanırken 4-5 saat civarında. Isınma problemi hiç bir şekilde yaşamadım. Kasa ince, ağırlık olarak hafif ve estetik görünümü gayet başarılı. Açılış süresi de SSD aratmayacak kadar hızlı. Harman marka hoparlörü ile de çok kaliteli ses alıyorsunuz. Işıklı klavye seçeneği gece kullanımlarında güzel oluyor. Kısacası üründen son derece memnunum.

Paylaşmak istedim.
    İşlemci ısısına ve ekran kartı ısısına baktınızmı? Makinaya sağlam yüklenecek bir oyun 20 dk oynayınca kaç dereceye çıkıyor?

• Bende bu cihazın i7-7500u gt940mx versiyonu var. Cihazı belirli bir süre kullandıktan sonra fandan sürtünme sesi gelmeye başlıyor, çok rahatsız edici bir ses değil. Bu şekil kullanmaya devam edersem fan tamamen bozulur mu? ona göre servisle iletişime geçeceğim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.