Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 5 5600H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 15.6' FHD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 5 5600H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 15.6" FHD

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k200k0tx-p-HBCV00000BDM1U?magaza=Hepsiburada&

bu adresteki ürün.

7 Eylül 2022'de almışım. Tertemizdir, hiç bir sorunu yok. oyun olarak arada civ6 oynadım o kadar. çok yoğun kullanmadım, bazen ayda 1-2 kere açtım. üzerinde orjinal windows11 var. sıfırlayıp göndereceğim.

garantisi haliyle bitmiş durumda, ama dediğim gibi tertemizdir.

para gelir öyle kargolarım ancak, başka türlüsünü teklif etmeyin lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 35000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam fiyatınız inanılmaz yüksek. Piyasa araştırması yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hb da 3060 lı laptop fiyatları 50-60k. inanılmaz yükseklik nerede ki?

• Bu laptopu 18-20 civarına satıyolar pek satılması muhtemel değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18 mi 20 mi? 15e de satarlar belki? zorlasan 10 da olur sanırım.

satılmazsa durur yani

• korocop kullanıcısına yanıt
    Tek bir siteden gördüğünüz fiyatla ürün değerini belirlemeniz doğru değil. Bakın misal 35k ya sıfır cihaz;

• anlamadım, siz laptopa talipsiniz de fiyat mı düşürmeye çalışıyorsunuz? yoksa gördüğünüz her fiyatın altına bunun fiyatı bu olmaz diye mi yazıyorsunuz? eğer fiyat yüksekse talip çıkmaz satılmaz, ben de ona göre düşünürüm. veya biri çıkar derki şu fiyata verirsen alırım falan.

buradaki amaç nedir tam olarak şu an? mesela mediamarkt ın önünden geçerken içeri girip bu ürün teknosa da daha ucuz mu diyorsunuz siz alışkanlık olarak?

amacın bana yardımcı olmak olduğunu da sanmıyorum, nedir mesela amacınız şu an?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korocop kullanıcısına yanıt
    İlanın fiyatına bakmak için girdim. Elbette mantıklı bir fiyat yazsaydınız talip olacaktım. Ama fiyatı görünce sizi fiyatız ile ilgili bilgilendirdim çünkü epey uçuk bir bedel belirlemişsiniz. Fiyat düşürme konusu sizin bileceğiniz iş tabiiki ama yazdığınız fiyata bu cihazın satılabilmesi imkansıza yakın. Bunda rahatızlık duyacak bir husus yok ayrıca. Şahsen foruma açtığım ilanlarda benimde fiyatlandırmam ile ilgili bir yazı yazılsa dikkate alıp gerekli revizyonu yaparım. Size hayırlı satışlar olsun, saygılar.

• citiraga kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bir niyet göstermiyor yazdıklarınız. Kolay gelsin

• Ben nerdeyse hiç kullanmadığım aynı fiyata 4060 (140w) laptopubu satamadım. Bu fiyata zor kardeşim hayırlı satışlar diliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu forumdakiler neden böyle pahalı fiyatlar veriyor. bütün ilanlar aynı hayır satılmıyorda 5 ay ilanda bekletip gidip esnafa yarı fiyatına veriyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.