Şimdi Ara

Lenovo ideapad i5 12 gb ram laptop aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün teknosadan bu ürünü aldım. ben adobe after effect ve webtasarım programlarını kullanmak için aldım. oyun olmayacak. sizce doğru bir tercih mi oldu?

işlemci intel i5 6200u 2,3 ghz

12 gb ram ddr4

geforce 940mx 4gb ram

fullhd IPS LED ekran

1 tb harridsk

fiyat 2700 TL.

kafama takılan şey de ben satıcıya 4 çekirdekli değil mi diye sorduğumda 4 çekirdekli demişti fakat sistemden baktığımda 2 çekirdek görüyorum sanırım o konuda sıkıntı yaşayacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patya -- 1 Ekim 2016; 21:35:43 >

• Işinizi görür Fakat pahalıya almışsınız 2400-2500 civarında satılıyor. Islemci konusunda fiziksel olarak 2 çekirdeklidir 4 çoklu izlek (4cekirdek)gibi çalışır U islemciler. Her Satış danışmanı bunu detaylı söylemez kafa karıştırmasin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Işinizi görür Fakat pahalıya almışsınız 2400-2500 civarında satılıyor. Islemci konusunda fiziksel olarak 2 çekirdeklidir 4 çoklu izlek (4cekirdek)gibi çalışır U islemciler. Her Satış danışmanı bunu detaylı söylemez kafa karıştırmasin diye

evet normalde o fiyata ama benim seçtiğim modelde ekran kartı ramı ve ram mıktarı fazla olduğu ıcın 200 tl fazla verdim. video render işlerinde 12 gb ram iş görür diye düşündüm. teşekkür ederim ilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.